-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ubishopnál nem tudja valaki mik voltak a korábbi leárazott game-ek?
Mert most néztem csak hogy a Fallout 3 Goty az adventi keretek között van akcióba.
Gondolom ez az akció karácsonyig tart minden nap egy cím!Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate:
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 - Four Pack 9.60 font kb 885ft / db
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Crytek
nagyúr
Ez a 4-es pak gyorsan elkelt
Veszem is akkor! A többit privátba!Addig is a gamersgate accoutok jöhetne privátban!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
törölt tag
FireFlower Games
-
reelc
veterán
Igen, le is tagadhat vele pár évet.
Annyiért nagyon alkalmi vétel.Ha jól sejtem ez az UBI-s Fallout 3 GOTY csak angol nyelvű? Szóval nem jelent semmit, hogy itthon megjelent magyarul?
Ez a dolog hogy műküdik a Steamnél? Ha már itthon megjelent egy játék dobozosan, magyarul, és megveszed digitálisan külföldről, akkor választható lesz a magyar nyelv? -
Mardel
őstag
Nem mindig, ha a hazai forgalmazó jóvoltából (pl Cenega) került bele magyar nyelv akkor az esély rá közel a 0-hoz, hogy a steamesben is legyen magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
ruti
Közösségépítő
válasz Crytek #53210 üzenetére
vesz még valaki GG-ről négyes pack Nazi Zombie Army 2-t, és van -20%-a?
vagy ha van valakinek, egy érdekelne.
vagy Crytek nem veszel még egyet?[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
-
Woodslave
félisten
off de segítsetek már hogyan tudom elindítani a gtaIV-et? Offline se csinál semmit, rockstarra reggeltem... (
komolyan még egy ilyen xarság és soha nem veszek eredeti játékot :(( )"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
dokken
tag
Yuplay Battlefield 4 839 RUB
-
Wolverine
félisten
válasz Woodslave #53219 üzenetére
Azzal szívni is fogsz a megszüntetett GFWL miatt. Talán van rá megoldás... de nem állítom biztosan, mert nem követtem ezt a sztorit.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Satan_Claus
őstag
válasz parandroid #53138 üzenetére
Nem hiszem el Tenyleg van ilyen, en sem tudom megvenni (meg) a Fallout 3-at. Amugy ez ugye nem valami butitott nemet verzio zold verrel? Remelem, regiokorlat sincs, megveszem, azt otthon nem tudok vele jatszani...
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudtok mondani olyan oldalt, ami összefoglalja/gyűjti az akciókat akár PC és konzolok külön.
Köszi
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #53228 üzenetére
Nekem valamelyik nap még működött. Tetű egy dolog az a szar. Valamiért ki voltam belőle jelentkezve, egyből nem volt hajlandó látni sem a gépen meglévő mentéseimet. A Windows 8-al is akadtak problémái a kliensnek, igazán kiganajozhatnák belőle. Ekkora játék azért átköltözhetne normálisan is a Steam-re, úgy mint a két Batman. ráadásul én eleve a Steam-en vettem, nem tudom, minek szopattak azzal a ganajjal.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
válasz Satan_Claus #53230 üzenetére
Innen nem vásárolható a Fallout 3 GOTY?
Miért pont német lenne?
De az szomorú, hogy hivatalos kiadói bolt, és nem írnak régiót?[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Jelentem, megvehető, és Steam-re regisztrálható. Nekem most jön le. Lentebb írtak hozzá -10% kuponkódot is, úgy csak 2.21€ volt, az azért elég baráti ár.
Angol, francia, német, spanyol és olasz nyelv van benne.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
válasz Crytek #53240 üzenetére
Köszi. De ezért kérdeztem, idézek másokat (mai bejegyzések):
"
(#53135) Anonymus XFallout 3 GoTY 2,5 EUR az Ubisoft Online boltjában. Elvileg Steam kulcsot ad, legalábbis pár nappal ezelőtti reddites társalgás szerint. Felelősséget azonban nem vállalok
(#53138) peterkeT válasza Anonymus X (#53135) üzenetére
Lol, megpróbáltam megvenni, de "Aufgrund des Jugendschutzgesetzes sind einige Titel nur zwischen 23:00 Uhr und 6:00 Uhr erhältlich. In der Zeit zwischen 6:00 Uhr und 23:00 Uhr können Sie das Produkt nicht erwerben. Sie können es aber in Ihren Einkaufswagen legen und später kaufen."
Beszarás, komolyan, ifjúságvédelmi okokból reggel 6 és este 11 között nem vehetem meg ezt a szart.
p
"
Később is aggódott valaki, hogy német verzió van-e az UBI shopban.[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
717 Ft. muve.pl -en a Borderlands (1) GOTY...na ennyiért már érdekelne
-
maddionmax
senior tag
válasz maddionmax #53245 üzenetére
Megvéve, aktiválható, 750 Ft-ot vont le.
-
-
edemark
csendes tag
válasz maddionmax #53246 üzenetére
Szia irigyellek, hogy neked sikerült mert nekem az írja ki, hogy a nem lengyelországból történő hozzáférés fel van függesztve. Pedig ennyiért a bolondnak is megéri.
-
Anonymus X
tag
A kollega valószínűleg nem Magyarországon tartózkodik, ahogy más is megjegyezte. Egyébként a szövegből sem következik az, amit gondoltál. Úgyhogy jól tetted, hogy végül megvetted.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest