- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Eléggé. Mindenki ráfeszült a tortákra, aztán ha jól kiszámolod 4 gyümölcsfa ugyan azon a helyen sokkal több TP-t ad. Ez csak arra volt jó hogy több kacat legyen a kertben.
Persze sokan ezért játszanak...Remélem lesz valami új gazdaköri megbízás ahol gyümölcsöt, tejet, tojást kell beadni. Ideje lenne a piacot kissé felrázni....
-
veterán
Az egyik accom odadnám valakinek aki csinálja is, fiamé volt, de le se...
67-es szintű, kevés a pénze, 13 farmarany, megnyitva a bahamara!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
addikt
-Janoska26- néven keresek 1 szomszédot. Elnyelt egyet a föld
-
addikt
.ricsike2003.
Friss regisztráció szomszédokat keres -
veterán
válasz Calogero #413 üzenetére
Sajátomon nekem is kész vannak, de a többihez már nem volt lelkierőm.
Most lehet elviszik a másik accot is...Azért vhol sajnálom őket, mert elég sok idő volt. Mellette viszont megkönnyebbülés.Janoska26: felvettem az egyikre.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Kód: sorryfarmerama
Lehet csak éjfélig jó, én is most kaptam.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tothbabi58
csendes tag
Pont így jártam én is, mert azt hittem még van aratógép-időm, igy az aranyaim bánják arra a 40 percre. Most meg karbantartás miatt nem tudok belépni, így ez is elvész.
BabiRemekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
Calogero
addikt
válasz Silent77 #415 üzenetére
Kész lettem a télapós küldetéssel
Most a bahamást csinálom, ahol 5 papagájt kell nevelnem 20 óra alatt.
A rendes farmos állatos küldetésen szorosabbak voltak a határidők.
Én hülye két kalitkát vettem, és eggyel is lazán megoldható lett volna a feladat.Sajátodon a Mezőgazdasági kiállítás-t és a Állattenyésztő verseny-t is végig vitted?
Ha igen akkor minden elismerésem gratula. -
veterán
válasz Calogero #420 üzenetére
Bahamát nem csinálom a sajátomon sem, az a része nem is érdekel annyira. Ültetek, és ennyi. 16-os szinten vagyok.
A mezőgazdaságiból 1 hiányzik, azt nem is fogom megcsinálni, nagyon sok termés kell hozzá, és a pénzem elvertem. (2 millát szórtam el az eventekre én marha)
Állatosból is csak 10-es szinten vagyok, egyelőre azt sem csinálom, betartalékolok minden termést, és állatot.
Amúgy nem vettem észre, hogy nőtt volna az esélyem. Méhkirálynő hiányzott 1db, és 3 hónap volt mire beadta. Mintha tudta volna, hogy azt akarom megépíteni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tothbabi58
csendes tag
A 419-be hülyeséget írtam, nem 40 perc, hanem 40 óra!
Remekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
Calogero
addikt
válasz Silent77 #421 üzenetére
Állítólag az is számít hogy hova teszed ki a kupát, mert csak ott fejti ki a hatását ahol van.
A saját farmomon úgy van hogy mezőgazdasági azon a helyen van ahol veteményezek, a másik meg az állatosan.Amit tőled vettem át farmot azon a kupák a kerge kertbe van de így is jönnek a cuccok, de majd megnézem hátha többet kapok ha a kupákat a megfelelő helyre teszem.
Egyenlőre nem rendeztem át ezt a farmot. csak növeltem egy aranylevél fával, almafával, két papagájjal, egy hóágyúval, és egy nagy kutyaóllal. Valamint 50 000 fölé tornáztam a csengőpengők számát, és termények száma is nőt (közelítenek az 1000 felé) -
veterán
válasz Calogero #423 üzenetére
Amíg nem volt kerge kert a közelébe volt, de ott se vettem észre, hogy használ.
Arany fát honnan lehet szerezni, feleségem tegnap pörgetett egyet, de én nem láttam sehol. Sőt kengurut is láttam már, azt se tudom hol lehet.
Örülök, hogy jó kezekbe került!
A másik farmot is elvitték tegnap, jó, hogy most már csak 3om van.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Boci_83
őstag
válasz Silent77 #424 üzenetére
Csak pörgetni lehet a kengurut is, és az arany leveles fát is. Nekem a sima szántón van a kupa, mégis a szédültön szerintem több cuccot találok...
Nincs jelentősége hogy hova van kirakva szerintem, öcsémé és az asszonyé a kertben van, nekik is ugyan úgy adja mint nekem...**********
-
-
veterán
válasz Silent77 #426 üzenetére
Most már odaírja:
Retek - 47 szint (érés: 6:30, TP: 39)
Repce - 52 szint (érés: 9:00, TP: 58)
Olajfa - 61 szint (érés: 20:00, TP: 90)
Rókagomba - 62 (érés: 13:00, TP: 78)
Karalábé - 64 szint (érés: 14:30, TP: 88)
Hagyma - 65 szint (érés: 15:00, TP: 90)
Brokkoli - 68 szint (érés: 16:30, TP: 100)
Fokhagyma - 69 szint (érés: 16:45, TP: 100)
Vörös káposzta - 71 szint (érés: 17:00, TP: 102)
Spenót - 72 szint (érés: 17:15, TP: 104)
Karfiol - 75 szint (egyelőre nincs játékban)
Articsóka 76 szint (érés: 17:45, TP: 106)
Cukor juharfa - 77 szint (érés: 20:00, TP: 110)
Árpa - 79 szint (érés: 18:00, TP: 109)
Póréhagyma - 80 szint (érés: 18:15, TP: 111)Nem éri meg, maradok a rózsánál: 10:48, 96 pont
-
Calogero
addikt
Végre eltűnt az a ronda havas táj
És ma van a fák napjaMinden fa ötszörös tapasztalatpontot hoz!
XXL fafejlesztések: kettőt kapsz egy áráért! -
Boci_83
őstag
válasz Calogero #428 üzenetére
Vettem is még gyorsba 12 fát, azt még le tudom szedni, és volt némi Kacsakata permetem, azzal is beszórtam a fáimat, így az eredetileg 50 Tp-ot adó cseresznye fáim 375 Tp-t adnak majd.
Alig várom hogy legyen datolyám, minden pénzemet erre fogom elkölteni, persze mindig a csp-ből van nálam a legkevesebb, mert én visszaforgatom azonnal...**********
-
Calogero
addikt
Kódok
harvesterfun : Aratógép 3 órahosszáig
happyspinning : + 1 pörgetésIlletve happy day van.
Minden aratás dupla tapasztalat pont[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Nem próbálta valaki, hogy az első két kárpótlás kód mit ad?
harvesterfun
happyspinningÍgy este már nem akarom kipróbálni, nehogy úgy járjak, hogy pl. aratógépet ad 10 órára amit az éjszaka nem tudok igénybe venni úgysem.
Majd reggel.
Szerk: Közben megvan a válasz.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Boci_83
őstag
válasz Calogero #438 üzenetére
Plusz egy pörgetés nálam 15 csepp vizet adott!
Én még a 40 nap alatt mióta játszom, még értelmes dolgot nem forgattam... kaki, meg viz, néhány csp, és tp a jellemző. kb 2x forgattam 15 pilótapontot, ami úgy ahogy elmegy.
Na meg egyszer +50%os csp bónuszt, amit lássunk be nem sokkal ér többet mint a 15 tehénkaki, mivel csak a megrendelőkre érvényes. Azok meg olyan béna árat ajánlanak, hogy a piacon amúgy is mindent legalább +50% haszonnal tudok értékesíteni minden nap, mint amit ők adnak érte, 1-2 kivétellel...
Most ez kitört belőlem, mert kissé idegesít hogy valaki ennyi idő alatt már 2x is kiforgatta a 120 000 vagy a 150 000 csp-t.**********
-
Calogero
addikt
Bahama szigettel úgy látom nem leszek nagy barátságban.
Mindig elfelejtem learatni lefekvés előtt, reggelre meg már megjelenik a gazAjándék kód: farmdroid : állatgondozás 3 órára
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Ajándék kódok
seedomatic - 3 óra állatgondozó
foodmood - 5 db supertáp -
marsu
veterán
Sziasztok!
Új szintem 58. az Ólak ura ...
... még 110 000 TP a következő szint.
Press any key to continue ...
-
veterán
Most jól felidegesítettem magam.
Oda adtam az egyik farmom egy lánykának, aki itt PH-n írt rám.
Annyi volt a kérésem, hogy csinálja rendesen, és naponta küldjön ajándékot.
Erre tegnap nézem és nincs a szomszédaim között. Kedvesemén, meg a másik farmom ott van. írtam neki, hogy még is miért törölt ki.
Válasz: Mert én soha nem küldtem neki ajándékot, és inkább olyannak küld aki viszonozza. 18 ismerősből elég nehéz mindennap küldeni ajándékot mindenkinek. Ráadásul a másik 2 farmmal küldtem neki amikor tudtam, de az enyémmel is.
Jh és ennek mi köze van a szomszédoláshoz, én se törlöm ki azt aki nekem nem küld. Nem is nagyon nézem, hogy ki küld. Sőt legtöbb esetben nem nézem.Ha olvasod kedves Anita, köszönöm szépen igazán rendes vagy!
Ezért nem akartam odaadni idegennek.marsu: Grat!
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Silent77 #446 üzenetére
Elszomorító dolog.
Kapott egy "kész" (gondolom az is elég magas szinten volt, elég sok időd volt benne) farmot és ez a hála. Az indoklás meg kész röhej.
Én mindig úgy küldöm az ajándékokat, hogy elindulok alulról felfele ötösével. Én sem szoktam nézni hogy ki küldte, hisz előbb utóbb mindenki sorra kerül.Ha "megnyugtat" nálam örök szomszéd maradsz és a kedvesed is.
marsu gartula
-
veterán
válasz Calogero #447 üzenetére
Az, és bosszant is rendesen. Nálad biztos ott van, anita_73.
Szint ugyan az mint amit neked adtam, csak a pénz a több (400.000 kb), meg sok termény. Inkább neked adtam volna azt. Még gondolkoztam is, hogy szólok neked, nem-e inkább azt vinnéd.Köszönöm, én is próbálom mindenkinek küldeni akit felvettem PH-n, persze minden nap nem tudom.
Ahogy esik úgy puffan.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest