Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz #74018560 #6312 üzenetére

    Szia! Örülök hogy ennyire bejön a játék :)

    - Ha az elején nem férfi, hanem női karakterrel indulok, akkor én viszem a csecsemőt? :DDD
    Ezt nem tudom :B

    - Ha nem jelentkezek a Vault programba, akkor be se engednek? :F
    Ezt nem akarom lelőni neked előre.. :) Próbáld ki! :) De ha nem akarsz próbálgatni, van neten videó :)

    - Nőt meg lehet menteni valahogy?
    Sajnos :( Viszont nagyon sok mod van a játékhoz, ajánlom figyelmedbe a nexusmodot, ott van olyan is ahol a párodat mégis meg tudod menteni ;)

    - A kutyát mindenképp vinni kell? (Imádom a kutyákat, de inkább a játékra szeretnék figyelni és egyedül barangolni.) Remélem társakat sem kell majd hurcibálni :F
    Nem kell vinni, a kutya is egy követő, lesznek majd településeid, ott tudod hagyni, csak érdemes épiteni előtte egy kutyaházat, hogy könnyen megtaláld :)

    - Mire valók az action point-ok, ha nincs körökre osztva a játék?
    VATS módhoz kell action point

    - Van értelme perceptionre költeni ha magam célzok és nem a %-os izével?
    A VATS mód a százalékos izé :) Minél több az action point annál több dolgot tudsz csinálni pl annál többet tudsz lőni, de ez függ a fegyvertől is hogy mennyi action pointot használ, illetve a fegyver modoktol, minnél könnyebb a fegyver annál többször tudsz vele lőni VATS-ban (vannak fegyvert könnyitő modok).

    A pontok osztásával kapcsolatban nagyon sokat irtunk amugy (jó magam is), olvass kicsit vissza a topikban, ha nem találod akkor keress rá a hsz-eimre, elég hosszan irtam a pontokrol én is :)

    - Lesz majd lehetőség sokat fejleszteni az alap tulajdonságokon? Pl. Fallout 2-ben nem volt érdemes 5-ös alatti Luck-al indítani, sem 6-os alatti streghtel, mert nem lehetett máshogy kimaxolni és a vihető cuccok mennyisége is ettől függöt. (Itt meg egyelőre felszedtem minden lomot, nem tudom ezzel majd mi lesz?! :F)
    Pár tipp jöhetne karakterfejlesztésre, nem akarom csak emiatt újra az elejétől kezdeni :DDD

    Szintén a fentebbi dolgot tanácsolnám, ezekről nagyon sokat irtunk már ide ;) Ha további kérdésed lenne, linkeld be melyik régebbi hozzászólással kapcsolatos, és igyekszünk majd válaszolni :)

    ,,Igazából annyira megtetszett a F4, hogy most elgondolkoztam rajta, hogy a 3-at is végig kéne vinni. Gondolom viszonylag független az egyik a másiktól, illetve nem baj ha fordítva viszem végig. :F

    Mindenképp ajánlom a 3-at és a New Vegast is :K Hasonlóak a 4hez, ugyanakkor másra koncentrálnak a játékok. Szerintem mindhárom nagyon jó játék a maga módján :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák