Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Crytek #111660 üzenetére

    Azért NMS-hez hasonló dolog nem nagyon volt, mert az szimplán egy kamu, a Homefront meg rossz játék volt, nem is értem miért készítettek belőle még egy rosszat, szóval ezeket kissé szélsőséges példáknak érzem... a tiedhez olyanok jöhetnének még szóba, mint az Aliens: Colonial Marines és társai, amik ténylegesen kukák voltak az első nap. Ja és nem tudom hogy emlékszik-e valaki, de olyan is volt pár éve, hogy Tony Hawk's Pro Skater 5, ami szintén a legrosszabb játékok között szerepel :D

    Amiket írsz, azzal nem tudok vitatkozni. Ez tény, hogy megcsinálhatták volna jobban is, de manapság már minden hülyeségen felkapja a nép a vizet és fellázad. Nem lennek egy fejlesztő helyében.
    ME-n most nevet mindenki, mert rosszak az animációk, meglátjuk később mi marad fent belőle.

    (#111662) micafighter: Andromeda tipikusan az a játék, aminek volt egy problémás utolsó része és keveset mutattak róla. Ilyenkor vagy rohadt jó lesz vagy nem, szerencsére bárki ki tudta próbálni akit komolyan érdekelt EA access-ben tehát könnyebb volt dönteni a dollárról szemben mondjuk egy NMS v egyéb szemétnél.

    (#111664) echterion: én soha se adnék nekik pénzt, de vannak akiknek tetszik. Nagyjából egy 0.1-es EA címet adtak ki 1.0-ként. Steamen le tudod követni mik az újítások (712 player jelenleg szerintem mindent elmond).

    (#111665) NyMRooD: pontosan, csak Crytekben bízhatunk, aki valóban a pénztárcájával szavaz.

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák