- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
-
Niczo
senior tag
válasz tupacamaru #17703 üzenetére
Csak egy kicsit nagyobb mint az én 22"-osom
Nem nagyobb ez mint 32" ?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
tupacamaru
veterán
Max 37-es lehet de nekem pont jó a 32-es. Már nem hiszem hogy kisebbel beérném.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
po1son
addikt
Volt már vkinek, hogy yuplayről vett steam kulcsot és nem működik?!
Ma vettem egy Sleeping Dogs kulcsot, de érvénytelenek írja.
Most gondolom, akkor a supportnak kéne írnom?![ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Gaborka30
aktív tag
Gyémánt Kiadás Unreal Anthology-ban levő játékok aktiválhatók Steamen? Próbálta már vki?
-
HS 2142
őstag
válasz Gaborka30 #17709 üzenetére
Nem. De amúgy miből gondoltál arra, hogy esetlegesen regisztrálható lenne?
(#17712) Tom6: Az UT3 nincs benne az Anthology kiadásban.
(#17713) Gaborka30: Nem, az említett példa is kivételes eset volt.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Gaborka30
aktív tag
válasz HS 2142 #17711 üzenetére
Mondjuk abból, hogy fentebb írták, hogy a gyémánt kiadás UT3 regelhető... Szerinted nem lehetséges, hogy az Anthologyban szereplő ugyanolyan programok is regelhetők?
Opsz.. Megkövetek mindenkit.. Az UT3 tényleg nincs benne az Anthologiban
Akkor marad fóliásan, bontatlanul.. majd ha a Deal Pack akciós lesz, megveszem
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz csaba951 #17623 üzenetére
Na ez közben 25 dodó lett, pedig most akartam megvenni... Az Amazonon amúgy nincs valahol jelezve hogy egy cím meddig akciós? Mert elég hamar lenyesik a kedvezményeket...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
choler.
tag
Crysis® 2 Maximum Edition - 2222,-Ft
Crysis 2 game PLUS…
Retaliation Map pack (4 new maps)
Decimation map pack (5 new maps + new weapons)
Limited Edition unlocksOrigin
-
-
cskamacska
addikt
válasz kervantas #17719 üzenetére
A maximumot olcsóbban ugyan nem láttam, de én örülök a 3.75€-s D2D változatnak. Multi halott volt akkor, azóta nem tudom mit változott a helyzet, ha a single nem tetszik, a multi miatt szerintem nem érdemes. A single viszont egész jó.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
csaba951
veterán
válasz Agyzuzo #17715 üzenetére
Mindenképpen érdemes a következő napokban többször is ránézned. Máskor is volt már ilyen, aztán 16-20 óra múlva újra akcióban volt. Lehet, hogy elfogytak azok a készletek, amit ennyiért tudtak adni. Holnap majd rendezni fogják. Semmi nem utalt arra, hogy ez csak egy pár órás akció lesz.
Jobban megnézve, lehet, hogy mégsem lesz ennyiért. Csak a pack-okat érinti a -80%, a játékok külön-külön csak -50%-ot kaptak. Akkor délután csak félreárazták, azért kapott külön is -80%-ot. Nekem szerencsém volt, megvettem annyiért!
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Gamersgate van pár egész jó cím: Art of Murder, Runaway 1-2-3 és még sok más.
*Sn0w
-
-
DeFranco
nagyúr
-
válasz DeFranco #17725 üzenetére
Inkabb a gray matter szerueket szeretem. Regebbiek kozul legutobb a black mirror volt soron. Vidamabb hangveteluek kozul a broken sword sorozat, es a book of unwritten tales tetszett. Szoval, melyik kell nekem?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
válasz DeFranco #17725 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem, de ha banán kell...
(#17728) maross: én nem vagyok otthon a kalandjátékok terén, sosem feküdtek nekem, de a Stacking nagyon jópofa, azt ajánlom. Bár más a stílusa, de érdemes végigtolni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kervantas
aktív tag
válasz cskamacska #17720 üzenetére
A single is tetszik, kétszer majdnem végig is vittem. A multit még nem próbáltam, azért lennék kíváncsi rá.
-
djculture
félisten
Szóval ut3 már a világon se volt helyette bezsákoltam a aliens vs perdatort 990 pénzért...
Most nézem hogy lesz bf3 komplette/ premium dition kiadás is/, de elég kemény árért ilyen 14k -ért hirdetik. -
ayo
veterán
válasz maross #17724 üzenetére
egyk-ket klikknpoint:
Adam's Venture nem rosszak de nekem valahogy nem jott be
The Next Big Thing nem rossz fajta vegulis ajanlhato
Art of Murder elegge jo csajjal vagy nyomozol kisse szajberia erzes de azert mas. ajanlom
Runaway ajanlom szinten, picit egy brokensword beutes igazi jo kis kalandos
maross: hozzatennem hogy alt ezeket ugy rakjak fel hogy menjen win7en is. marmint a dobozos verziok ilyenek voltak... tehat gondolom a digitalisan megvett is ilyen. innen onnan meg lehet hogy meg a regebbi alapvaltozat van
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
szivesen vennek amazonon egy darkness2-ot joarasitva
1. Borderlands Game of the Year Edition [Download] $14.99
2. Duke Nukem Forever [Download] $9.99
3. The Darkness II [Download] $9.99A harom egyutt 20dollar, azaz meg ennek az arnak is az 57%-aert meglenne.
Borderlands vagy duke erdekel valakit? Elobbi 8.55 dollar, utobbi 5.7 dollar. Privi ha erdekel v alamelyik.
ayo: koszi
adam's venture-rel szemeztem, addig jutottam, hogy meglesem az elso resz viragbolti verziojat, el se indult win7 alatt, itt feladtam. Nyomozosrol majd nezek egy videot, ha tetszik megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Az elozohoz: Steamesek a jatekok
Illetve aki nosztalgiazni akar, szinten steames x-com sorozat 5 darabja egyben 3.75 dollarosz.
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GoZoL
senior tag
Itt a Max Payne 3 bundle akció az amazonon! MP3-at megvenném, de GTA pack már megvan!
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Ez az oldal mennyire megbízható ?
[link] -
cskamacska
addikt
válasz v!ct0y #17740 üzenetére
Ahogy nézem, ez is a ruszki/3. világbeli CD kulcs csempészős oldalak táborát erősíti.
Mint mindig, ez is vagy, vagy nem alapon megy: Ha a kulcs jó, akkor örülsz az olcsó játéknak, ha nem, akkor ij.A vicc az, hogy ilyenből van angol is!
Ziip Game Store
Mondjuk ezek profibbak a ruszkiknál, itt még előfordul support is, sőt, kis túlzással miniatűr Zavvinak is beillenek, egy plusz kényelmi szolgáltatással megtoldva. Igaz, az áraik sem olyan alacsonyak.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
v!ct0y
veterán
válasz cskamacska #17741 üzenetére
Igen közbe láttam, hogy csomó játék vpn es. Azt meg nem szeressem..
-
po1son
addikt
danihnak is volt vagy még van csak magyar verzsőnben...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
csaba951
veterán
Ziip Gamestore-nál vicces emberek vannak! Náluk már most előrendelhető The Elder Scrolls Online!
(#17742) v!ct0y
>Igen közbe láttam, hogy csomó játék vpn es. Azt meg nem szeressem..Ez egy Észtországban bejegyzett cég. Teljesen jogosan vannak ott az orosz kulcsok is. A Steam-en is sokszor teszik össze őket az oroszokkal. Mármint a korlátozások szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kareszovics
addikt
Men of War Vietnam ingyenes GameFly-on. Linkem sajnos nincs, én is csak úgy ráleltem.
MOD: a multi kódot tudjátok Steam alá regeleni, természetesen teljes játékot ad.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
e=mc²
őstag
válasz Kareszovics #17747 üzenetére
Ezen az oldalon bankkartya adatok nelkul nem is lehet regisztralni sem?
Nem igazan szeretnem megadni a valos kartyaadatokat...
Ambulimax Provider
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest