Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #141927 üzenetére

    Nekem még elég friss az emlék. Ennek alapján úgy éreztem végig, hogy ez egy szerelmi sokszög. Sawyer - Kate, Jack - Kate, Sawyer - Juliet, Jack - Juliet.

    Nekem úgy jött le, hogy a nagy egymásra találás Sawyer és Juliet között csak annak az eredménye, hogy Kate sokat vergődött Jack és Sawyer között (összességében Sawyerbe volt inkább szerelmes), ahogy Juliet is azért kötött ki Sawyer mellett, mert a dokinak nem igazán kellett a dokinő, a dokinak Kate kellett. Sawyer és Juliet a 2 lepattanó laszti. Szvsz azt a műsoridőt, amit ez a téma érdemelt bőségesen megkapták. Egy nap 2-3 részt is ledarálva nekem még vastagon sok is volt Kate állandó vergődése. Annyira odáig volt mindenki azért a nőért, én meg Sun-t csíptem kegyetlenül. Hozzá képest nekem Kate egy erősen futottak még kategóriás bige volt mindig is... de hát ízlések és arcszerkezetek.

    Összességében azt gondolom, hogy a szerelmi szálak jelentősége erősen másodlagos a fő témákkal szemben. Emiatt nem igazán zavart, hogy ezek a szálak úgy lettek rendezve ahogy. Megértem aki ezt másképp látja.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák