Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani0113

    senior tag

    válasz bandus #24105 üzenetére

    A családban egy poszt alatt ma bejelölés céljából beírták a nevem és feldobott a face profilképpel mindennel, de persze a komment elküldése után nem lehetett rányomni a nevemre,de legalább tisztán látszik hogy a profil az ott van a rendszerben. Instára is kapok naponta 1-2 értesítést hogy xy képet tett fel + a 24.hu mai cikkjében azt írja,hogy van valami zárt csoport facen ahol a tiltott emberek beszélnek új profiljukról és elvileg van egy csóka akinek sikerült már visszakapnia a fiókját. Az,hogy ez mennyire igaz, az kérdéses,de ezt állítják.

    Szerintem ne adjátok fel a reményt, redditen is pl azt írták hogy lehet akár több hét is. Nekem sajnos nem oldja meg a fő gondom az,hogy csinálok egy új profilt,mert a visszatérő vevők miatt lenne fontos alapból visszakapnom a profilom,mivel az üzenetekben keresnek vissza akár egy év után is és írnak.

    Várjuk ki a végét, ekkora mértékű dologra még úgyse volt példa, tehát nem tudhatjuk hogy kezelik, de egy biztos. Akkora mértékű a felháborodás, mind play árúházban mind app store-ban az app alatt ,mind fórumokban,hogy nem lehetséges,hogy tényleg kibaxanak az ártatlan emberekkel. Aztán lehet csak én vagyok naiv, de én amúgy is mindig optimista vagyok és általában okkal ;)

    iPhone 13 Pro 128GB

Új hozzászólás Aktív témák