Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Egon #128304 üzenetére

    34 euro a játék, 50 euro a fölöslegesen deluxe kiadás(3 pályát kapsz cserébe), 68 euro pedig a deluxe alapú szezon passz változat + 2 meg nem jelent teljes kiegészítővel(ergo ez most érdemben nem különbözik a félárú alapváltozattól).

    Szerintem nem vészes, pláne nem a Slitherine-től. :N Nyafit abba lehet fejezni, és a pénztárhoz járulni 31 eurós alapváltozatért, ha tényleg érdekel. (amúgy Humblin 28,89€ Monthly kuponnal, ha kérsz adok :R )

    "virágzik a warez" meg vagy 10-15 éve volt igaz. :P A konzolplebejusság fantáziálásától eltérően a PC-s warezt erősen visszaszorította a Steam előretörése, a release-ek erősen megvágódtak, patchek hiányában javított kiadás nagyon ritkán akad(tipikusan ilyen GOTY és Gold újrakiadások alkalmával HA egyáltalán), a torrentekben a hozzászólások alapján lényegesen több a kártevő mint régen, és a zugjátékok ilyen Fantasy General szinten kvázi nem is érhetőek el.

    Ez egyébként erősen bajos is, mert így egyre jobban ki leszünk szolgáltatva a kiadók kénye kedvének. :U Ha egy játékot eltüntetnek a boltokból akármiért, akkor normális warez híján nem lehet hozzájutni sehonnan, az az utókor számára elveszik mint kulturális érték. :(

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák