- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
vajon a többi tekkoban is ennyi?mert láttam már csodát...
-
x_o_n
veterán
na ez az,lehet elugrom kökitermibe..hátha vagy a soriba
-
Źşë'
addikt
valóban nemes gesztus ritka az ilyen sajna
am sztem a Kane & Lynchek is megérik az árukat most steamen!
+ Overlord Complete pakk is!"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nepszter1
addikt
A Limbon nagyon gondolkodom csak attól félek hogy benne lesz az majd az egyik indie packba.
-
Witcher 2 Digital Premium - 12.95 GBP
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Niczo
senior tag
válasz nepszter1 #7260 üzenetére
Én is erre számítok, de ha mégse lesz a humblibundli 4-be majd megveszem a karácsonyi akcióba (ugyanennyiért vagy kevesebbért)
Ellenben megvettem Impulse-on a Red Faction Armageddon-t 1780 Ft-ért, ennél steamen csak akkor lesz olcsóbb, ha jelenlegi árra 90%-ot dobnak (erre kevés esélyt látok)
Ja, és Steamen regizhető az Armageddon.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
mokus1
addikt
Keresek valami játékot amivel tudnék egy jót játszani. Leginkább valami FPS esetleg stratégiaát keresek. Legutóbbi cod és BF nem igazán jött be.
F3AR milyen játék lett? Vagy valami hasonló ami úgy leköti az embert és izgalmas, esetleg ijesztős.
Remélem nagyjából érthető milyen játékot keresek Mit ajánlotok? -
Niczo
senior tag
Impulse-on a Darksiders 1186 Ft-ért van. Steamen a legolcsóbban tán 5ajróért volt.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Serpiko
addikt
Steam akció: [link]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BigBlue69
őstag
Most ott van akcióba a dlc.. -66%-ban.. Nem tudom milyen kieg de mennyit add hozzá a game-hez? szerk: (két új fegyvert, és négy új küldetést kínál.)
Amugy pedig Prejudice four pack? Ha lehet olyan is legyen benne akinek megvan hozzá a pénz mag nekem már sajna nincs..csak 1-re![ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Źşë'
addikt
válasz ittakary #7258 üzenetére
cdgben ~1800huf, steamen meg 3,5€ volt talán - ez 1140 kb
(#7263) mokus1 Batman Arkham City, Driver San Francisco, The Elder Scrolls V - Skyrim ahogy előttem is mondták, akkor Dead Island van választék
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
KubanitoS
veterán
Megvettem, erre miután elment a pénz, ez a képernyő fogadott. Első vásárlásom volt, de lehet az utolsó is.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz FehérHolló #7287 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Nem a pénz levonásával van a probléma, hanem ezzel az utólagos szórakozással. Adják ide a CD kulcsot és kész.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Megnéztem a fórumjukat is. Nagyjából minden második téma erről szól. Az amcsiknak sem igazán tetszik ez a helyzet. Eszem megáll, hogy 2011-ben ilyesmi előfordulhat. Nem mintha most éjfélkor kezdeném el tölteni, de azért ez mégis elég kellemetlen. Remélem nem lesz semmi gond és küldik majd a kódot.
Ha valakit ezek után érdekel, a Rage most 7200 forint az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
Red Faction Armageddon!! 1780- huf! steamwork-ös
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
BigBlue69
őstag
Igen-Igen! Amugy küldik rendesen a kodot.. csak hát külön programot kell rá felrakni..
De én ilyen akciónál elnézem ezt nekik..Aki megvette Armageddon-t Az irjon pm-et.. nyomhatnák multiba is!
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
BigBlue69
őstag
Kapsz egy linket h szedjle egy progit és ott mutatja a játékaid és alul lesz egy look serial vagy hasonló és ugy megtudod a serialt! Amugy én is néztem egy nagyot amikor megvettem de 5 perc nem telt el és már küldték a mailt!
-
BigBlue69
őstag
Arra fele éjszaka van.. szoval lehet azért nem kaptad egyből.
-
Źşë'
addikt
válasz BigBlue69 #7292 üzenetére
feltettem az impulse progit, kimásoltam a játék kódokat, majd aktiváltam steamben őket, innentől kezdve felesleges lesz ez a progi mert úgyis steam tölti le, de azért fennhagyom mert hátha lesznek még steamwörksös játékok ami megéri
-
GoZoL
senior tag
válasz BigBlue69 #7297 üzenetére
Egy ilyen levelet kaptam:
Our records indicate that you recently placed order number xxxxxxxx with us at GameStop.com. Thank you for your business.
Unfortunately our system was unable to process your order. This has resulted in the order's cancellation. We apologize for any inconvenience this may have caused.
As a possible solution, we would recommend these steps:
1. Contact your financial institution and confirm that the information they have on file matches with all the information you included when you placed your order.
2. Place another order on www.gamestop.com using a different form of payment.
If you require any further assistance, please feel free to reply to this email and we will be more than happy to assist you further.
Na most gondolom a pénzt nem tudta levenni a számlámról?! Pedig a paypal-om össze van párosítva a dombornyomott kártyámmal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs