Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz A. Crowley #133152 üzenetére
-
zetor2000
őstag
válasz A. Crowley #133152 üzenetére
Arrafelé ilyenek a házak, amik kívül fával vannak burkolva.
Mint a hollandoknál is jellemző a barnás klinkertégla, függöny nélküli ablakokkal.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
válasz ezittketto #133156 üzenetére
Valós, de felénk ez nem újdonság, eleve a tanári kar negyede onnan jön, British Council kéttannyelvű iskola ugyebár. Jellemzően jó arc utolsó éves, vagy frissen végzett fiatal tanárképzősök, nemzetközi gyakorlatot szereznek pár évet, aztán jobban el tudnak helyezkedni. Mr Kayode pl elsőtől negyedikig végig tanította a lányom, most megy vissza, és kivétel nélkül imádták a gyerekek. Azért nem csomagoltunk még össze, mert némi notmalitásbuborékok még akadnak az országban, de szűkül a tér.
-
npera
őstag
Nova, Blueboi. Flyfive33 (amcsi) oldalon van akciós 2207 1960 kv motor brandelés nélkül 17 dodóért. Gyakorlatilag Xnova Lite Racing 2207, csak az Evan Turner színekkel. Annyi a különbség, hogy nem zégerrel rögzül a harang, hanem csavarral és nincs rajta branding.
A legolcsóbb shipping valami 17 dodós "slow boat 30 days" shipping. Aztán vannak a szoksásos 50+ dodós opciók. Megéri hazárdírozni a hajóssal ha nem sürgős?
Azt tudom, hogy a USPS (nem UPS, hanem US Postal Service) az egy megbízhatatlan módszer, azzal egyszer megszívtam.
Másik lehetőség jóval drágább RCinpower 2107 Plus (2107.5 a mérete) motor Aliexpresszről, az tutira sokáig tart, cserébe vagy 30 dekával többet húz a motor. Közel 2 kg-ot húz a kisebb átmérője ellenére.
-
zetor2000
őstag
válasz A. Crowley #133157 üzenetére
Ach... bocsánat, ezzel nem voltam képben. Köszi!
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Deszípáutó:
Valami Mercedes 111 koncepció (one-eleven).Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Bujdy81
aktív tag
Ma reggel kellett mennem plusz egy kört a városba, mert reggel bevittem a gyereket, aztán telefonált, hogy ez-az itthon maradt.
Nos, eddig 2-3 alkalommal odaléptem a Teslának és elég szépen ugrott. Gyakorlatilag bármit meg lehet vele előzni bárhol, szinte mint egy 600-as motor.
Ma új tapasztalásom lett a rohanásban visszafelé: ha nem csak hébe-hóba padlózom a kocsit, és utána andalgok a forgalommal, akkor pár km alatt "bemelegszik az akksi" vagy nem tudom, utána még jobban megy! Ismét meg vagyok győződve, hogy jó döntés volt az RWD, nem tudom, milyen lenne egy Performance, de nem is biztos, hogy akarom tudni...
-
Jahno
veterán
válasz hobizoli #133166 üzenetére
Vagy ha valami intelligens hadviseléses és ilyesmi technikáról írtam volna a diplomamunkám akkor 20+ évvel ezelőtt idehaza eljutottam volna idáig, hogy mi lesz ma/tegnap a világban?
No meg vasfüggöny, vadkelet, mikor megszülettem már volt Awacs, oszt 20 éves koromban még az is ritka volt, hogy olyan tisztet találtam aki egyáltalán járt rajta, mert mások fotón sem látták és a Wikipédiát sem találtuk fel.
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #133158 üzenetére
Én meg azt hallottam a kocsmában, hogy van egy gyár ahol max. akkor tudnak némi fizuemelést adni, ha sikerül az állomány legalább 10%át leépíteni. Nem, nem multi ahol italkupont osztanak a tetőteraszon.
Jövő hetekben szerintem lesz itt megfejtés ezen a tanár fronton ha tippelni lehet a fotelból.
-
Samott
addikt
#dlagaszaaagaink topic
Air96 Wireless Mechanical Keyboard (brown switchel, hattervilagitasu gombokkal)
Igen, ANSI kiosztas, de hat ugyse hasznalok ekezeteket meg nagyreszt ugyis angolul kommunikalok. Laptopom is ilyen, megszoktam.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
Regera 0-400-0 km/h rekordja. A második felében mutatják a tényleges menetet belső kamerával. Erősen küzd a tapadással a gép az elején, aztán utána kisimul a nyomaték leadása. Impresszív. De kipróbálnám
-
npera
őstag
válasz hobizoli #133166 üzenetére
Ezeken már nagyobb krumpli méretű motorok vannak. Teljesen más tekercselése és rotorja van, mint egy versenyquad esetén, itt alacsonyabb fordulatszámon takarékos üzemre játszanak. Akksiból nem kell olyan durva áram hirtelen, de kapacitás azért szükséges, mert tipikusan okta cuccok a nagyok. Akár kiterítve 8 karra vagy X8 konfigban. Tégla méretű akksik általában.
-
eattila
őstag
Haverral nyomtunk egy 50km-es Y-t. Szép helyek, jó idő....
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
válasz Samott #133169 üzenetére
Mókás cuccnak tűnik. Én is ANSI-val nyomulok, Ducky One 2 fehérben. Sikerült egy nagyon kellemes switchel vásárolni.
A 3-as már hot swapes, akkor lehet cserélgetni is.
-
npera
őstag
-
Grillo
őstag
válasz npera #133174 üzenetére
Én a Keychron K3-mal szemztem, de amíg bírja a régi ollós Logi, addig marad. Mostanság kezd néha nem érzékelni leütést, úgyhogy lehet közel az idő. Viszont a gyerekek miatt lehet magyar feliratos kéne, szóval majd még tapogatózom, lehet marad valami ollós Logi, bár szerintem már nincs azokból sem ékezetes szitázás.
-
Samott
addikt
válasz npera #133174 üzenetére
Igen, ez is olyan, siman lehet cserelni, adtak mindegyikbol egy-egy mintat, de ez a brown bejott: nem tul zajos, de mint a regi klasszikus billentyuzetek megvan a lenyomas erzete... raadasul low profile szoval olyan lapos ahogy en szeretem. Meg azt kell kitalalnom hogy hogyan altathatom el billentyuzetrol a gepet, mert a regi loginak volt erre dedikalt gombja.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
válasz Samott #133169 üzenetére
A háttérfény mennyire meríti az akkukat?
Azt gondolom, hogy a ledek relatív sokat fogyasztanak, és attól válik mégiscsak vezetékessé egy idő után.
Hamegmár, RGB-ben nincs?Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
Drágaszág:
-
Samott
addikt
válasz zetor2000 #133181 üzenetére
30 orat irtak valahol az akksira, de en csak este kapcsolom be (FN+Fel) es akkor is eleg a legalacsonyabb fokozat. Raadasul magatol lekapcsol egy ido utan, ha nem hasznalom. Es persze tud RGB-t meg mindenfele effektet, de nekem nincs arra szuksegem.
-
zetor2000
őstag
#sarkikökpködő
Ez most jött szembe: [link][ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #133187 üzenetére
Nyilván ez is benne van.
De a bánya képviseletében nincs ott senki, aki ki merne állni, hogy valami mellément. Nyilván nyereséges a bánya, mert üzemel. Senki nincs, aki azt mondja, hogy ...eddig lesz átmeneti szállásra lóvé, addig meg kivásárolunk piaci áron. Magyarul adnak nekik annyi lóvét, hogy az Avasi lakótelepen kijön egy 40-50 nm panel.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
válasz npera #133189 üzenetére
Jó kis EHX csövek, tiszta, telt, és selymesen analóg, de nem mosott/részlettelen hang. Igyekeztem elkerülni az elborult mélységet, nem kellett lelőtt repülőroncsok között túrni military grade radaralkatrészekért, és a 12V-ra való csövek is csak 6.7V-ot kapnak ebben a kiépítésben, nem 300 fokon fűtik a szobát, és nem 2000 óránként kell cserélgetni, hanem bőven megélhetik a 10+ ezret. is. Azaz nem kell egy fióknyi tartalék cső, elég lesz egy kis szeglet pár dolgot kipróbálni, Siemens, Mullard.
És szépen izzik a sötétben
-
Samott
addikt
-
npera
őstag
-
eattila
őstag
Vas Blanka meg megszerezte elso wt gyozelmet.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
-
-NoVa-
addikt
válasz npera #133196 üzenetére
Csak olyan ez, mint a visítva guruló R2D2 elhelyezése a videóban, a daját korlátos eszközeimmel próbálom átadni azt, amit megélek a hobbi alatt, ahogy más a rumélményt, kertet, futást, autót, fotót űzi. Egy színfolt a sok közül.
Earbud vonalon eddig akárki próbálta a Phoenixet, az rendelt is azonnal. Azt hiszem jól sikerült :)
-
zetor2000
őstag
Egy biztos, ez egy "first world problem":
[link]Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #133198 üzenetére
Most rumból negatív van, elfogyott a Kraken.
De nőtt 1 üveg Six Saints.
Egynek nem rossz, de nem egy átütő siker ez sem. Perszehogy finom, de kábé olyan, mint egyik jó falat után a másik. A vászon huzat egész fain, abban érkezik, nem díszdobozban.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest