Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz eattila #6817 üzenetére

    Igen, végülis :)

    Felraktam az új nyerget, feljebb is állítottam, a kormányt is, így azért érezhetően jobb volt tekerni. Kivittem a gyereket a mezőre bringával, olyan sár volt a földúton, hogy kénytelen voltam a két nyomvájú között menni a fűben, de legalább párszor elpörgött a kerék meg sikerült driftelni is minimálisan.
    Terepgumim van, kb fél centis bütykökkel, amik aztán verték fel a sarat rendesen a sárhányóra, meg a vázra. Franko volt,csak kicsit fárasztó. Lőttem is pár jó képet, de fogalmam sincs, hogy lehet ide belinkelni :D

    Megjöttek időközben az új slick gumik is, nézem, hogy 65psi a max amit elbírnak. Szóltam is a cégnek, hogy dikk, a webshopban nincs ilyen írva, viszont neten 100psi-t írnak mindenhol, ilyenkor wtf. Visszaírták, hogy ilyen széles méretben nem szokott ilyen nagy nyomású gumi lenni és a 100psi nincs nekik csak külföldön lehet olyat kapni. Gyááá Úgyhogy meghajtom majd 5barral, lesz ami lesz.
    Viszont jó otthon a kompresszor, azért elég sok pumpálástól megkímél így :)
    Hétvégén nincs otthon az asszony a gyerekkel, mert vidéken vannak, úgyhogy maratoni szerelés lesz, autó is bringa is. És kurvááááára nem zavar senkit ha megy a garázsban a kompresszor, flex, akármi. Kánaán vazze.

Új hozzászólás Aktív témák