Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FBLLMAG

senior tag

válasz Gargouille #64536 üzenetére

Ezt is értem. Értem, hogy per pillanat nincs rá keret. Félre kell tenni. Mert sokszor az olcsóbb a drágább. Ha 7 év alatt 3 olcsóbb lámpád tönkremegy, ami 8000 Ft -ba került db -ja, az ugye 24000 Ft. Nekem az Armytek 11000 Ft, a Ledlenser 12000 Ft -ba került. És kb papírok nélkül is megoldom a garizást. Ha esetleg elromlana. Mert a legidősebb Ledlenser lámpám 8 éves és működik. Armytek, Fenix lámpáim is már 5 év körül mozognak. És működnek. Nem a fiók mélyén pihennek. Kb 30 kapcsolás naponta, 10000 kapcsolás évente. 1 db olcsó lámpa sem bírta nálam a kiképzést.

Esetem kicsit speciális, ezért használok kissé más lámpákat, mint TI. Baleset, betegség, munka, stb helyzetből kifolyólag, az évek alatt, már kikristályosodott mire is van szükségem, mi vált be nálam. Alternatívának dobom be ezeket a lehetőségeket. ;)

Persze, azt is megértem, aki évente 2x veszi elő a lámpát. Erre még mindig csúcs a Convoy. Sokan mégis valami piaci cuccot vásárolnak (na ezt nem értem, ha már rákérdeztek). ;)

Ezt is írtam, hogy ha valakit érdekel, olcsóbban is, gyorsabban is hozzájuthat a kiszemelt lámpához. Privátban ha lehet. Már rákérdeztem, címre küldené az árut futárral. Ha kell, közvetítek, felár nélkül. Probléma esetén is segítek. WestBam is intézett kedvezményt NEKTEK. Garival együtt, ahogy én is. Használjátok? Inkább pár sör árát megspóroljátok. Talán nem így van? És ha probléma adódna, akkor oda a pénz. Mert drága a posta. És így lett az "olcsóbb lámpa" drága. ;)

Új hozzászólás Aktív témák