- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozy10
tag
válasz #46372352 #19779 üzenetére
A banggoodon 25 munkanap, amit ajánlanak várakozási időnek.Ez nálad március közepe. Ha addig nem jön meg, elég a fórumban jelezni és ùjraküldik vagy visszautalják a pénzed,azzal a kitétellel ha mégis megjönne,akkor visszautalod ismét. Otthonról majd belinkelem a topikot ha gondolod.A paypalos refund nem tudom, hogy működik.
-
Kozy10
tag
válasz #46372352 #19788 üzenetére
Ebben a topikban kérdezhetsz rá,és itt jelezheted azt is ha refundot kérsz( 25 munkanap után van rá esélyed, ők fogják intézni és 5 napon belül a számládon lesz) 1 napon belül szoktak válaszolni a fórumban,bár hétvégén nem biztos
PLEASE CHECK MY ORDER -
Kozy10
tag
Code: BGF182 Price: $ 16,59
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz Kameleon5 #19837 üzenetére
Nekem így zajlott:
2014 Március 26-án adtam le a rendelést(fizetés PayPal-al), 29-én csomagolták-adták fel(lefényképezik a csomagot is ami a rendelésnél megnézhető(ilyennel eddig nem találkoztam máshol).Április 2-án volt jele először a nyomon követésnél! Április 10-én vettem át a csomagot. Registered Airmail-Singapore Post -
Kozy10
tag
-
Kozy10
tag
válasz HwAdokVeszek #19893 üzenetére
Általában kb 4 mm különbség van egy protected javára, 1 de inkább 2 ilyen mágnessel, vagy ilyennel meg tudod hosszabbítani az akkuidat ;-) van többféle átmérővel,vastagsággal...
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz HwAdokVeszek #19893 üzenetére
Vagy esetleg veszel védett akkukat olcsóért
4 db 18650 Protected Samsung 2600 mAhCode: M4Dcel Price $ 17.-
-
Kozy10
tag
Banggood még szállit akkukat (nem teljesen ingyenesen de majdnem) 26650-est rendeltem nemrèg és sima kínai postával küldtèk, tracking numberrel termèszetesen :-)(1,6 usd a tracking) ha ezt nem kèred akkor ingyenes a szállítás
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
Kamuakku avagy akku az akkuban
-
Kozy10
tag
-
Kozy10
tag
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz Siriusb #20006 üzenetére
nekem is VP2-m van
nagyon jól szuperál, eddig tökéletes!
én itthon vettem: xtarlight.hu -
Kozy10
tag
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
Bontotta már le valaki a védelmet akkuról? Használható marad utána? (lehet rövidítenem kellene egy védettet,ha nem fér el a lámpában) csak elvi kérdés,mert még mindegyik úton van :-)
-
Kozy10
tag
válasz spidersoft #20027 üzenetére
Az Xtar VP4 CSAK litium-ion akkuhoz jó!!
Az Xtar XP4C -vel lehet Li-Ion és Ni-MH akkumulátort is tölteni! -
Kozy10
tag
válasz Kozy10 #20028 üzenetére
Itt több kép van róla (fali és autós adapter is jár hozzá)
Xtar XP4C Li-Ion és Ni-MH akkumulátor töltőez 2x1A vagy 4x0,5A-t tud li-ion akkukkal
Az Nitecore I4 is CC/CV algoritmust használ némileg kisebb töltőárammal: 2x0,75A vagy 4x0,375Anem ismerem személyesen egyiket sem csak a leírásokból szemezgettem
tesztek:
-
Kozy10
tag
-
Kozy10
tag
ok, köszi
lehet,hogy egy ilyenről kellene leszedni a védelmet.
Az akkuteile.de-n írják ezekhez,hogy ne távolítsák el a védelmet mert zárlatot, tüzet vagy robbanást okozhat...
Csak egyszerűen le lehet szedni róla vagy van valami amire oda kell figyelni(már azon kívül hogy ne sérüljön meg az akku persze)?
A külső fólia alatt van még egy, vagy újra kell zsugorfóliázni?[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz Anubis_9 #20072 üzenetére
ez engem is érdekelne, hogy a bank váltsa...
Hol van ez az opció? Csak fizetéskor lehet ezt az opciót állítani? ( a linkelt képeken az van)
most nézegettem a paypalomat de nem találtam ilyen beállítást
ha jól értelmezem akkor a"use paypals conversion"-ról kell a másikra állítani?( nem tudok angolul )[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
megtaláltam, jól el van dugva :
Profile - More options - My money - My preapproved payments - Set available funding sources - Conversion options - Bill me in the currency listed on the seller's invoice. aztán Submit gomb és Save
-
Kozy10
tag
Kupon akció van az Aliexpressen:
[link]Minden órában 4-500 kupont adnak, ha megosztod a tortájukat facebookon vagy twitteren.
15 dollár feletti vásárláshoz 2 dolláros kupont és 35 dollár feletti vásárláshoz 5 dolláros kupont, ami április 1 és 11 között használható. -
Kozy10
tag
válasz 206 cc #20331 üzenetére
én már kétszer rendeltem tőlük, a szállítás ingyenes+ a tracking Number: 1.99 USD
én mindig kértem,biztos ami biztos
mindkétszer holland postával küldték, az egyik pontosan 14 nap alatt érkezett meg a másik jelenleg is úton van 10 napja
ez az aktuális állás:
2015-04-24 20:55
NLAMSC(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad -
Kozy10
tag
Convoy C8 2800 mA US$ 12.99
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz erik365 #20376 üzenetére
A v8-ban elvileg ezt a csepptöltést javították amit említettél, a Fasttech már ezt szállítja. Viszont abban nem vagyok biztos,hogy tùlmerített akkut tud e regenerálni.Szerintem nem. Erre az Erik által említett Xtar töltők biztosan alkalmasak. Az MC1 Plust ami 1A-el is tud tölteni,itthon is meg tudod venni 2000 ft körül...
-
Kozy10
tag
Akinek a birtokában van: Small Sun ZY-T08-ba hány mm-s driver illeszthető bele?
-
Kozy10
tag
válasz erik365 #20680 üzenetére
az első kép baloldalán van az olight akkuja, az akku alján, ahol a normál akkunak csak a negatív pólusa van,ennek a közepe a negatív, körülötte pedig pozitív pólus van levezetve, az első kép jobb oldalán és a második képen valóban mezei 26650-es van de ezeket nem fogod tudni tölteni a lámpában, a második képen ott a két érintkező is a két pólushoz. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest