Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz tomsolo #139591 üzenetére

    GTA-k nálam lementek és ott egész jópofa volt A-ból B-be csapatni, mert legalább történt valami, meg stunokat is csinálhattál, driftelhettél, vagy egyesek átmehettek Carmageddonban. Trevort rohadt nehezen viseltem én is, a többi okay. AC-k lementek Odyssey-ig mind, annak egyelőre félek nekiállni is, mert ilyen 150-200 órákról regélnek az Ultimate esetében.

    Abban feltétlenül egyetértek, hogy feladatlistás lesz szinte az összes openworld... de ha szabadna ellenpéldát hoznom, akkor az Elden Ring ezt pl. egész korrektül lehozza jobban. Megint az a kulcs, hogy vagy szórkoztassuk egy kicsit az odaúton az Nbert, vagy tegyük számára kihívássá, de úgy, hogy ne gyűlölje meg tőle a saját életét.

    Egyértelműen meg leszek kövezve, de a Tsushimáról lepattantam olyan 5 óra gameplay után. Gyönyörű. Sajnos nem sikerült kötődnöm egy kicsit se a saját karimhoz, ahogy a gameplayt is ijesztően hamar meguntam. Még kap esélyt, megvettem a DC-t belőle tavaly.

    Talán már írtam, hogy Zelda nálam is napokig nem ütött be. Aztán egyre inkább olyan 25%-tól már egyre jobban és jobban szerettem, míg végül a 2. legjobb játék lett számomra ever.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák