- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz aprokaroka87 #34745 üzenetére
Attól függ, hogy mint spam-prevenció, és dobják az adatot utána, vagy mint törléséig állandó account-ID... Nem mindegy!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Jakesz
addikt
válasz Atish19 #34740 üzenetére
Androidon szerintem senki nem kapta meg meg a HD fotókat, iOS-en meg mindenki. De nem csodálkoznék, ha ez így is maradna. Korábban az iOS verzió megkapta a HD videók küldésének lehetőségét is, az androidos soha. Mondjuk már pár éve ezt az iOS verzióból is kivették.
Egyébként meg nem is képek minőségét kellene javítani most sem, hanem a videókét. A képek eddig is vállalhatóak voltak. Most annyi történik, hogy a mérsékeltebb tömörítés miatt a vállalható vállalhatóbb lesz, de így is messze nem tökéletes. Ellenben a videók egyszerűen förtelmesek. 2024-ben a Meta ott tart, hogy 368p. Mert hát biztos nincs pénz szerverpark bővítesre, hogy azokat a rövid videókat legalább HD-ban lehessen küldeni, hosszú videokat meg úgysem lehetett eddig sem. És akkor itt megint kibukik az androidos verzió mostohagyereksége. Hiába 368p-sek a videók mindkét rendszeren, az androidról küldött videók sokkal rosszabb minőségűek. A felbontás mellett ott a bitráta is olyan szinten le van butítva, hogy sokszor kivehetetlenségig recés minden.
Szóval ez a cég 2024-ben ennyi pénzzel a zsebében ilyen technikai szinten tart. De hát kénytelen az ember ezt használni, mert mindenki itt érhető el... -
chungee
addikt
Sziasztok!
Pc-re böngészőben hol tudom megváltoztatni a PIN-t Androidon 4 számjegyű a PIN, PC-n 6 számjegyű. Pc-n szeretném megváltoztatni -
Bondix
tag
Tudom nem ide tartozik de a saját topikba kb le se...., hogy írtam tehát sorry érte.
Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek iOS Facebook app story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és bedobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei?Mert úgy vettem észre amit nem értek logikusan minek így van, hogy aki ki teszi és jelöli a másikat annak minden ismerőse látja de akit jelöltem és az tovább ossza az storym neki csak a közös ismerőseink látják.
Akkor mi értelme jelölni pl a párom rajta amikor ha ő mint jelölt tovább ossza de csak a közös ismerősök látják nála nálam mindenki.
Akkor ennyi erővel mind ketten külön tesszük fel és akkor mind kettőnknek látja mindenki.Vagy nyilvánosba tegyem fel és ő is azt állítsa be és akkor mind két embernel látja mindenki is.
Ezzel a baj meg az h aki nem ismerőse egyikünknek se az is látja ha ránk keres stb
[ Szerkesztve ]
-
eWro
csendes tag
Megy még egyébként ez a marketplaceről kitiltogatás, vagy csak amikor bejött akkor tiltották ki az embereket? Illetve van akinek feloldották azóta?
-
kp78
addikt
Én többször írtam nekik, talán egy hétig minden nap is jelentettem, de semmi eredménye.
Egyetlen válasz sem jött, és azóta sem megy.
Pedig kellene, de a sok éves profilomat dobjam el, és regisztráljak újra?
Menjenek a fenébe.
Majd vmikor csinálok egy másik profilt nézegetni a marketplace-t.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Bondix
tag
válasz classic B #34757 üzenetére
Jah egyik félnek marad úgy másiknak nem.
Mind kettőnknek az van beállítva h ismerősök
Aki a fő osztó annak ismerősök is aki tovább osztja annál közös ismerős. 😂Az is egy megoldás h mindketten kitesszuk ez igaz csak így egyszerűbb lett volna azért van (is) kitalálva a jelölés.
Vagy mind ketten nyilvánosba tesszük a story és akkor mind két félnél látják az ismerősök rendesen.
De így meg az is látja aki se neki se nekem nem ismerős.😂Nagyon jó... 😂
-
NeoPampalini
senior tag
válasz zaparkas #34760 üzenetére
Használd a "Hírfolyamok" menüt, ott nincsenek ilyenek, csak az, amit "teccikeltél".
Nem tudom, ki találta ezt ki, kb. február eleje óta engem is szórakoztat, mindenféle színésznőcskék meg magukat reklámozó csöcsös-faros macák oldalait dobálja fel, ki a fene kíváncsi erre a FB-n?
-
NeoPampalini
senior tag
-
wetsom
tag
Fb alkalmazás random mód belép marketplace-be, kb. úgy 2 napja, nektek is csinálja ezt?
-
pmatthew
tag
Van itt valaki, akinek lockolták az accountját mert "lehet, hogy valaki hozzáfért a fiókodhoz", és csak igazolvány feltöltéssel lehet(ne) igazolni, hogy én vagyok a tulajdonos? Az a kérdés, hogy milyen ID-val működik a dolog? Személyi igazolványt elutasították "we couldn't confirm your identity", jogosítványon molyolnak már 1 napja arra még nem jött válasz...
-
L_ajos
őstag
válasz Stylewars_kp #34568 üzenetére
Hali!
De megtalálom csak nem férek hozzá. Ugye ott jobboldalt kellene lennie ( eddig ott volt ) a saját kezelt oldalaim között.
Tanácstalan lettem.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
L_ajos
őstag
válasz Stylewars_kp #34769 üzenetére
Én legalábbis nem férek hozzá hogy tartalommal töltsem fel. Márc 31. volt az utolsó mikor meg tudtam osztani bármit. Amúgy az oldal "látható" és elérhető.
Nem értem.
-
peppe79
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e arra lehetőség, hogy az egyik FB profilom bizonyos bejegyzéseit, vagy egészét, tükrözzem a másik FB profilomba?
-
Alusky
aktív tag
Az ismerősöm akinek 9 hónapja felnyomták a fiókját és ezért a Face zárolta, azóta se kapta vissza. Csinált egy másik fiókot nem sokkal utána. Most 9 hónappal később ezt is felnyomták neki és ugyanúgy kuka lett. Ezt se fogja visszakapni azt előre lehet sejteni.
Biztos vagyok benne, hogy vagy az elavult Androidos telefonjáról szedik ki a tokent vagy valamelyik retek webhelytől amihez társítja a Face accountot.
Beszarás, mármint nyilván az ő hibája, de a Facebook hozzáállása az még tragikusabb, hogy ennyire nem foglalkozik ilyenekkel. Ganyé az egész, akkor is ha nem tetszik valakinek le van írva ezredjére is. Ganyébook.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
_ocsisajt
őstag
válasz zaparkas #34750 üzenetére
MOST sikerült végre leszednem a hacker fake emailjét! Próbáld meg!
Viszont a 2FA próbálkozásomra (be szeretném már végre állítani) ugyanazt írja ki megint... Akkor megint várás...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
pmatthew
tag
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A telefonról írtam egy üzenetet,de most a választ nem tudom megnézni (csak látom,hogy illető válaszolt) miért nem tudom megnézni?
Valami végpontok közötti titkosításról beszél asztali gépen... -
t420s
aktív tag
van aki tud erre magyarázatot?
facebook marketplace-en akármit bármit mindegy mit keresek, mindegy hogy hol (város...) mindegy milyen áron vagy ár nélkül, ezt kapom válaszként:
???
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
L_ajos
őstag
válasz Stylewars_kp #34780 üzenetére
Oldal lenne, és semmit nem listáz ki.
Csak ha "elvesztettem" miért nem kaptam "figyelmeztetést" ?
Nem értem én ezt.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Egy saját Facebook-oldalt hol kell láthatatlanná állítani, hogy keresve se lehessen megtalálni?
Köszi -
suits
tag
Ha egy csoport chatben rákattintok hogy kedvelés küldése-re(hüvelyk ujj) és visszavonom akkor az utána még látszik a chatben?
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
az adatvédelmi központban régen be lehetett állítani, külön-külön, hogy a keresőmotorok ne találjanak meg, illetve, a facebook keresője se találjon meg. Most úgy látom, gyors átnézés után, hogy csak a külső keresőmotorokat lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Atomgeszi
veterán
válasz Jakesz #34752 üzenetére
Az androidos messenger az egyik legszarabb, ami létezik.
Nem elég, hogy a képek és videók minősége vetekszik az okádék és az okádék között.Ennyi X év távlatából sem volták képesek megoldani, hogyha valakinél a Médiatartalmon belül visszakeresek egy videót és elindítom, akkor egy SEEKBAR legyen ott... mert miért???
Ráadásul hetek óta be sem tudok lépni az elküldött képekhez, mert épp csak a tumblr-t látom, de amint rámegyek egy képre, visszadob a beszélgetésbe.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest