Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #142095 üzenetére

    Egyenlőségjelet tenni az onlyfans és aközé, hogy megnézel egy szép nőt pl. egy étteremben 2 mp-re, az nem tudom mennyire demagóg egy 10-es skálán, de úgy nagyjából 11-re saccolom.

    Egyébként nem erről volt szó, hanem arról, hogy a játékokban szívesebben nézünk 50 órán keresztül egy formás női feneket, mint egy szőrös férfit. Persze embere válogatja, manapság nagy divatja van gayparádénak. Egészségükre. Mindig mondom: bár a világ férfiainak zöme meleg lenne, úgy sokkal több kiéhezett nő mászkálna mindenhol. Extraként a meleg ürgék nem szeretnek háborúzni, mert letörik a körmük...

    A filmekben és a játékokban azért van zömében szükség a alapvető identitások hangsúlyozására, mert már ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a gyerekeknek, meg a fiatalabb korosztálynak stabil és egyértelmű tényekre van szüksége, nem maszatolásra 70+ identitásról, meg rózsaszín retikülös fószerekre.

    De! A kivételek jók és kellenek. Már, ha rendes sztori is van kör tolva, nem csak azért van ott az gay NPC, hogy leírhassuk: polkorrekt a cucc, van benne gay NPC.

    Aloy-jal az a probléma, hogy megnézed a korai teasereket, meg publikált képeket és nem így néz ki. Hajoltak, amerre hajolniuk kellett...
    Egy játékban pedig meglehetősen lényeges, hogy egy kicsit legalább azonosulj az általad terelgetett karakterrel. Amennyiben az egy desznyó', az úgy nem olyan egyszerű.

    Aloy amúgy már az 1. részben, amikor Meridianba ér, onnantól elég sokat tesz a városért, elég hamar a Sun King bizalmasává is válik, így erősen kétlem, hogy a táplálkozása ebben a teoretikus helyzetben probléma lenne.

    A TLOU 2, meg egész sok időt szán arra, hogy bemutassa a WLF bázist, ahol bőséggel van kaja, olyannyira, hogy egy nagy edzőteremmel is rendelkeznek, ráadásul utalás is akad, hogy Abby egy héten többször is edzett.

    Ez meg, hogy nincs ilyen nő IRL, az egy komoly tévedés. [link]
    Olyannyira, hogy éppen ez az egyik probléma, hogy a férfiak egy része kezd egyre nőisebb lenni, a nők egy része meg egyre férfiasabb. Középen találkoznak majd az androgün nonbináris csillámpudlik. Fckyeah.

    [ Szerkesztve ]

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák