- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz Amantius #6552 üzenetére
Tesco okádék.Legalábbis itt a helyi (esztergomi) kb már 3 éve máshol egy game csak mondok valami 990FT itt még mindig 3990.
Könyv az Alexandra boltban tescon belül 3800 ugyanaz a könyv csak netes alexandrán 3000.Nem értem ezt az üzletpolitikát de hát ők tudják!Next PC Upgrade: 2022
-
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Your Doodles are Bugged!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Hunork
veterán
Hali!
Utóbbi beszerzéseim:Just Cause 990- (Bécsi út SPAR!! ) Itt amúgy ki lehet fogni jó címeket, csak keresgélni kell...
HL2 Orange Box 4500 - CD Galaxis (9 game a pakkban!!! )
Duken Nunem 4Ever és Bioshock 2 = 6000 - CD Galaxis
Kane & Lynch 2 Limited Ed. 1800 - CD GalaxisSzerintem ezek nagyon remek lehetőségek...
Ja, és BF3 Limited Ed. is CD Galaxis, 9000, ez sem volt rossz...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Źşë'
addikt
HL2 Orange Box - ez sztem eddig is ennyi volt, még régebben vettem meg azt hiszem 2k ért
Duken Nunem 4Ever és Bioshock 2 - a 2 játék a kutyának sem kell, előbbi mert oltári nagy bukás lett szvsz, a 2. meg már megvan mindenkinek aki eddig be akarta szerezni
Kane & Lynch 2 Limited Ed. ez viszonylag már régóta ennyibe kerül, még nyáron vettem meg az origi csomisat, uennyiért - ez jó vétel szvsz
BF3 - hát erről no comment, nem lett egy akkora cucc, mint ahogy azt behypolták.. nekem picit csalódás a sok bug miatt + lagos, meg eléggé unbalanced lett a fegyverarzenál sajnos - de remélem javítják"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
DeFranco
nagyúr
Mammut Saturnban van két láda olcsó játék, az egyik 500 a másik 1000 Ft/db játékokat tartalmaz. Vegyesen minden, aki arra jár nézzen be, 30 - 40 cím biztos van. (olyanok is, amik egyébként a polcon megtalálhatók 2-3e Ft-ért
Én végre megvettem a Fable első részét 500 Ft-ért, az egyetlen szépséghibája, hogy hiába volt ráírva a dobozra, hogy PC-DVD, természetesen a 4CD-s verziót tartalmazta, de azt legalább magyarul.
-
KubanitoS
veterán
Men of War: Red Tide ingyen! Ez valami promóció, szal kizárt, hogy sokáig tartana.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Hunork
veterán
Huh, hát akkor valami gáz van, én még soha nem láttam az Orange Box-ot 2000 pénzért...az euro-forint parádés párosnak köszönhetően most is 4 ezer közelében van a Steam.-en (ma 4310 )
Amúgy csak jókedvemben írtam. És nekem a DNF kötelező, 40 éves vagyok, azt hiszem ezzel elárultam mindent... (Doom1-2, Quake 1-2, Duke 3D...ezeken nőttem fel játékilag...)
A Bioshock 2 meg ha már mellette van, az is okés.
Én mindig később veszek meg mindent eredetiben, mert kőkemény állami alkalmazott vagyok, és ebből fakadóan hátrányos helyzetű... (bár Orbi ezt másképp látja, de hát mit nem lát így... )"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DeFranco
nagyúr
Tényleg nem volt túl olcsó az Orange Box, én pont két éve vettem 1.990-ért. Ez már mindegy, megérte így is, legalább eljutottál ide, itt, meg a Steam topicban viszont kapásból olvashatod az akciókat, így be fogod hozni a különbözetet.
(hint: pofátlan önreklám csak hogy lásd, meg lehet ezt úszni olcsóbban is )
-
Hunork
veterán
válasz DeFranco #6581 üzenetére
Hja, két éve, hol van már az akkori brüsszeli segély...
Viszont most már jobban körbenézek, meg olvasom itt a hsz-eket, így tudtam meg, hogy a régóta hiányzó Doom kollekciót a Steam-en meg lehet venni, mert már boltban sehol nem láttam...Amúgy egy kérdés: szinte csak dobozos játékaim vannak. Ha letöltök, és meghal a HDD, vagy újratelepítés után nyekereg a Steam, hogy nem találja a játékot (soha nem a rendszer lemezre teszem azokat), akkor mi az eljárás? Magyarán lehet-e, és ha igen hányszor újratelepíteni, letölteni egy Steam-en letöltött játékot? Ezt igazolni kell, vagy egyáltalán mi ak a lehetőségek?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DeFranco
nagyúr
A játékok az accountod alá vannak rendelve, annyiszor és annyi gépre töltöd le őket, amennyire jólesik (játszani persze egyszerre egy gépen tudsz).
A játékok mozgathatóak, olyannyira, hogy egy újratelepítésnél elég előtte biztonságos helyre lementeni az egész steam mappát úgy ahogy van, aztán a rendszer újratelepítése után elindítani a steam exé-t (tehát telepíteni a steamet nem is kell) és voilá, ott is az összes játék harcra készen, telepíteni sem kell.
Magyarul gyakorlatilag a steam és az az alá tartozó játékok majd hogy nem portable verziók. Egyes játékok DRM-je ettől eltérhet, de ez ritka.
-
Hunork
veterán
válasz DeFranco #6584 üzenetére
Köszönöm a részletes, extra gyors és nem utolsó sorban megnyugtató választ!
-
Kassadin
addikt
-
Hunork
veterán
válasz Kassadin #6587 üzenetére
Nem mondtam, hogy újdonság, csak közöltem, hogy hol és mennyiért...
Amúgy meglepődtem ott, négy-öt játék a közismert játékboltoknál olcsóbbak voltak és nem kicsivel, és hát a SPAR azért hát....ööö..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Kassadin #6591 üzenetére
Hát nem mondtam, hogy A+, csak hogy ütős, kár gúnyolódni... már akinek ütős, nyilván annak, aki kénytelen warezolni, mert nincs elég pénze, hogy kövesse az aktuális vagy nem régen aktuális volt gamékat.
Jaja, FEAR, meg a kiegészítők, Mass Effect első része, R6 Vegas, Far Cry, OP Flashpiont Dragon Rising, a többire most nem emlékszem, ha fejbe verem a falat. Változóan 499, 899, 999, 1499 -ról beszélek, egyik sem volt több."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DeFranco
nagyúr
Greenmangaming. Ott a megunt játékokat be tudod számíttatni egy újba, ez a "trade in value". Emellett néha eljátssza, hogy akciósa ingyenessé tesz egy játékot egy kis időre, és előfordul, hogy utána ezek a játékok is kapnak ilyen "trade-in value"-t.
Ingyenes játékokból már van vagy 3-4 EUR-om, amit majd be tudok számíttatni egy komolyabb darabba.
-
Hunork
veterán
válasz Kassadin #6595 üzenetére
Nyilván, kinek mi a jó és ütős, annyi játék és stílus van, hogy azért van miből válogatni...
A másikra, hát, azért ez nem pusztán akarat kérdése, egy lakáshitel, plusz gyereknevelés mellett sokan kénytelenek nem boltba menni, hogy szépen fogalmazzak, vagy csak félig bemenni, magyarán próbálnak egy arányt tartani...
EZ Magyarország , és ha itt a BF3 ennyi, az Dániában is, és hát most ne menjünk bele abba, hogy ott mennyit keresnek...ez a fos ebben a nagy magyar valóságban, hogy mindenért ugyanazt fizeted a sokkal kevesebből...
(ettől függetlenül a BF3 is kijött futárral... )"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DeFranco
nagyúr
A számítógépes játék nem állampolgári jog, hanem luxus. Luxus a hardver, és luxus a szoftver is. Nem (csak) az ára miatt, közgazdaságilag is messze luxusterméknek minősül. Az már mindenkinek az egyéni döntése, hogy szán-e rá anyagiakat, vagy nem.
Ha nem, akkor még mindig ott az 1001 netes játék, steamen is virágzik az ingyenes játékok korszaka, és (uram bocsá') elő lehet venni egy könyvet is helyette, vagy szerepjátékozni, vagy futni vagy akármi. Ez nem ok a warezra.
Nem piszkálni akarlak, csak megjegyeztem.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Mondjuk akinek elég jó gépe van ahhoz hogy egy Battlefiled 3 szintű címmel normálisan tudjon játszani annak a szájából elég hülyén hangzana hogy csóró megvenni az eredeti játékot.
Ez ugyan pont ellentétes a topic címével, de nem tudom megállni hogy ne írjam ki magamból:
Dunakeszi Auchan - Red Alert 2(!) - 9900 Ft. Vajon hány éve állhat ott? -
Kassadin
addikt
DeFranco mindent leírt, nem tudok mit hozzáfűzni. Nem kötelező, nem élet-halál kérdése, hogy legújabb gép+összes játék birtokában legyen az ember. Ha meg ez a hobbid, akkor meg igen. Bizonyos életkor/agyi érettség kell ahhoz, hogy ne lopd a játékot, szvsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest