- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Megcsináltam a macskák mászókáját, mert a kis zsenge súlyuk (tömegük igazából) alatt leszakadt az egész. A kaparós rúd (oszlop) egy csavarral kapaszkodik a furnér lábában, de az egész kifordult oldalra és kiszakat egy kábé 40 mm átmérőjű cikkcakkos minta mentén a fedél.
Sosem gond, kell alátét. De nem akármilyen alátét. Hanem négyszög vas a vasedényből. Ilyen:
Egy futatot kifúrtam nagyobbra, hogy átmenjen rajta a csavar, aztán kapott mindkét oldalra egyet és úgy húzattam rá a mászókát a dobozra. Így már egy tigris kell hozzá, hogy átszakadjon az egész, mert akkor az egész fedelet kell letépnie a macskának.
Egy lessons learned. Ha kézzel letörlni az ember a fúrószárat, akkor a szemmel alig látható vékony fém spén valami álomszép módon tud belefutni a húsba. Nem is érezni, amikor belemegy a húsba, de amikor megmozdul valami külső behatásra, akkor érzed. Asszony szemöldökcsipeszével ki tudtam húzni, öröm és bódottá....
-
npera
őstag
-
-igu-
addikt
-
-igu-
addikt
válasz npera #124702 üzenetére
Csinos kis alátét
Megkérdezem majd Amea-t, honnan szerezte a mi macskáinknak a játszós dolgokat, mert azok duplaméretűek a rendes, bolti cuccokhoz képest, és úgy akkor masszívabbak is.Az előszobában ilyen van:
Nem is értem, hogy a kaparászós rész miért nem megy ki a tetejéig - így hiába nagy a cucc, Ilvesnek még így is alacsony.
A nappaliban meg ez van, a mennyezethez és a falhoz is rögzítve, így ezt már nem tudják szétdorbézolni.
Sisal persze fogyóeszköz, úgyhogy tervezek is beszélni a gyártóval, hátha tudnak küldeni darabokat is a teljes csomag helyett.
---
Fúrót meg sose söprünk kézzel, mert egyrészt a spén, másrészt pár száz fokig a hőmérséklete is tud csalóka lenni.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Sipi-
őstag
Szüleim hobbiföldje körül pár éve sok egér volt. Most nincsenek egerek, de vannak kövér macskák
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-igu-
addikt
válasz npera #124706 üzenetére
igazából nem a patkányt sajnálom, hanem a halhatatlan lelkem örök ragyogásának ígéretét nem szeretném bemocskolni ilyesmivel
persze egészen más volna a helyzet, ha politikusokról van szó.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-NoVa-
addikt
válasz -igu- #124711 üzenetére
Jack Russell Terrier kiválóan működik patkány ellen, vadászgörényekkel összedolgozva meg még inkább. Aztán a szaguk később is marad a környéken, szóval távol tartja a többi patkányt. Politikus ellen túl apró testű, arra aligátort vagy disznókat kell használni, de a kertemben még nem kellett bevetni effélét, az még mentes az ilyesmi szennyezéstől.
-
Grillo
őstag
válasz npera #124702 üzenetére
Én macskaajtót szereltem belső, nagyon olcsó bauhausos ajtóra. Az, amelyiknek a belső része méhsejt karton. Hát, legközelebb máshogy csinálom. Sikerült, meg minden, szép szélesen takar a lengőizé műanyagja, de azért nem ezt adnám be mestervizsgára.
Most még a kisbojlert lehet visszarakom a helyére, de sajnos most nem férek oda, mert asszony palacsintát süt... -
npera
őstag
Kezdődik...
-
npera
őstag
-
WiZARD
addikt
-
zetor2000
őstag
válasz Samott #124728 üzenetére
Van, de asszem jelentősen vesztett az értékéből.
Az egyik "tőzsde" becsődölt, a VGA-val való bányászat értelme megkérdőjeleződött...
A hardverapró tele használható használt VGAval, ami árban se veszélyes. Nem feltétlen olcsó, de van rá gari sok esetben, és mégse annyi, mint a boltban.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz Sipi- #124730 üzenetére
Az Ethereum használta fel a legtöbb energiát, de mivel módosult az algoritmus ennek kb vége, ezért lett ennyi eladó videókártya.
https://ethereum.org/en/developers/docs/consensus-mechanisms/pos/
-
-
-igu-
addikt
-
npera
őstag
válasz Bujdy81 #124734 üzenetére
Ja, legközelebb veszek kesztyűt. Sosem állítottam, hogy értek valamihez, de a barkácsoláshoz értek leginkább picit. Fordulatszám érzésre ment, 1-es fokozatban volt a fúró és fúró üzemmódban. Tehát nem a magasabb fokozaton legalább. És érzésre húztam a ravaszt.
Mivel satum nincs, ezért a lépcsőre raktam a munkadarabot és lábbal álltam rajta. Mert úgy biztonságos.
-
Grillo
őstag
válasz npera #124739 üzenetére
Nekem tegnap az ajtó szétgyalázása közben volt túl nagy a fordulat, de nem elég nagy a nyomás (vagy túl nagy?), így elkedett kissé füstölni a lik, gondolom a karton kicsit odakapott. De nem lángolt az ajtó, pedig igen hangulatos lett volna. És akkor a macska megmutathatta volna akár, ahogy lángoló tűzgyűrűn át közlekedik a kajáért.
-
zetor2000
őstag
válasz Bujdy81 #124734 üzenetére
Az összes balesetvédelmi oktatáson az van, hogy fúráshoz kesztyű tilos, mert feltekerheti a kezeddel együtt... de lehet, csak én nem figyeltem jól.
[link][ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #124743 üzenetére
ezt a csatornát ajánlom minden szakinak
nem feltétlenül értek vele egyet mindenben, de konkrét hülyeség nem hangzott még el nála (na jó, az éneklós epizódot törölni kellene a netről örökre)A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs