- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Findzs #17636 üzenetére
WTF???
Ez "nagy biznyák" ám!" a creeleden kívül is" - igen, pl. Nichia, Osram, SS, Luminus Devices és társai!
Ez amit linkeltél valami "gagyi" kínai LED, gondolom olyan 0,5-1W közötti lehet, 60-70lm/W "hatékonysággal"...Nem bántásként írom a hsz.-t, de jobban jársz, ha házilag barkácsolsz bele valami 3-4 (körben sugárzó) LED-es "izzót".
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Findzs
addikt
válasz Findzs #17636 üzenetére
tudom, hogy nem cree led téma és azért itt senkit nem érdekel de leírom a tapasztalataimat hátha valaki erre téved hasonló kérdéssel
szóval a led jó, sokkal jobban világít mint egy krypton izzó és végre nincs az a hülye alakú zavaró izzós vetített "fény-kép"
a fogyasztásáról egyenlőre nem tudok nyilatkozni de biztos jobb mint a krypton izzóé2 dolog ami bibis lehet:
- én 2 db -ot rendeltem és a kettőnek nem egyforma a fénye az egyik kicsit kékes a másik kicsit zöldes
és a kékes jobban világít, nem nagyon de látni rajta (persze nem úgy kell elképzelni, hogy a fénycsóva kék vagy zőld színű mint a karácsonyfaizzók hanem olyan árnyalatúak)- nem minden lámpába mennek a polaritás miatt
persze pont abba a lámpába amibe szántam őket fordítva kellett volna lennie a polarításnak
megoldottam egy kis forrasztással szóval nem nagy kalandösszességében egy jobb "hagyományos" izzós lámpát megéri egy ilyennel felturbózni de egy olcsó gagyira nem érdemes ennyit költeni
én már ide nem fogok visszanézni a cree fanatikusok miatt úgyhogy felesleges válaszolnotok
ha valakit érdekel szívesen segítek, elmondom honnan mennyiért lehet rendelni privátba[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest