Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Jahno #39447 üzenetére

    Volt nekik valami ár/érték bajnok 5.1 cuccuk, onnan gondoltam. Meg nemrég láttam Euronicsba, hogy van valami 2.0, és ránézésre nem hánytam le.

    Árban az van, hogy amit linkelt Yamaha végfok meg Klipsch hangfalpár, az 350E HUF.
    Ha ennyi a keret, vagy ennyi se, akkor vagy egy rendes hangfalpárnak, és egy végfoknak is bele kéne férnie. Ez a 2 Klipsch is biztos kurva jó, nem ismerem, meg kéne hallgatni, meg félév után is, amikor "bejáratódott". De szerintem a 40nm szobába ez rengeteg.
    Nekem egy ilyen félhifi-félszar házimozi van, amire épp volt keret meg kedv, és egy ekkora nappaliban nincs kihasználva.
    Szóval a hangfal méretén lehet csökkenteni, nem biztos, hogy az álló hangfalpár a nyerő, de ha polc sugárzó a befutó, akkor lehet, kéne alá állvány, és akkor annak is be kéne szorulnia ebbe az árba. Kisebb hangfalhoz meg nem kell ekkora végfok, csak tudjon valami BT képességet. Innen jött az ötlet, hogy kínai csöves végfok, mert az megvan ~50ből, és azért az lehet jó is. Akkor viszont lehet jó hangfalpár 2 állvánnyal. Csak a Spotify meg akármi olyan, hogy azt lehet a HTPCnek kéne kezelnie... akkor mehet felfelé kicsit az erősítő ára is...

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák