Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aprokaroka87

    nagyúr

    Eztet egy üzenetben kaptam

    " Szia vagyok a facebook igazgatója
    Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valóságos volt, a facebook használata pénzbe kerül
    Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz az Ön számára.
    Ha nem hiszek nekem holnap este 6-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetnie kell, ez minden a törvény szerint.
    Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon torlódtak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet a kapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsük az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor fiókja inaktív marad a Lose all Az üzeneted továbbítása. A SmartPhone a következő 24 órán belül frissül, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebook felhasználók, frissítéseket fogunk tenni a facebookhoz 23:00 órakor. Ezen a napon 05: 00-ig. Ha ezt nem küldi el a kapcsolattartóknak, a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a Facebook-üzenetekkel
    Meg fog fizetni, ha nem gyakori felhasználó. Ha legalább 10 kapcsolata van
    Küldje el ezt a sms-t, és a logó pirossal jelzi, hogy Ön felhasználó
    Megerősítettek ... Megszüntetjük azt ingyen Holnap elkezdik összegyűjteni a facebook üzeneteket 0.37 centre Ez az üzenet továbbítja a kapcsolattartóinak több mint 9 emberéhez, és az életedtől fogva ingyenes lesz, és nézd meg, és zöld lesz a labda A fentiek teszik és látni fogják"

    Hiába...nincs mit tenni elfogyott a píííz...Mark is tuti éhezik...és még nagyjából magyarul is tud irni :D

Új hozzászólás Aktív témák