- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
villamos
őstag
Tétény fölött a dombon... kertesházas rész...
Optikát ide? Kábeltévé is csak 2-3 éve van...
Ide minden utoljára jut el. Gáz, telefon, csatorna, aszfaltozott útburkolat stb... Mintha nem is Budapest lenne...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
intuicio
aktív tag
Budafokon már elkezdték a hegyre felhozni az optikai kábelt /mondjuk érdekes modon - poznákon és mindenhol ott áll feltekerve/,
Melyik részén láttad? én a Háros utca, Dévényi között lakom, de még nem láttam póznákon ilyen feltekert vezetékeket :S Optika? Kertes házas övezetben? Elég szkeptikus vagyok. -
tijstijs
tag
Budafokon merre fele láttad ezt?
Én is a "hegyen" lakok, és már ráuntam az ADSL-re. Nekem aztán mindegy hogy UPC, vagy T, vagy felőlem lehet a bin Laden is, de többet akarok mint 512k felfele
Olvastam másik kommentben hogy a UPC jön a 22.-be, és tavasszal már szolgáltatnak. Erről hol lehet olvasni?köszi szépen
-
tijstijs
tag
na az jó, onnan már csak 2300 méterre vagyok Köszi hogy írtad, ez most kis reményt adott
amúgy meg nekem majdnem mindegy mikor csinálják, csak lássam a fényt az alagút végén, hogy egyszer ide is elér egy olyan net aminek normális feltöltési sebessége van, normális pénzért (most 7440ft -elvileg 8mbit/0.5mbit-ért, gyakorlatban 5-6 le, 0.5 föl.)
-
intuicio
aktív tag
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs