- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabomaci
tag
válasz laptopzsolt #50 üzenetére
Köszi!!!
Na igen, itt hibáztam!!!
Köszi még1X!!!
Játék befejezve! No comment!
-
Don_Borleone
csendes tag
Hali! Büszkélkedem egy kicsit
Tel.:23751
-
szabomaci
tag
-
laptopzsolt
tag
Még mindig nagy üzemben kapálom a veteményt.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
egyjotakaro2
tag
válasz laptopzsolt #54 üzenetére
Nem vagy kispályás
Láttátok az újításokat? -
laptopzsolt
tag
válasz egyjotakaro2 #55 üzenetére
Láttam, ezzel is lóvét kaszálnak.
De te még mindig nem igazoltál vissza."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
egyjotakaro2
tag
válasz laptopzsolt #56 üzenetére
Nem látom, hogy bejelöltél, mert meg van a 12 ismerősöm :S de mindjárt át nézem, hátha megtalállak
De még milyen pénzt kaszálnak ezzel. Ezek nem csinálják úgy mint a maffiózó.hu-s adminok. Ha láttad a játék tulajának a hivatalos oldalát (vagy mit) láthatod, hogy nem 1 játék van, és mindig frissítik a játékokat, pedig van vagy 20 játékuk... Több százezer játékossal szóval ők tudják fedezni a programozókat, hogy írják a frissítéseket (Nem mint ha a maffiózós admin nem tudná fedezni)...
[ Szerkesztve ]
-
egyjotakaro2
tag
válasz laptopzsolt #56 üzenetére
Szerintem törölj, mert nem talállak sehol sem :S
Am a labdák aratáskor potyognak állítólag, és azt fel lehet használni a stadionban. Ezt a hivatalos fórumon olvastam -
laptopzsolt
tag
válasz egyjotakaro2 #58 üzenetére
Ok töröllek.
Igen potyognak, észre vettem."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
szabomaci
tag
válasz Don_Borleone #60 üzenetére
10-es! Neked mi a neved a játékban???
-
laptopzsolt
tag
Na meg van a 17-es szint, indulhat a nagy üzem.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
Don_Borleone
csendes tag
-
laptopzsolt
tag
válasz Don_Borleone #64 üzenetére
Köszi.
Kawa merre van nyitott egy topicot azt nincs sehol.Szerződésem van egy paradicsom feldolgozóval.
Rendes farm:
Szédült szántó:
-
kawaclipse
tag
Itt vagyok . Nem magamnak csináltam a topicot, hanem akik játsszák, azoknak, meg magamnak is .
-
kawaclipse
tag
válasz Don_Borleone #64 üzenetére
szia, keress meg pls valahol valahogy
-
szabomaci
tag
Sziasztok!
Zsolt segíts nekem abban, hogy szomszédokat szerezzek!
Küld át a szomszédaid nevét, beprobálkozok náluk, hátha valamelyiknek van még szabad kapacitása! köszi!Játék befejezve! No comment!
-
Don_Borleone
csendes tag
Sziasztok! Engem is jelölhettek nyugodtan barátnak
-
laptopzsolt
tag
válasz szabomaci #68 üzenetére
Nálam a legkisebb ,te vagy, a nagyobbaknak biztos meg van mindenki.
De néz fel ide :http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=281499#post281499
Azon a fórumon mindenki a farmerama nevével van, be írogatod őket , lesz aki elfogadja.
-
szabomaci
tag
-
Don_Borleone
csendes tag
Sziasztok! Kawa, itt vagy?
-
aced85
újonc
Sziasztok jelölhettek barátnak nyugodtan . aced85 névvel vagyok
-
sgergi
veterán
Elkezdtem én is, egyelőre tetszik a dolog. sgergi néven megtaláltok.
-
laptopzsolt
tag
Üdv az újaknak.
Már van 52 fám, szép bevételt hoznak minden nap.
-
Don_Borleone
csendes tag
Hali! Üdv. az újaknak!
Zsolti! Az már jó!!!
-
Don_Borleone
csendes tag
Csá all!
Elértem a 10. szintet. Rangom: BOGYÓBÁRÓ
-
Tulipanti
tag
Hali!
Nekem is van ilyen farmom --> [link]"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Don_Borleone
csendes tag
Sziasztok!
Engem is lehet jelölni
-
szabomaci
tag
Ez a weboldal nem érhető el.
A http://www.farmerama.hu/ weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
További információ erről a hibáról
-
Don_Borleone
csendes tag
Bocsi, kifutottam az időből.
Ajjaj, Gazdák, jelenleg karbantartási munkát végzünk.
-
Don_Borleone
csendes tag
Mi ez a meghaltság Fiúk??????
-
sgergi
veterán
válasz Don_Borleone #88 üzenetére
Mindenki játszik.
-
.:T.H:.
aktív tag
Egy kis dicsekvés:
[link][ Szerkesztve ]
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Jó a játék, ajánlom mindenkinek!
Én a kicsi lányommal játszom, "Dottojás" néven regisztráltunk.
Szomszédokat keresünk.
Akinek még nincs meg minden szomszédja, az legyen kedves meghívni!
Eredményes gazdálkodást! -
KorySoprano
tag
Helló sziasztok !
elkezdtem én is a játékot igaz még csak 4es szinten vagyok , de rágyúrok majd, csak idő engedje meg a csajom
a játékban Korynak gazda vagyok, a szomszédokat aki szeretné küldje el.
üdv és jó játékot.
nick.: Kory Tel.:53992 "az én családom előbb üt mint neked fizet" !(Mr Busta - ba***rá)"
-
szabomaci
tag
Sziasztok!
A fiaimnak keresek szomszédokat, akinek van szabad helye az küldjön meghívót szbálint és szdani gazdának!
Köszike!
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
leendő szomszédokat várok, nevem Saldean (lvl17).
Köszi.
-
KorySoprano
tag
Sziasztok!
látom kihalt ez a topik vagy ki fog.....
remélem nem, néha írhatnátok ide is!Itt szeretném meg köszönni a küldött ajándékokat, amikor tudom viszonzom is, de nem tudok mindenkinek küldeni sajnos ,mert nem enged annyit ahányan a szomszédaim vagytok
Nem rossz ez a játék, tetszik a szintem most 15 rang kisvirág lol ez a rang amolyan buzisnak mondható jót mosolyogtam rajta, de ez van jatszatok tovabb.Valaki ha tud segítsen nekem, hogy hogyan tudok farm aranyat szerezni , mert a tapasztalat pont és a csengőpengő az gyűlik igaz nem ugy ahogy szeretném, de ez az arany dolog kikészít , hogy nincs... köszi a válaszokat előre is.
nick.: Kory Tel.:53992 "az én családom előbb üt mint neked fizet" !(Mr Busta - ba***rá)"
-
sgergi
veterán
válasz KorySoprano #95 üzenetére
Farmaranyat nem igen tudsz "ingyen" szerezni. Ha jól rémlik, akkor az éttermi megrendelés küldiben kapsz kb. 20 aranyat, azt már nem tudom melyik szinten. Illetve, ha játszottál a stanionnal, akkor az ott nyert dolgokat el lehet majd adni aranyért. Ezenkívül pedig pénzért tudsz venii, ezt a bankban megteheted. Több forrásra még nem igazán jöttem rá. (lehet nincs is)
-
KorySoprano
tag
ahha köszi a választ azért.
Másik kérdés , hogy el értem a 18as szintet és mostmár mehetek a szédült szántóra, de azt írjahogy annyira gázos a terület, hogy ott ültetni nem lehet, és hogy hívjak meg barátokat , hogy segítsenek takarítani, igaz van már vagy 7 szomszédom de hogyan lehet ezt a dolgot meg oldani , hogy ott is ki legyen takarítva??? tud valaki megoldást?
-
sgergi
veterán
válasz KorySoprano #97 üzenetére
Minél több a szomszédod, annál nagyobb terület lesz kitisztítva. Tehát 7 ismerősnél kb. a fele már használható a területnek, a többi felszabadításához újabb ismerősök kellenek. Ha megvan mind a 12 barát, akkor tisztul ki teljesen. Utána a barátokat meg is kell tartani, mert, ha elhagy az egyik, akkor visszagazosodik.
Ebbe a topikba nem kell off-ba írnod az ilyeneket, végül is a játékról szól.
-
sgergi
veterán
válasz KorySoprano #99 üzenetére
sgergi és hegi82 névvel is van regisztrációm. hegi82-nél már a barátlistán vagy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest