Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Crytek #128565 üzenetére

    Én nem tudok csak a saját nevemben beszélni. Nekem az számít, hogy a legigényesebb alkotásokat kapjam meg lehetőleg - a saját pénzemhez képest - minél olcsóbban. A játék élményt sohasem a Steam vagy az Epic fogja biztosítani. Ők tartalom szolgáltatók. De a lényeget, amiért fizetsz a fejlesztő/kiadó párostól kapod. A Steam előtt is volt élet és voltak olyan címek amiket nem tudtunk lerakni. A Steam egy kényelmesebb világot hozott el, de nekem nem többek mint egy ISP vagy egy telekommunikációs cég. A legjobb belátásom szerint használom a szolgáltatásukat, de ha nem lennének is van mindig - főleg a mai világban - alternatíva. Ha a RDR2 végül nem jönne ki egyik másik Store-ban sem csak a Rockstar sajátjában akkor is megvenné mindenki, ugyanannyian - csak a fele társaság azt írna minden fórumra, hogy ha nem jön Steam-re ő meg sem veszi, de közben megveszi csak tagadja mert most a Steam a divat

    Az indie fogalma is zavaros nálad kicsit. Ha tudnád hány játék számít Indie-nek. A játékipar gondja leginkább az, hogy túl híg már a fogyasztói oldal és túl hangos.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák