Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Solymi81 #131634 üzenetére

    "bújtatottan rasszista, homofób ("deviáns, beteg embereket kötelező lett elfogadni";"

    Ezt továbbra is félreérted. A homofób az az ember, aki kint ordibál a Pride mellett, hogy "mocskosbuzik". Engem ez sosem érdekelt, sosem tettem ilyet, volt és van is meleg ismerősöm, és soha nem volt semmilyen ellenérzés irányába. Gaming, IT és sport témában is együttműködtem velük.
    Abszolút nem támogatom, hogy fogadhassanak örökbe gyereket (családapa vagyok), és abszolút támogatom, hogy házasodjanak amennyit csak akarnak, és tegyék a 4 fal között azt, amit csak szeretnének, én is így teszek. Ha kiderül egy kollégáról, hogy meleg, az semmilyen szinten nem hat meg, mert olyan szinten nem érdekel, hogy az leírhatatlan. Pont ez a gond, hogy nem szeretem, amikor a képembe tolják a témát és lezárják a fél várost, mert nekik rázni támad kedvük a szőrös seggüket. Tessék otthon maradni és szexualizálni ízlés szerint... teljesen jóban vagyok egy olyan ürgével is, akiről tudom, hogy állatos témára gerjed. Mert amúgy egy jó lelkű, dolgos, szorgalmas, becsületes gyerek, csak van ez a baja, amit titkol... Volt olyan családapa kollégám feleséggel, gyerekkel, házzal, autóval, kutyával, akinek a gépén kizárólag kőkemény gay pornó volt. Sose volt vele semmi gond.

    Feltétlenül deviáns az, aki nem illeszkedik be a társadalomba és nem követ legalább egy nagyjából elfogadható normát. A focihuligánok legalább annyira zavarnak, mint egy autót gyújtogató fekete. Ezt viszont, ha lesz időtök azért pls. olvassátok el: [link]

    Ja és igen: Totálisan rasszista vagyok mindenkivel szemben, aki nem tartja be IRL játékszabályokat... amelyik betartja, annak meg keresem a társaságát.

    Elég sok beteg embert kell eltolerálni és az is bőven beteges, aki azzal henceg nekem 2 naponta, hogy már megint másik nővel feküdt le. A gyomrom felfordul tőle és akkor ő még elég lájtos'.

    Amúgy pont Crytekkel kapcsolatban írta korábban valaki, hogy esélyesen spektrumos-aspergeres. Ergo, mennyire helyes egy nem teljesen egészséges embertől elvárni, hogy győzze le a kényszereit és változzon meg felnőttként? Ha nem sikerül, akkor meg tegyük ki?

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák