Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz _drk #141056 üzenetére

    Pont ez a bajom az egy sztorit egész évadon át elmesélő sorozatokkal, hogy többségükben egész egyszerűen nincs annyi tartalom, hogy lekössön a teljes 8-10 órában. Top, mindenféle díjakkal megszórt sorozatok özönét kaszáltam el max pár rész után.
    Amit az utóbbi években nem sikerült még elkaszálnom, az a Stranger Things, az a 80-as évek nosztalgikus horror sci-fi hangulat engem is megvett, mondjuk én amúgy is falom ezeket a filmeket. Igaz, hogy itt is az 1. évad volt igazán a jó, de azért a többi is hoz egy elég magas szintet. Viszont sokkal több évad már ebben a sztoriban sincs, a most készülőben illene elvarrni a szálakat.

    Ami csont nélkül végig futott viszont 2 évaddal, és még folytatnám, az a netflixes The Punisher volt. Az valóban szinte mozifilm minőség, megfelelő arányban van benne a karakter drámája is, az akciók pedig kellően brutálisak. Ha vissza is tér a Disney alá került Daredevil sorozatban ugyanazzal a színésszel, tuti nem lesz olyan, egy esetleges saját új évadtól meg egyenesen félnék. De egy R-es mozifilmben benne lennék.

    A klasszikus 1 rész/1 eset formátummal is az a bajom, hogy kifulladnak jóval előbb, mint hogy a sorozat véget ér.
    Asszony elég sok sorozatot néz, drámát, krimit, még kissé akcióba hajlót is, én ezeket rendre kihagyom, de ha belenézek, nekem a mindenféle díj mögül is csak egy szappanopera jön át. Szokásos magánéleti nyűgök, kicsinyes intrikák, az egészből messziről ordít a negatív értelemben vett tévés minőség. Meg nem mondom mi ment épp, már a cselekmények után voltunk, a szereplők összegezték az epizód végén a dolgokat, nekem konkrétan a Szomszédok stáblistája jutott eszembe, amikor minden rész végén Lenke néni, Etus, Magenheim doktor meg Taki bácsi levonják a nagy közhelyeket tanulságot. :)

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák