Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz sixpak #6731 üzenetére

    Nem muszáj, csak célszerü. Fel lehet rakni a modokat manuálisan is, viszont ha több modot rak fel az ember, egyszerübb egy mod managerrel. A nexus mod saját mod managere a Nexus Mod Manager (röviden NMM), de létezik ModOrganiser is ami állitolag jobb, bár én az NMM-et használom jelenleg.

    Viszont én első körben a fentebb emlitett dolgokkal próbálkoznék modok nélkül, igy is müködnie kell a felbontásnak. Modot ahhoz tennék fel, hogy a HUD 21:9-hez legyen igazitva, pl ezt: [link]

    Tehát ez nem a felbontást állitja 21:9re, hanem a HUDot igazitja hozzá hogy jól nézzen ki.

    A modolás első lépése amugy Fallout 4-nél hogy a Documents/My Games/Fallout 4 mappában szerkeszted a Fallout4Custom.ini fájlt (ha nincs ott olyan, akkor hozd létre*).

    [Archive]
    bInvalidateOlderFiles=1
    sResourceDataDirsFinal=

    Ennek kell benne lennie hogy menjenek a modok.

    * .ini fájlt amugy ugy tudsz csinálni, hogy csinálsz egy szöveges dokumentumot, majd a vezérlőpultban

    innen ki kell venni a pipát, hogy a szöveges dokumentum nevében a .txt kiterjesztést kiirja a gép. Ha kivetted innen a pipát, akkor egyszerüen át kell nevezni a szöveges dokumentumot, ugy hogy a .txt-t is átirod a nevében, ez legyen a fájl neve Fallout4Custom.ini és igy a fájl kiterjesztése megváltozik .txt-ről .ini-re, erről egy figyelmeztetö üzenetet is feldob a gép amit el kell fogadni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák