- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HS 2142
őstag
Készletszórás máshol is szokott lenni, az LV pedig az a kategória, amit 3 éve is megkaphattál 1000Ft/db-ért, így kénytelenek ilyen áron is eladni, nem tárolhatják a végtelenségig.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
maross
nagyúr
Nohat, egy foldi! Nem a Bosch-nal dolgozol veletlenul?
A GOTY-ben benne van az osszes dlc (4 vagy 5), single playerre kivaloan alkalmas, nekem is foleg arra kellene. Nagyon jo jatek, tobbszor kijatszottam, egyedul a zombis dlc nem fogott meg.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cskamacska
addikt
Ha eddig összeszedtél 30 eurónyi zakciós játékot amihez hozzá sem nyúltál, akkor ez a 3,75 fontos darab már fel sem fog tűnni.
Hydrophobiát meg tudom ajánlani, egész jó akció ugrálda, ahhoz képest hogy indie, nagyon jól meg van csinálva. Itt van róla kis bemutató.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
djculture
félisten
Annyi sose lesz én a nfs eket vettem meg igy régebben de sikeresen felnyomta az ea a classic játékainak árát:"Az Electronic Arts döntése értelmében 2011. április 1-től az EA Classics játékok ajánlott fogyasztói ára 4990 forintra változott." Aztán ebböl néha engednek ha úgy alakul vagy nem.De az avicc a nfs ezer éves játékainak az ára se akar lemenni 990ft ra mint régen.Pedig egy ilyen nfs most wanted meg pro street többet nem ér nekem,pláne ilyen sárga színbe
Corába lehet néha kifogni olcsón dobozsérült játékokat.Érdemes beletúrni az ömlesztettbe.Fear2 zsákmányoltam multkor 1500 ért,meg stalker pripjaty 1000 ért.
Tudom steamon olcsók ezek de én a kézikönyves dobozos játékokért adok csak lóvét...[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Jajhaggyadmá , Origin, gusztustalanabbul áraznak mint Steamen. De ebből is látszik hogy kis agyuk sincs, inkább akcióznak más oldalakon 75%-okat, de a saját oldalukon, ahol az össz bevétel az övék lenne, még véletlen sem próbálják felpörgetni a forgalmat, próbálják megismertetni a boltjukat.
Direct 2 Drive-on, GreenManGamingen, GamesPlaneten, ShopTo.net-en15 font a Crysis 2, meg mondjuk GamerGate-en, de ott alapból 20 font. De várhatóan karácsonyig legalább egy helyen kap egy 75%-os minuszt, D2D-on "biztos".
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
Gergosz2
veterán
mmokban nekem az nem tetszik hogyha veszel egy gamecardot akkor abból akkoris vonja le a játékidőt ha nem játszol vele.
lehet még meg is próbálnék egy mmo-t ha lenne olyan lehetőség mint a telefonnál a feltöltő kártya: x pénzt ráraksz , csak akkor vonja le a pénzt ha tényleg használod , és mondjuk lenne 1 éves rendelkezésre álló idő.
Na mindegy amúgy sem jönnek be az mmo, bár ha lenne egy stargate mmo arra beneveznék.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
KubanitoS
veterán
-
wesker24
senior tag
Én irtam levelet a D2D-nek hogy refundolják a Crysis 2-öt nem tellett bele 15 perc már jött is a levél hogy a kérést megkapták és rajta vannak az ügyön, és tessék ujabb 15 perc múlva kaptam a levelet hogy a Crysis 2-öt refundolták és egy az egyben visszautalták a pénzt a paypal számlámra igen ám csak hogy a paypal meg baszik visszautalni a pénzt a bank kártyámra ! És ennek már 3 napja !
Irjak levelet a paypalnak hogy hol van a pénzem mikor utalják vissza ?
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
djculture
félisten
Ha azt nézem én azt a pár napot kibírnám a helyedbe, viszont másik oldalról nézve meg ez is egy szintén hülye húzás.Ugyanis nem fér hozzá az ember a saját pénzéhez miközben kapni se kapott érte semmit .
daa-raa
Nem nagyon kevertem össze, sajnos kezd elterjedni az a szokás hogy a dobozon hirdetik hogy ilyen megy olyan átalakitó van a termékhez.Aztán mikor meg kibontja az ember kiderül hogy opcionálisan sehol ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Majd valamikor biztos, de az az akció szerintem lenullázta a játék piaci értékét. Nekem már kb 10 ilyen ingyen játékom van 1 eurót ér nagyjából darabja ha visszaváltanám.
(#8729) Niczo: Szerintem ez eddig a legolcsóbb, csak nem tudom meddig érvényesek ezek az akciók (van melyik már csak +18 óráig), én szerintem holnap ránézek, ha már nem haldoklik a rendszer.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
TazLeacher
nagyúr
Én pont így vettem meg anno a Dead Space-t 12.990 helyett 2.990-ért. Elárazták, és bevállalták, annyiért adták 1 hétig. Persze én lecsúsztam róla, én meg szomcsi voltam. De azért bementem, és találtam 1 db-ot. Erre mondja a csávó, hogy de ez az akció már lejárt. Én meg mondtam, hogy engem nem zavar, ennyi van ráírva. Jó, hívja a főnökét. Főnök 1 dolgot kérdezett: mennyi van ráírva? Akkor mennyi az ára? Ennyi volt.
-
BigBlue69
őstag
Teljesen mind1.. Kivan irva az ár akkor annyi.. kikell fizetni a teljes árat .. menni reklamálni vevőszolgálatra.. és még tán 200 Ft-os kupont is kapsz.. Igy Vettem Brotherhood-ot 2400-ért 6000 helyett.. (Tescoban)
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest