Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hohertomi

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni. lassan 2 napja nem tudok belépni a FB fiókomba, mert valószínűleg feltörték.(nem, nincsenek elvonási tüneteim, csak frusztrál a helyzet)
    Kaptam egy értesítést az iPhone-omon lévő app-ra, hogy valaki máshonnan belépett és hogy én voltam-e. Az app-on belül jeleztem, hogy nem én voltam és azóta hozzáférhetetlen a fiókom.
    Azonnal jelezték ismerőseim, hogy francia nyelven elkezdett a fiókom spamelni, de utána teljesen inaktív lett az account-om és a profilképem is eltűnt.
    Szintén azóta nem tudok hozzáférni a freemail-es fiókomhoz sem (még anno ezen mail címen regeltem, de kb. már ezer éve nem használom, de a jelszavamra teljesen emlékszem). Furcsa mód francia nyelven tette fel a biztonsági kérdést a freemail és egy teljesen ismeretlen email címet jelzett másodlagos mail-nek. Innem már összeállt a kép bennem.
    Felhívtam a freemail-t és mondták, hogy a napokban nagyon sok ilyen bejelentésük van, forduljak a rendőrséghez. (kabaré) Azért írtam egy mail az info@freemail.hu-ra, hátha.
    Elkezdtem a FB help által felajánlott lehetőségeket: sikerült egy másik mail-t címet hozzárendelnem, de a jelszavamat nem tudom megváltoztatni, mert már azt valaki/valami megtette. Van lehetőség a helyreállításra is, ha jelentve lett a feltörés és a régi jelszavamat megadom. Ekkor küldenek egy recovery code-ot a mail címemre, de ahogy beírom (copy+paste) EGYSZER a helyreállító kódot, de azt írja ki, hogy túl sok kódot próbáltam beírni, ezért próbálkozzak később. Mi a lóf..sz?! Nyilván elengedtem aznap este és megpróbáltam több, mint 12 óra elteltével újra a folyamatot, új kóddal, de továbbra is ugyanabba a hibába futok bele. Próbáltam utána olvasni külföldi fórumokon is, de nem találok megoldást a problémámra és persze a FB-nek semmilyen supportja nincs a FAQ-n kívül.

    Nagyon hálás lennék, ha bárki tudna segíteni a probléma megoldásában!

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák