Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Még el is gondolkoztam rajta hogy ezt megrendelem
Nitecore UM20 USB Power LCD Intelligent Li-ion Battery Charger US$ 13.95( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Megoldás
Szét kell szedni és megnézni mi sérült tört leA led nem hiszem hogy leeset volna a helyléről, egy alu vagy réz csillagra van ráforrasztva
Inkább a driver valamelyik alkatrésze eshetett le, ha szerencsés vagy akkor vissza lehet forrasztani ha nem akkor driver csere( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #18683 üzenetére
Hát 3A-nél nem sok idő kellene neki hogy megfőjön egy ilyen kicsi lámpa , nincs hova elvezetni a hőt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz Dluinet #18713 üzenetére
Én nem vagyok bejelentkezve és simán látom, pedig nekem még noscript-em is van
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #18715 üzenetére
Fórumba nem , csak a rányomok a további képekre
Amúgy itt a próba fórumrész itt próbálgathatod(mobil nettről ne nyissátok meg sok kép sok adat)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
4PCS 18650 3.7V 2600mah Samsung 26F US$15.85 kuponnal
Kupon: 16bda3 (-15%)
Amúgy ezekre is jóEzen elgondolkoztam , oké hogy nem egy hú de de US$5.94 lehet megérne
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Üdv mindenkinek régen jártam erre
De most a segítségetek kellene egy brutális lámpa ajánlásába
Egy haverom kért meg rá hogy ajánljak neki egy nagyon nagy fényű lámpát
Ő ezt nézte ki a ebay-ről , leírás nem mond túl sokat így nagyon kérdésesTehát kellene hogy nagy fénye legyen , őt idézve a lője le a baglyot a fáról!
Ár 5-10e Ft között
És strapabíró legyen, ha utána vágja valakinek ne menjen tönkre lehetőlegElég 3mód nem kell villogás
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #20631 üzenetére
Igen van nekem de ettől erősebb kellene, nettes ismerős pár száz km távolságra
inkább olyan kellene ami 100m-ig beterít egy jó nagy teret és nappali fényt csinálva
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz krisztianAMG #20633 üzenetére
És valami ezekhez hasonló(így hirtelen)
SKYRAY King 3xCREE XML T6 6000 Lumen LED Flashlight 4x18650
Solarstorm T4 4*CREE XM-L U2 3200 Lumens 4-Mode LED Flashlight 3*18650( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz krisztianAMG #20635 üzenetére
fasttech oldalán több adat van hozzá
SolarStorm T4 4*CREE XM-L U2 4-Mode 3200LM Cool White 2800mA írnak, bár ezt nem tudom hogy kell érteni összesen vagy ledenként , amúgy a U2 led színpatikusVan még ez talán
UltraFire L-6XT6 6*Cree XM-L T6 3-Mode 3600LM( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #20637 üzenetére
Akkor a SolarStorm T4 4*CREE XM-L U2 jó választás lehet
És honnan rendeljem hol a legolcsóbb?
Biztos hogy a három oldalon ugyan azt árulja?
banggood.com US$33.99, itt van 5% kupon(-1.7$) US$32.29
fasttech.com $34.66, ha van kupon kérem írjátok már le
gearbest.com $34.22 , ha van kupon kérem írjátok már le( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Lámpa megrendelve az én címemre fasttech-től
Kíváncsian várom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Szerintetek egy 33$ lámpa fennakadhat a vámon?
Itt jár:
2015.06.21
17:42
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Dluinet #20803 üzenetére
És tényleg most néztem
2015-06-24 04:19
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for deliveryNa már alig várom, ha gazdája nem ellenzi teszek majd fel róla pár képet meg, letesztelem hogy tuningolt Small Sun ZY-T08 képest milyen
Amúgy elég jó időt futott fasttech.com
Vásárlás 2015. június 9. 15:18
Track bejegyzések:
2015-06-24 04:19
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery
2015-06-21 17:42
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-06-18 00:10
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-06-16 10:58
Célországba elküldve / Item sent abroad[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #20834 üzenetére
EC4-nél ez a $43.99 a rendes ár vagy az akciós?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Tegnap megérkezett a SolarStorm T4 lámpa
Képeket csak holnap tudok felrakni és normálisan is csak holnap tudom összehasonlítani Small Sun ZY-T08-al, mert eddig csak olyan 100m-ren próbáltam ki
Maga a lámpa igen jó fogású, se sorja se éles törések
A hőleadó bordák lehetnének nagyobbak , mert max fényerőn pár perc után kéz meleg , hosszabb ideig nem próbáltam mert nem az enyém és nem akarok esetleges kárt csinálni benneEgyedüli hibát eddig a reflektor kialakításában látom ilyen kis sorják vannak a ledek közti részeknél, nem olyan nagyok de vannak
Kapcsolás , 2másodpercig kell nyomni a kapcsolóját hogy folyamatosan világítson, kikapcsolás is ugyan így 2s
3módja van Hi - Mid - Lo , a stroboszkóp külön kapcsolható, tehát ha be van kapcsolva akkor a kapcsolón két gyors katt és akkor jön ellő a stroboszkóp kikapcsolni három gyors kattintással lehet , egy katra a 3mód között lehet váltani
Ez szerintem igen jó megoldás , mert van is stroboszkóp de mégse zavaró mert normál módon csak a fényerő állítás van jelenLegkisebb fényerőn szerintem túlzottan is gyenge
A belsejéről nem tudok nyilatkozni mert nem szedtem szét , és nem is fogom , de itt vannak képek T4 belsejéről
Netten találtam jó képeket, egy tesztben
Sorja amire gondolokÉs elnézést kell kérjek a gazdájától is hogy nem jártam jobban utána mert banggood-on ST4 kóddal 29$-ért megvehető (33.99$ helyett, 5$ kedvezmény, 15%-os kupon)
Holnap megpróbálok képet/videót készíteni ZY-T08 mellet, bár telefonnal lehet nem fog menni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egy kicsit kopottas(festék) Small Sun ZY-T08 lámpát mennyiért tudnék eladni?
Tuningolt driver, dedómolva is van, és a rugók is át vannak kötve külön, semmi hibája nincs amiről tudnékEgyre jobban bejön ez a SolarStorm T4 ahogy fogdosom
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #20851 üzenetére
Én most néztem bontott akuimat, több mint egy év alatt szinte semmit nem merültek talán ha 0,01v-ot
Meg is lepődtem ezen , és a 2.5v lévők seAmúgy kezd megcsappanni a készletem(vagy 20db van még) megint vehetek pár laptop aksit
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #20854 üzenetére
Á nem mindenkinek csak a jobbaknak
Kezd sötétedni kíváncsi leszek hogy mit tud a T4 bár lehet párás lesz az éjszaka
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #20856 üzenetére
Nem fogom sokáig folyamatosan használni
Próbálok videót csinálni de feltölteni csak holnap este éjszaka tudom, most mobil nett, holnap délután meg moziAmúgy lehetne hőterápiára használni mert rendesen sugározza a hőt , ha a kezemre irányítom a fényét 2-3cm-ről érzem a sugárzó hőjét
Postára adás előtt még majd fel kell töltsem az aksikat, mert azért jól meríti őket
-
bul07
nagyúr
Nemrég jöttem be a próbálgatásból
SolarStorm T4 lámpa Small Sun ZY-T08(dedómolva) mellet
T4 nem visz el olyan messzire mint a T08, bár nem is vártam tőle
T04 olyan 120-150m biztosít kellő fényt maximális fényerőn , közepes fényerőnél olyan 80-90m
Nem eddig visz el de kb ilyen távolságból még el lehet dönteni hogy nőt vagy férfit látunk, van e szakálla, rövid haja van e
T04 sokkal nagyobb teret világít be mint a T08, a T08 100m-en egy olyan 4-5m sugarú körben világít ezzel szemben a T4 10-15m sugarú körben terít ha nem nagyobbanT04 igen nagyon melegszik sokkal jobban mint a T08
Olyan 10-13percig lámpáztam és 4.19V-ról 4.06V-ra esett, bár ez csak olyan tájékoztató jellegű mert bontott aksi
Videó nem sikerült
Van pár kép de nem a legjobbak
Small Sun ZY-T08( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha már banggood
Ilyet rendeltünk a havernak és annak ellenére hogy európai csatlakozású volt még adtak mellé egy US to EU plug-ot is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #20888 üzenetére
Érdekes ennek a Small Sun ZY – T08-nak csak három módos a drivere , az enyémnek még 5módos
Ha valaki vesz mérje már le hogy mit tud a driver, köszi(#20886) Vertigo18
Csak nehogy feljelentsenek hogy lámpával kínzol[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Anubis_9 #20896 üzenetére
Mi a fasttech.com-ról rendeltük BLF kuponnal $32.93
Viszont most nemrég találtam a banggood Solarstorm T4-ra kupont ->ST4 kóddal 29$-ért megvehető
ST3 a Solarstorm T3-ra(#20892) Vertigo18
Jó olvasni hogy bejön a lámpa
A vicchez , szerintem Zozzant félreértette, mert nem a 2vh volt a vicc alanya hanem az aki nem tudta ki kicsoda
És nem csak sötétebbek sötétek ebben
Érettségi történelem szóbeli , az illető aki előttem volt a hidegháborút húzta , és nem tudta hogy mikkor kezdődött, na a tanár bedobta hogy mikkor lett vége a 2vh , erre benyögte 1935, megpróbálták rávezetni a jóra de nem ment, na innen nem nagyon erőltették kérdeztek még pár alap dolgot és kettessel lezárták, és az osztásomba nem volt kisebbségi(Se török, se román, se német, se roma)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Anubis_9 #20907 üzenetére
Hát ha leírod mibe különbözik , sima bontott celláktól akkor megmondom
De amúgy ha csak a hossz akkor igen, úgy gondolom
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #20945 üzenetére
Én ahogy olvastam T3-ban is ugyan driver van mint a T4-ben, na most ez hogy hat a fényerőre azt nem tudom
Én kb olyan 5-7percet használtam teljes fényerőm a T4-et de nem vett vissza fényerőböl és nem is volt túl melleg olyan 40-45fokra ment fell, de jobb hűtés elfért volna az biztos
-
bul07
nagyúr
XHP50 led mibe jobb vagy rosszabb mint mondjuk egy L2-es vagy U2-es led?
Ok [link]
-
bul07
nagyúr
Ha én olcsón akarnék egyet venni talán ezt venném meg , ennek talán van egy kis hűtő bordája is
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Még egy szett , mondjuk nagyszülőnek vagy egyéb kezdő lámpásnak
Amerikából szállítás banggood
1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED 18650
US$16.29 hozzá kupon 27bf1c - > US$9.77
Package Included:
1 x CREE XM-L T6 LED Flashlight
1 x Battery Charger
1 x AAA adapter
1 x Battery tube
1 x 18650 Rechargeable battery Car Charger
2 x 18650 3.7v Rechargeable BatteryTudom hogy két aksi amit hozzá adnak semmit nem ér, és kel még egy us to eu plug is , de mondjuk ajándékba ezeket összevásárolni sokkal többre jönne ki(Egy olyan autós töltő csatlakozó is pár dollár), és azért kiegyezhetünk azzal hogy kezdőknek vagy csak úgy a házhoz egy ilyen csomag jó ajándék
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz jodzsy #20997 üzenetére
És tényleg nem voltam bejelentkezve mikkor kosárba raktam és ezért hozta nekem kuponnal is a végösszeget
ElnézéstHírlevelükben volt , ezért raktam be
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21004 üzenetére
Hopp Hopp most olvasom én meg ragálok rá
Na mindegy ha megírtam nem törlöm
..............................................................................................................
Ezekből a Police feliratú lámpákból rendeltem vagy 20darabot régebben , 1$ de volt hogy 0,9$ osztogatták őket (Akkor még 230Ft volt egy dollár)Most ahogy nézem 310Ft körül mennek
Bár ezekből is van több fajta, kidolgozottságra és anyag vastagság tekintetébe is , és egy eladótól 1hetes különbséggel rendelve is ki lehet fogni különböző kivitelt
Amúgy piszok sok mindent kibír , én volt hogy tesztelés gyanánt beton placcon lazán eldobtam párszor és túlélte azóta is világít
Egy kettőnek így majd két év után tényleg van kapcsoló hibája
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #21010 üzenetére
40f ok épen kéz meleg, na jó egy picit melegebb
Nyáron éjszaka van hogy 25 fok is van , és hogy elérje a 40-et nem kell pár perc világítás
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #21013 üzenetére
-15fokba kifejezetten jó érzés egy meleg lámpa
Az enyém(ZY-T08) melegszik rendesen, 5-7perc után már simán 40 felett van
Bár ugye ez nem az egész lámpára értendő mert fent a lednél sokkal melegebb mint a végén , így ha a végén értjük a 40-et akkor led-nél már lehet 50 felett is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21024 üzenetére
Írj nekik és képel támaszd alá, és csak reagálnak rá valamit és akár kedvezményt vagy részleges visszatérítést is kaphatsz
-
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21028 üzenetére
Ha írsz nekik csak azt írd meg hogy nem azt kaptad amit rendeltél, meg hogy nagyon sárgás a fénye
Nem kell túlbonyolítani
-
bul07
nagyúr
válasz marquuard #21034 üzenetére
Minőségre nem ismerem de...
Kizáró tényezők számomra a
14500 Battery
Q5 ledInkább +1-2$ és jobb
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #21087 üzenetére
Én azokat a Trustfire 2500mAh valamiket gyorsan elfelejteném, és egy ellenségemnek neki ajándékoznám
Főleg ha mondjuk egy bontott cellától jóval könnyebbVegyél vagy szerez rossz laptop akkumulátorokat és szed szét őket lesz jó néhány használható aksid, vagy vegyél új aksikat megbízható helyről
-
bul07
nagyúr
Lumen érték biztos fals adat
Nézd meg ezt a táblázatotT6-os led 3000mA mellett tud 910Lument
-
bul07
nagyúr
válasz jeriba #21171 üzenetére
Ha bontott cella akkor én nem szórakoznék mágnessel hanem simán forrasztanék egy púpot a cellának
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #21173 üzenetére
Hopp
Meleg van már értelmezni se tudok rendesen
Gearbest-hez nem tudtok egy jó kupont? Ami 10-20% is levenne vagy többet, egyre jobban buzerálja az elmémet ez a lámpa pedig nincs rá most szükségem, jó lenne 5$ alatt elhozni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #21176 üzenetére
Hát még ha meg is nyerném vele az ajándék lápát
De nagyon csábít engem is a linkelt lámpahpsafl intézhetne rá egy kis akciót csak most csak nekünk
-
bul07
nagyúr
Tényleg nem tudtok erre a lámpára működő bármilyen százalékú kupont?
Találtam már minden fajtát de erre egy se működik
Ilyenek pl
Small Sun ZY – T08 ezzel ->SSZYT08 $21.99 kerül( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21214 üzenetére
Jó az 22€-nak is , már mint a Áfa határ(+27%-rá), meg persze van 2000Ft-os ügyintézés is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz fi:zi'k #21227 üzenetére
Régebben ez lett ajánlva fejlámpának , igaz hogy Q5 led de ha úgy alakul ezt pár dollárért lehet cserélni jobbra
(#21229) kowik megelőzött kicsit , de olcsóbban linkeltem ugyan azt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #21233 üzenetére
Hát én nem kockáztatnék 120Ft-ért mert a te eladódnak csak 414eladása van (Lehet a selejteket ilyen kis reggekkel szórják ki)
-
bul07
nagyúr
válasz fi:zi'k #21235 üzenetére
Igen szét kell szedni, két vezetéket le kell forrasztani a ledről majd helyére tenni mondjuk egy U2 ledet
Bár ilyenkor érdemes drivert is cserélni, nem kell túl erős driver elég ha tud max 2000mA-ertDe nem olyan gyenge a Q5 led se , olyan 20-30m biztos elvilágít így is
Egy videót is találtam, meg itt is egyDe tudod mit hagy a fenébe az ebay-t
banggood.com-on 10$ ugyan az plusz hozzá töltő meg miegymás, pontosan ezek
1 x Multi strong light LED headlamp
3 x Lamp heads(Red, Green, Blue)
1 x 18650 battery
1 x Charger
Az a pár száz forint simán megéri ezeket pluszba
Sőt még lehet hogy van kupon is valahol amit elfogad[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest