- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
Aktív témák
-
laszlo168
senior tag
válasz werszomjas #8833 üzenetére
Én a multhéten vittem fel egyik gépet a tetőtérbe, furtam faragtam, behuztam a kábelt, kijött szerelő akitől kértem a kábelt, rányomta a kábel végére az csatlakozókat, és kért 1500ft-ot
17 méter volt a kábelBOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK.
-
laszlo168
senior tag
Nincs mégegy ilyen rohadt budös szolgáltató mint a fibernet.
http://www.speedtest.net/result/668648672.png
ennek 6/1 kellene lennie, ja és a telefon is süket. -
laszlo168
senior tag
válasz kamion1234 #8853 üzenetére
Ne aggódj, én ugyan ebben a cipőben járok
-
laszlo168
senior tag
Nálam holnap akarják kikötnia netet- vagyis mindent, tehát itt az alkalom hogy hüségidőn belűl váltani tudjak. Csak az a kérdés mire? Itt nincs más szólgáltató, tehát csak tányérosra válthatnék, de akkor kellene net is, meg telefon is, szerintetek mit érdemes most beköttetni?
-
laszlo168
senior tag
Nincs adás a 3 AXN csatornán nálam, másnál mi a helyzet?
-
laszlo168
senior tag
Most mértem egy sebességet, a ping 385 volt, az jó?
-
laszlo168
senior tag
Most mondták a barátok közt-ben, hogy lassu a net, szerintem nekik is fibernet van
-
laszlo168
senior tag
válasz kigyi_23 #10577 üzenetére
Én már nem tudok mint mondani rájuk, de elmehetnek a jó k....a an.....ba, nem is az a baj hogy nem megy semmi, mert hiba bármikor előfordulhat, de hogy állandóan az már boszantó.
Tudnak a hibáról, tudják hogy nem tudjuk használni a rendszerüket, elszámolásnál mégsem tesznek semmit, engem ez idegesit a leginkább. -
laszlo168
senior tag
válasz szupimester #10618 üzenetére
Digit 20/10-es de igencsak többeket mérek, és 2500.- havi díj,
Ba...ki, ilyen sebesség, ennyiért, még jó hogy nem kérnek hűséget, ki az a hűlye aki otthagyja őket?[ Szerkesztve ]
-
laszlo168
senior tag
Na én most kussolok, mert k..va jó a net 6-1-es
[link][ Szerkesztve ]
-
laszlo168
senior tag
válasz szelidorzo #11065 üzenetére
Azért kíváncsi lennék rá, hogy ilyenkor mi a qrva anyukájukat művelnek.
Azt hiszed ők tudják, habár én most halgassak,mert a 6-ból, legalább 2,5 mbps megvan.
-
laszlo168
senior tag
-
laszlo168
senior tag
Szevasztok
Analóg fiber tv-m van, és azt vettem észre, hogy az axn scifi csatornán, nincs szinkronban a kép a hangal. Konkrétan, késik a hang már napok óta igy megy, ha valaki meg tudná nézni hogy nála milyen, megköszönném. -
laszlo168
senior tag
Tegnap felhivtak az inviteltől, hogy + 100ft -ér a 6/1-es net helyett adnának 10/2-est.
Meg kötöttem a szerződést szóban, - este már semmilyen internet, tv telefon nem volt
Nem sokat változott a helyzet, a fibernet óta... -
laszlo168
senior tag
válasz kabelmania27 #13895 üzenetére
Ha én most kötnék első szerződést, tehát új előfizető lennék, akkor a tv-családi csomag+telefon+10/2-es net 6ezer alatt lenne, de mivel régi ügyfél vagyok, igy fizethetem ugyan ezért a 8500-at.
-
laszlo168
senior tag
válasz Debilon #14074 üzenetére
Én már eleve úgy kezdem, ha felhivom őket, hogy kihúztam, bedugtam, de semmi
Nekem volt egy időszak, úgy 2 éve, amikor folyamatosan rossz volt a sávszél, 6/1 helyet
2/0,3 volt. Szinte naponta hivtam őket, közben össze ismerkedtem a szerelőkkel, kitalálták hogy folyamatosan figyelik a modemet. Na ezek után kiderűlt, hogy az utca végén lévő Nod, vagy mi a rossz. Majd azt kicserélték, azóta csak ritkán rossz a sebesség, persze most sem tökéletes, de legalább folyamatosan megy.[ Szerkesztve ]
-
laszlo168
senior tag
Maguktól csinálták, nekem egy időzitő kapcsoló van beépitve, ami minden éjjel kikapcsolja a modemet, és reggel 6-kor vissza kapcsolja, ugytudom hogy újra kell inditani a modemet átálitás után.
-
laszlo168
senior tag
válasz ---Lasali--- #14408 üzenetére
Szokták mondani, olcsó húsnak, híg a leve, itt a hús az invitel...
-
laszlo168
senior tag
válasz ---Lasali--- #14411 üzenetére
Én annak idején, 2 hónapig harcoltam velük pont ilyen hiba miatt, ismertem a szerelőket személyesen név szerint /már nem ők vannak erre/ mig végűl sikerült megoldani a problémát,
Nem kell hagyni, azért vannak hogy megcsinálják. -
laszlo168
senior tag
válasz ---Lasali--- #14432 üzenetére
Ugyan az a baj nálad mint nálam volt, ujra kell szintezni az egészet.
Namármost ez nem egy kellemes meló, nálunk villany oszlopon van az erősitő, vagy mi, és egy egész napot töltöttek az oszlop tetején e miatt. Aztán jobb lett, de mégsem tökéletes, de végűl sikerült elérni, hogy a Nodot kicseréljék, ami állitólag közel 1 millió, és épp ezért próbálták elsumákolni a dolgot. Nem kell hagyni magad, amig nem tökéletes minden, telefonálni, imélezni, zaklatni őket, engem már mindenki ismer, nekem már nem merik azt mondani hogy náluk minden szint jó, mikor állitom hogy itt nem jó. Én is ismerem az eljárást ami náluk folyik, első az ujrainditás amit javasolnak, ha akkor sem jó, akkor jönnek a router van e kérdéssel, ezekkel ne hagyd magad hülyiteni. -
laszlo168
senior tag
Azt tudja valaki, hogy hol, milyen számon lehet bejelenteni, ha hiba van az invitelnél?
-
laszlo168
senior tag
10/2
[link]
És egyre csökken.[ Szerkesztve ]
-
laszlo168
senior tag
válasz Kicsirics77 #15061 üzenetére
Működik
-
laszlo168
senior tag
válasz kabelmania27 #15241 üzenetére
Nálunk 1 hete lehet fogni.
Nálunk pár napja, ugy délután 4 körül megszünt, minden szolgáltatás.
Telefonáltam, és fél óra múlva ment minden, tehát szuper a szolgáltatás, (igaz én közvetlen a szerelőt hívtam)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Crypto Trade
- Milyen egeret válasszak?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest