- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Úgy tűnik igen, mert STEAM achievementeket is kapott.
szerk.: Közben meg a gépkövetelményeknél lévő
"Internet connection required for game activation."
nem túl biztató
//STEAM-es játéknál ugye ilyen csak akkor kell, ha egy másik rendszerben is regisztrálni kell az adott játékot.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
törölt tag
-
i2k
őstag
válasz genndy #92103 üzenetére
Köszi - akkor ez így valóban elmerengésre ad okot.
Amilyen fanatikus tudok lenni, lehet, hogy "STEAM-re" is megveszem (idézőjel ugye azért, amit Te is jeleztél)...
Még eldől.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
-
cskamacska
addikt
válasz #57919488 #92096 üzenetére
"War of the Vikings topic-ot nem talaltam ezert itt kerdeznem meg, hogy mi a velemeny rola"
Azon túl hogy hivatalosan is kimúlt az elődjével egyetemben? Nem hivatalosan meg csak játékost nem találni csúcsidőn kívül. Éljenek a multiplayer only indie cuccok.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Erdei88
veterán
Lejárt a Square Enix Bundle,hogy a játékok darabját 500-1500ért kínálják?
-
Dilikutya
félisten
válasz Erdei88 #92116 üzenetére
10 ezerért nagyon sok, a Steam-en az Eidos Anthology volt ennyi, és abban összes Hitman, Tomb Raider, Thief, Deus Ex, Kane & Lynch és Just Cause benne volt, alapjátékok az összes DLC-vel.
Bár ez -85% volt, lehet, hogy jó darabig nem lesz ennyiért.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
törölt tag
válasz cskamacska #92112 üzenetére
Koszonom a segitseget
Inkabb felejtos a dolog ha ennyire nem nez ki jol a helyzet -
Cheesus
senior tag
Erről tud valaki valamit? Wolfenstein: The Old Blood trailer
https://www.twitch.tv/csehla
-
Zolás
addikt
Azóta se találtam hozzá hasonló játékot. Még egyszer végig akarom majd játszani az acsikért, de a befejezés eléggé elveszi az ember kedvét az újrajátszástól.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
laceszgamer
addikt
válasz Crytek #92128 üzenetére
Amúgy az az érdekes, régen sem voltak annyira hosszabbak a játékok, most nosztalgiáztam például a Call of Duty 1 és kiegjével, Veteránon mindkettő belefért 10 órába... pedig volt pár behalás is, na de legalább megvolt az F5-F9 meg a medpack ekresés feelingje.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Crytek
nagyúr
válasz laceszgamer #92132 üzenetére
Cod 1-2-4-et én is nemrég toltam újból
Cod 1 - 5 óra 21 perc
Cod 2 - 5 óra 36 perc
Call of Duty 4 - 4 óra 1 percÉn soha az életbe nem néztem egy játéknál sem hogy most ez a 1-2 $ megéri -e azt a 4-8..X órát
Next PC Upgrade: 2022
-
KubanitoS
veterán
válasz laceszgamer #92132 üzenetére
Könnyen lehet, hogy mindössze annyi volt a "titok", hogy mi is fiatalabbak voltunk és nem azzal foglalkoztunk, hogy az adott játék mégis mennyi ideig tartott, hanem csak élveztük az egészet. Na meg akkoriban szerintem a warez is komolyabb szinten ment, hiszen nem voltak heti szintű digitális játékleárazások, így nem hasonlítgattuk a játékokat folyamatosan az egyre alacsonyabb árakhoz.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
laceszgamer
addikt
válasz KubanitoS #92134 üzenetére
Ami még így nagyon feltűnt különbségként, az a medpack - visszatöltődő élet közötti különbség.
Mentem visszafelé a CoD 5-el kezdve, aztán ugye a 2 után éles váltás a medpackok miatt.
Hiába legnehezebben men mindegyik rész, a CoD1 és a kiegje mégis teljesen más hozzáállást kért, nem volt meg a " lekapom max egy golyot bekapok, azt ugy is tulélem, aztán pár másodperc pihi " taktika.De valahogy sokkal jobban élveztem, jobban bele tudtam magam élni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
i2k
őstag
válasz laceszgamer #92135 üzenetére
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
chatran
őstag
Macgamestore-ból számít, hogy Paypal-lal vagy kártyával fizetek? A Billing Address-nél amcsi címet kell megadni?
-
Buuster
tag
Valve Announces Link, Source 2, SteamVR, And More At GDC + VALVE ANNOUNCES SOURCE 2 + STEAM LINK [GDC 2015] itt kép is van a Linkről.
Érdekes lesz. -
djculture
félisten
EA bezárja a SimCity és a The Sims fejlesztőstúdióját, a Maxist! A cég 28 évet élt.
Nagyon szrba lehet az Ea ha ilyenekre kényszerül..
-
Jofi81
őstag
Tudtok mondani olyan játékot, amit úgy lehet hárman játszani, hogy ketten egy gép előtt ülnek, a harmadik pedig távol van?
-
laceszgamer
addikt
-
djculture
félisten
válasz laceszgamer #92146 üzenetére
Csak a sims1 óta fejőstehene az EA-nak ez a sims meg simcity sorozat, bár mostmár máshogy adják elő a témát. Csak a központi részt zárják be és kisebb studiók továbbra is készitenek majd tartalmat a sims4-hez
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
CDGalaxisnál felfedték a bónusz ajándékot a Witcher 3 előrendelőknek.
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
duvi
nagyúr
válasz Jofi81 #92145 üzenetére
Talán a Heroes of Might and Magic sorozat multija (2 vagy 3) tud ilyen leosztást is.
-
Źşë'
addikt
válasz djculture #92144 üzenetére
mondjuk ami dlct kitoltak, nem olcsó pénzért, el tudom képzelni hogy sokan nem vették meg őket, 28 év, nem kis idő - biztos vagyok benne hogy találnak munkát a fejlesztők - szerencsére ilyenkor az esetek jelentős többségében arról lehet olvasni hogy sikerült máshova elhelyezkedniük
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest