- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #66650 üzenetére
Sport közben sokkal gyorsabban kidolgozza az alkoholt a szervezet, igazából jól elosztva a gátlásokat oldja, a teljesítményt és a sérülésveszélyt növeli, meg persze bárkiből enperát csinál, aki azonnal mindenkit IS meg akar előzni, élre tör, túlmerül, aztán majd lesz valami.
Filmajánló a témában, Le Vélo de Ghislain Lambert, amfetaminos jelenet. -
veterán
tudtok mondani olyan online fax megoldást, ami nem havidíjas, és biztosan működik is?
hanyas vagy, te disznó?
-
npera
őstag
Én egy 60-70 km-es edzőkörön betolok apránként másfél-két kulacs italt. Ami kábé 1-1,4 liter. De én kábé 25-el átlagolok. Viszont úgy nézek ki, mint Shrek, szóval nehéz viszonyítani.
Bujdy asszem kábé 20 centivel alacsonyabb nálam és kábé azonos tömegűek vagyunk (én 98 körül ingázom). Én hobbista vagyok, ő versenyzik. Szóval Bujdy és a cimborái vélhetően keményebben tekernek. Ha jól értem Bujdy spéci triatlonos bringája nyom annyit, mint az én full fapad országútim. Kábé 9 kg.
Ha belőlem extrapolálunk, akkor kábé 180 km-re menne kábé 6 kulacs, tehát 4,2 liternyi ital. Ha jól emlékszem kábé ennyit ittam az elméletileg 170 km-es futamon. Ami majdnem 180 km volt valójában.
Ehhez képest 5x ennyi ital az durva ízzadást feltételez. Nem lehetetlen, csak akkor nem pórusaid vannak a bőrödön, hanem gyakorlatilag szivárog belőled a víz az egész felületen....
-
-NoVa-
addikt
-
eattila
őstag
válasz ncc1701 #66657 üzenetére
A bicajozással annyi probléma van:
- Nincs még kész a bringám
- Több időt bringázok, de több idő is kell rá. 2 melóhely és család mellett nehéz annyi időt dedikálni rá.De tervben van, hogy legalább hétvégente tekerek.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
FőDudu
veterán
Synology taroloban hetfon delutan csereltek 5 ev garis WD RED Pro 4TB meghajtot.
Ceg szerint ez volt az elso ami megdeglett. Sima WD red hullik, Pro nem.Azota eltelt vagy negyvenpar ora es meg mindig csak 62% a paritas ellenorzes...
Nem egy sebesseg bajnok az ujraepites - pedig maga a tarolo tud 300-500MB/s sebesseget (10x4TB es 2x PM965SSD).[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Elmondasuk szerint jopar Red Pro-val szerelt ugyanilyen van szerte az ugyfeleiknel es ez volt az elso elhullott. Igazabol nem hullott el, csak bejelzett es gariban kicsereltek.
Valamit vernyakolt a WD buzerans garis felteteleirol (tan le kell torolni a meghajtot, ujrairni, futtatni valami szirszart es ha az bejelez akkor cserelik) - de nem mentunk melyebben bele.
Kicserelte aztan majd leboxolja a WD-vel.FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #66672 üzenetére
GLSes szó nélkül nem talált meg... Ezek voltak amik vissza is mentek. Egyik csomagot "szerencsére" visszaút során elkavarták a postán, ezért feladónak kifizették aki visszafizette nekem.
Maradjotthon alatt jó volt, odahaza ért a postás, kétszer is megkapta az éves borravalóját :-D
DPD futárral 8 másodperces beszélgetéseim vannak "Hellódépédéfutár! Helló, rakjad le a plázában, köszi. Köszcsá" Aztán ennyi. Meg is szűnt a csomagpont, de gyorsan
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #66661 üzenetére
Vagy uszodában csak lábbal tempózni és bringát magasan fej fölött tartani.
Amikor még a Hajós Alfrédban úsztam (2004 előtt), akkor mentek a vizilabdás edzések pár sávban. A srácok úgy "úsztak", hogy felegyenesedve csak lábbal taposták a vizet és a kezükben volt valami kerti szék, amit fej felett tartottak. És úgy "mentek" az 50 méteres medencében. Szerintem pár fokkal jobb kondiban voltak, mint én...
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #66680 üzenetére
Ja, amikor thermal runaway van a fejed felett és vidáman köpi a savas elektrolitot lángolva a pakk, akkor úgy tempózol, mint egy isten ...
Milyen lelkesen oltja a kerti slaggal...
Kínai lépcsőházban töltött vélhetően robogó indul be úgy rendesen.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ha erdekel fotozok.:) itt a fekkar csatlakozik egy nagyobb kutyuhoz es azon van a tartaly.
Bowdenes a kuplung es a gaz is. Ez az utolso nem bywire yamaha (es a tenere700 ami gyak ugyan ez a motor). Kar picit. Marha jo erzes ezt a mocit vezetni, nagyon kiszamithatoan adagolhatoak a dolgok.
-
Jahno
veterán
Ha nem érkezik meg a csomagotok, akkor:
-
Jahno
veterán
-
FőDudu
veterán
Nekem meg a ledes ceg irogat, hogy van valami 4e ertekben pontom, vasaroljam le termekre.
Pedig most egy jo kulso 16 portos gigabit POE switchen kivul semmire nincs szukseg meg a vegnel sem. Beraktunk egy Cisco SG350-10P-t a kulteri dobozba, az elvileg birja az ilyet.
De elobb utobb ki kene cserelni. Mikrotik Netpower16a vagy UBI EPS-16 kb. a vilagon nincs (marmint raktaron). Mindenki plusz 2 hetet mond - pedig 1 honapja megrendeltuk.FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest