Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz csaba951 #26203 üzenetére

    Azért ez már az túl undorító, hogy igaz legyen.

    Tegyük fel: Ha én kimegyek külföldre, pl Amerikába élni, mert meguntam abszurdisztánt, akkor nem használhatom az eddigi Steam fiókomat, szerintem ez úgy hülyeség, ahogyan van.

    Már az is üldözve van aki Amazonról vásárol, igaz nem teljesen csel mentesen, de fizet már..... :W Azért ennyire nem kell vaskalaposnak lenni. Ők is azért hagyták benne a cím megadási lehetőséget, hogy old meg, nem azért mert nem lehet, most komolyan azt hiszi itt mindenki, hogy nem lehetne ezt komolyabban ellenőrizni, ha akarnák, de nem akarják. A steam is tudja hol vagyok, sőt több helyen még sms is jön vásárlás előtt, mint visszaigazolás.

    Már az is warez, ha a lehető legolcsóbban akarok játékot venni, de veszem..., mert van rá lehetőség. A hazai mastercard is használható külföldön még akkor is, ha van ott címed. Attól az még nem szűnik meg a hazai fiókom.

    Bocsi, ha te vagy a címzett, nem feltétlen neked szólt, de azt még megértem, ha a warez ellen vannak az emberek, de (pár éve már én is saját keresettel rendelkezem és ennyi játékot azelőtt még nem vettem) aki pénzt ad, bármennyit is, legyen már megbecsülve, Arról nem a vásárló tehet, hogy egyes játékok röhej áron mentek és nem Steamen volt az.

    Nem vásároltam az Amazonról, Steamen is bőven tudtam pénzt elszórni, de azzal sincs semmi bajom aki megvette ott és olcsón, lehetőség adott, figyeljen jobban az eladó, valve is meg tudta oldani, sőt számtalan bolt is képes rá, hogy azonosít honnan jelentkeztél be (bla bla bla VPN :Y )

    Csak ennyi a kirohanásom, de a PH kezd egy kicsit gyogyó módba kapcsolni. Amikor az iPhone-ok miatt kellett hamis címet megadni, azért a nép nem kiáltott, hogy csaló, meg remélem letiltanak...

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák