Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SityiSXT

    őstag

    Itt az offtopikban hátha elfér:
    Rendszeres kérdés szokott lenni, hogy Windows újratelepítésnél hogy és mint lehet megúszni a játékok letöltögetését. Sajna SSD halál miatt nekem is befigyelt egy ilyen, így elsőkézből tudok beszámolni arról, melyik kliens hogy viselkedik ilyen esetben (nálam az SSD-n a Windows van, a játékok és a kliensek HDD-n).
    - Steam: Ezzel van a legkevesebb gond. Steam.exe indít a régi helyén, rendberakja magát. Az egyedüli dolog, ami elvész ilyenkor, a Start menü bejegyzések.
    - UPlay: A klienst letöltöttem és rátelepítettem a régire. A beállítások megmaradtak, a játékokat felismerte - bár nekem régebbi, "telepítős" (pl. Driver: San Francisco) nem volt felrakva.
    - GOG Galaxy: A kellemes meglepetés... Klienst a régire telepítettem, itt viszont újra be kellett állítani a mappákat és egyebeket. Ezután van lehetőség arra, hogy a megadott mappán belül felderítse, mi van már meg, és szépen, automatikusan felismert mindent, és létrehozta a Start menü bejegyzéseket is.
    - Origin: Először rá akartam telepíteni a régire a klienst, de ez az új nyavalyás nem engedi megadni, hova települjön, így a C:\Program FIles (x86)\Origin mappába köt ki mindenképp. 'Nyádat... Uninstall, indítsuk az Origin.exe-t a régi helyéről. Nézzenek oda, ez is rendberakja magát... Mondjuk a Start menübe nem pakolta magát vissza, de hunyorítva elfogadom. A játékokat hosszas szüttyögés után felismerte, de a régebbi, telepítős mutatványokról nem tudok nyilatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák