Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DavidFlower

csendes tag

válasz kokoaliga #1143 üzenetére

Hali. Én még nem szavazok, de a 3 modból kettőt kapásból elvetettem. Az egyik alapból nem tetszett, a 2014- es az azért mert olyan unszimpatikus, mint az idei élő. A három közül a Total tűnik a leginkább szavazhatónak. Én is megnéztem 3 modot. Abból az egyik szintén idei. Elvetettem. A másik megint csak alapból nem tetszett. Viszont én az rft gyűlölő próbáltam keresni 2013-as modot, de csak r factor 2-re találtam. Lehet, hogy csak hülye vagyok hozzá. Ezután néztem meg az rft 2012-est. Lehet kezdőként azért nem szimpatizáltam vele, mert nehéznek tűnt. Most sem egyszerű, de kikapcsoltam az összes segédletet, és élvezet volt óvatos pedálkezeléssel vezetni. A gumik tökre jól reagáltak az eltérő vezetési stílusra. A fizika is sokkal aktívabban reagál a beállítás változtatásra. Ha nem lesz kers drs idén akkor csak javasolnám, hogy esetleg meg lehetne ezt is tekinteni. (azt tudjuk, hogy rft-ben nem volt stabil a kers drs) A leendő csapattársammal beszéltünk az rft-ről így vettem rá magam, hogy utánanézzek. Nagyon bejött. A link, hogyha valaki hasonló cipőben jár, mint én, hogy max a totálra tudna szavazni, de esetleg beleunt a spanyol modba. Koko remélem nem probléma, merthogy ez nincs benne a háromba. Nem is szavazásra bocsátom, csak tesztre, mivel szerintem jó. ( bár az én tapasztalatom nem túl magas abból a szempontból, hogy ilyenkor mit hogyan kell nézni, ezért megnézhetné más hozzáértő is) a link:http://www.gphungary.hu/letoltes/rft_2012

Új hozzászólás Aktív témák