Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Phülöp #124299 üzenetére

    Akad bőven, párat forgatok napi szinten, párat néha-néha veszek elő és olyankor meglep, hogy mennyire jó, akad néhány még amit el kéne adni, de nem volt kedvem velük foglalkozni (a maguk szintjén jó bigyók, de annyira nem, hogy azokat hallgassam), és akad olyan is, amiért pénzt kérni is fölösleges.

    A Letshuoer EJ07 meg a SoftEARS RSV mellett még a Tanchjim Oxygen, Mangird Tea, Periodic Audio Beryllium, Etymotic ER3XR és a Tin HiFi P1 biztos maradó cuccok. Mind kiváló, és mindnek van valami egyedi saját kiemelkedő területe, amiért néha-néha azt veszem elő.
    A Letshuoer S12 planarom annyira szépre modolgattam, hogy már majdnem EJ07, és épp ezért minek.egy majdnem olyan jót is tartani a legjobb mellett :), egy ideig még reszelgetem, aztán meglátom. A Mele, Olina hasonlóan ingatag helyen van, de kicsicsaj 2-3 éven belül odakerül, hogy kell az olcsó kényelmes de jó hangú valami, amit max elveszít, és nézzen is ki jól. Addig elállnak.

    ThieAudio Legacy 3, Blon BL03, UrbanFun YBF-ISS014, Tape Pro, FiiO F9, Geek Wold GK10 mind egész jók, olcsón felteszem apróra, ezzel egy alsó fogsor már összeállt.

    Flathead earbud olcsóbb műfaj, ott a teteje annyi, mint a megtartós IEM-jeim legolcsóbbjai, így nem kellett annyira körbetapogatni, egy számjegybe passzentosan belefér, de abból már feleség is einstandol filmnézős 100 Ohm biofiber driveres jófajtát, és a gyerekek is rákaptak a müfajra, hamar szétkapkodják a bőven egyszámjegyű készletem. Tulajdonképpen 3-at használok zene jellegétől függően. És akkor a Bose, VE meg a Gradoszerű épített fejhallgató, azok néha jók (nagyon jól sikerült az a Grado build), de szerencsére nem igazán szeretem ha sokáig van a fejemen nagy párnás fűtő cucc, így nem lesz itt Meze Empyrean nagy csöves erősítővel, meg Focal drágaszág, azt a vonalat megúszom. Mázli, abból egy darab drágább, mint az eddig felsorolt minden, és még a fogorvos ára, hogy húzással kihozza az egyenletet.

Új hozzászólás Aktív témák