Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Úgy emlékszem, hogy a Fallout3-ban a Supermutánsokat az egyik vaultban gyártották. Feltételezem, hogy az USA-ban több vault is ezekre a kísérletekre épült és a bomba felrobbanását követően valaki visszaélt a helyzettel és elkezdett szupermutánsokat gyártani, hogy leigázza az emberiséget.
Szerintem a Szupermutánsok tudnak szaporodni, de mivel nem a gondoskodási képességükről híresek, feltételezem, hogy a szupermutáns csecsemők elég hamar meghalnak, mert nem kapnak enni, inni stb.
Biztos vagyok benne, hogy öregednek, talán a radioaktivitás miatt lassabban.
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest