Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bager13

    aktív tag

    válasz #57919488 #30849 üzenetére

    Mert ugye az MW3-ban és a BF3-ban nincs ennyi bug?! Tudjuk ,hogy neked nem tetszik, mivel elmondod minden hozzászólásodban. De nem olyan vészes a helyzet ahogy te azt leírod. A mai napig több bug-al találkoztam az MW3-ban(pedig csak 2 ingyen hétvégét játszottam vele) és a BF3-ban ,mint a RO2-ben. (Az ingyen DLC-ékről és a folyamatos támogatásról nem is beszélek, ami a másik két játéknál nem mondható el)
    Szóval legyél kicsit tárgyilagosabb!
    ui: A BF3-ba napi szinten találkozom azokkal a bugokkal ,amik megjelenés napján megvoltak és ezek már nem lesznek javítva soha. Ettől függetlenül NINCS nagy bajom vele és szerintem NEM rossz , de azért lássunk már tisztán!
    Ha meg a stílus nem tetszik, az más kérdés.
    Ez nem "egy nyomd a gombot agy nélkül és te leszel a császár" játék.

    Ennyiért ez ajándék. Az első rész az egyik legjobb második világháborús (szimulátor) FPS, ahol járművekkel és gyalogosan is hadba állhatunk. Legjobban a COD UO base assault módjához hasonlítható, csak komplexebb.
    A második rész egy fokkal "felhasználóbarátabb", de még mindig szimuláció jellegű és a csapatmunkát igényli. Jól tudom ,hogy ez a stílus nem mindenkinek fekszik ,de ez nem is feltétlenül baj. De ettől nem lesz rossz játék.
    Szóval ennyi pénzért még, akkor is megéri ,ha esetleg 1 óra után leteszi az ember ,mert nem teszik neki.
    És ajándéknak sem utolsó.

    [ Szerkesztve ]

    Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

Új hozzászólás Aktív témák