Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    válasz sagem #25103 üzenetére

    1 packot vettem meg, amiből eddig 1 et tudtam aktiválni, a 3 giftnek úgy néz ki nincs kulcsa még. Packot fizettem, nem 1 db-ot, hanem 4-et és annyiért vettem amennyi az ára volt a packnak és még számlát is kaptam róla.
    Választ a problémámra még nem kaptam, sem refundról szóló levelet.
    Így úgy érzem a fizetés után 10 órával jogos a felháborodás akár az én részemről is. (packban 1 kulcs van és nincs válasz, hogy mikor lesz packnyi kulcs)
    Ez nem ugyanaz, mintha többet adnának vissza egy 20 ezresből és nem szólnál, lelépnél.

    Itt valaki kitette az árat, valakik átnézték, valakik jóváhagyták, valakik észlelték a számukra problémát, mert karbantartás miatt lezárták az oldalt, majd karbantartás után továbbra is lehetett venni. Ez tudod mi? Vevő megtévesztése! Mégsem annyi amennyiért ki van írva! Ezek után a minimum, hogy pénztártól való távozás után nincs reklamáció. Gondolom, ha te néznél el egy tizedesvesszőt és 10x annyit vonna le, mert elnézted az árát, sírhatnál, hogy refundolják, lehet, hogy megtennék, de közel sem biztos, azt mondanák, hogy ott volt a számla mielőtt rákattintottál az utalásra miért nem olvastad át, ellenben te nem mondhatod? Vicces lenne. :)
    És az a vicces, hogy pont olyanok írnak, akiknek nem sikerült venniük, tökmind1 mi miatt. Én egy szót nem szóltam a Bethesda packosnál lemaradtam róla szimplán, de nem irigyeltem azoktól akiknek sikerült, bár utólag már kb a 4. termékről van szó, hogy rossz volt az ár és visszautalnak mindenkinek mindent. Na ez a gáz. Ez olyan, mintha tescoban bevásárolnál egy bevásárlókocsinyi terméket, majd a parkolóban kocsiba pakolva utánad futna egy idióta árazó pisztollyal, majd megkérne, hogy a kiflit, a csokit, meg a kólát, pakold vissza az ő táskájába, és kattints az ok gombra, a kártyaolvasóján, majd visszautalják. Sztem elküldenéd máshová jogosan. De nem itt nem, mert ez nem kifli meg kóla. Meg a hülye fórumtársnak miért "sikerült".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák