- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
őstag
Ujjlenyomat helyett:
-
eattila
őstag
válasz -szabi- #144900 üzenetére
Akkor a rácsát kell adjusztálni. Vagy a hézagot a tárcsa és a pofák között.
A legtöbb helyen úgy írják, hogy a féktest csavarjait meglazítod, fék behúz, és közben a csavarokat meg kell húzni.
Én ezt annyival szoktam megspékelni, hogy még 1-1 vékonyabb kartonlapot (pl kártya) betolok a pofa és a tárcsa közé. Fék behúz, csavar megszorít, heló.Ha üt a tárcsa azt speckó szerszámmal bármelyik boltban visszahajtogatják neked.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Sipi-
őstag
Tegnap délután elmentem tekerni. Úgy terveztem, hogy 20 km-től fordulok vissza, hisz előtte 2 nappal is annyinál fordultam hazairányba és úgy lett 34-35 km a táv. Csak azt felejtettem el, hogy akkor előtte már voltam Csepelen is, tegnap viszont direktben Dunaharaszti felé mentem. Ezt a tévedést akkor realizáltam, amikor eldöntöttem, hogy megfordulok és elgondoltam, hogy merre is jöttem és mennyit De akkor már elmentem egy fagyizóba is, ahol az üzenetből jöttem rá, hogy végül Szigetszentmiklóson fagyiztam. Összesen 47,5 km lett a vége, éreztem már a lábamat a végefelé. Béléses nadrád volt rajtam, de jól esett végre leszállni a bicikliről.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Sipi-
őstag
-
-
Sipi-
őstag
válasz Jahno #144906 üzenetére
Ki is van táblázva büszkén, bár néhol megkopott táblákkal, nem véletlenül mentem arra. Volt egy rövid szakasz, ahol kb. 100 méteres szakaszon konkrétan a szántó melletti földútra akart levinni, hogy utána a következő kereszteződésnél ugyanarra menjek tovább, mint ha nem térnék le. Egyébként nem úgy néz ki, hogy ősszel nem tudták az időjárás miatt befejezni és azért ilyen.
Nem tudom hol lehetne olyan bicikliutat találni, ahol kicsi a forgalom, jó minőségű és nem kell fél km-enként megállni. Nem szívesen autóznék érte, mert az plusz macera a pakolás és utazás miatt.[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz Sipi- #144908 üzenetére
", ahol kicsi a forgalom, jó minőségű és nem kell fél km-enként megállni. "
Ebből pár feltételt le kellene húzni. Első tipp amire rácsodálkoztam ez a bicajsáv az épületnél jobbra le külön kerékpárút lesz az út mellett és megy a 32essel párhuzamosan:
Ezzel úgy Jászfényszaru MOL kútig el lehet menni, ott egy ívben elhagyja a látóteret, arra már nem mentem tovább, de érdemes térképen rálesni. Mondjuk voltam arrafelé vagy kétszer, de rajtam kívül senki más.
Persze Pesthez ez sincs közel, de matekozom még. Engem most a földutak vonzanak autóval vagy gyalog, de ha mész arrafelé és látsz valami repce, bíborhere hasonló mezőt esetleg jellegfát, akkor gondolj rám egy koordinátával :-P
Bár ez is csak 10 kilométer.... Én az elején elvertem fél napot, de nyilván más volt a koncepció és nézelődni mentem.
Most néztem egy bemelegítő fotós túrát, szerintem ezek is tudják, hogy mi kell valójában:
-
veterán
Nem tudom hol lehetne olyan bicikliutat találni, ahol kicsi a forgalom, jó minőségű és nem kell fél km-enként megállni. Nem szívesen autóznék érte, mert az plusz macera a pakolás és utazás miatt.
ausztriában. nem gond, ha nem autóznál, mehetsz vonattal is!
hanyas vagy, te disznó?
-
zetor2000
őstag
Nincs valami biciklis "versenypálya", amit ki lehet bérelni 1-2...x órára, amatőröknek?
Mint mondjuk egy konditerem / focipálya, csak cangásoknak? Ha nincs, akkor ez egy piaci rés...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
"Nem tudom hol lehetne olyan bicikliutat találni, ahol kicsi a forgalom, jó minőségű és nem kell fél km-enként megállni. Nem szívesen autóznék érte, mert az plusz macera a pakolás és utazás miatt."
olyat tudok, amihez repülni kell
az nem jó esetleg?A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Sipi-
őstag
-
-szabi-
őstag
Nálam ma került sorra a Kincsem című film.
Meglepődtem, egész jó volt.#144902 eattila
Azért előtte nézek valami yt videót, mint említettem sosem volt ilyen bringám ezelőtt. -
npera
őstag
-
npera
őstag
Ma voltam szemellenőrzésen és láttam élőben egy Trialmaster felszereltségű Inenos Grenadiert. Elképesztően bejön élőben. Egy nagyon elegánsen felöltözött kábé 60-éves nő ült benne és amikor integettem neki és mutattam, hogy milyen király a kocsi, akkor bepánikolt, kirángatta a retiküljéből a kulcsot és magára zárta az ajtót. Azt hittem, hogy nem vagyok ennyire ijesztő (igyekeztem barátságosan mosolyogni)....
-
npera
őstag
-
npera
őstag
válasz zetor2000 #144943 üzenetére
Egy Magna cucc, annyira nem klón, hogy a JLR bár beperelte őket, de elvesztették (!) és lehet forgalmazni. Nagyon erős Defender érzést kelt, de élőben kompaktabb látszatra. Nagyon mokány cucc, elképesztő tömör az egész.
Vezetni nem tudom milyen, de a videók alapján autószerűbb a Defendernél (annál nem nehéz), de nagyon nem modern autó a merev tengely és a terepes kormánygép miatt. Hatalmas élmény lehet.
A kosztümös néni nem tudom mennyire élvezte a belvárosban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa