Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Sir Sparrow #16704 üzenetére
[link]
Ezek a foncsor felületének a jelölései.
OP=Narancsbőrös felületű (jobban szétszórja a fényt) általában közelre használatos lámpákba szerelik,
SMO=Sima felületű (valamivel távolabbra világít, erősebb a spot, cserébe gyűrűsebb a vetített kép) értelemszerűen távolra használatos lámpákba rakják általában.[link]
Igen ezek angol rövidítések OP (orange peel=narancs héj), SMO (smooth=sima).
Minőségi lámpa (pl.: ArmyTek, XENO, Fenix) SMO reflektora nem gyűrűs, vagy csak nagyon picit.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #16707 üzenetére
Talán ez jó lehet neked, vagy ez [link]
Bár szerintem ezek hamar merülnek , nem győzöd majd az elemeket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #16709 üzenetére
Nem mondát összeghatárt, így a legolcsóbb még jót kerestem
De lehet jobban járnál ha szétnéznél a környezetedben hogy használt nem kellő laptop akkumulátor nincs e véletlenül , és szétbontva nagy eséllyel egyből lenne 18650-es aksid , egy kis egyszerű töltő hozzá pár dollár
Ahhoz könnyebb lenne jó lámpát linkelni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #16711 üzenetére
Nem kell forrasztani , csak egy kombinátfogó kell amivel szétszeded , és óvatosan a cellára rá pont hegesztett lapokat is lehúzod és kész is
Akkor talán ez [link]
Az a gond hogy nem nagy a választék és aminek nagyobb a fényereje 20$ felett van , olyat meg nyugodt szível senki nem fog ajánlani mikkor egy márkás C8-as 15$ környékén van "erős" fénnyel , de tűrhetőt 9$-ért is lehet venni, hozzá két aksi 10$, 3$ töltő és van egy használható lámpa
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Megjött a olcsó C8-om , vasárnap fogom dedómolni
2db jött mind a kettő U2 leddelAceton kell hozzá
Jó a sima acetonos körömlaklemosó, vagy venni kell valahonnan tiszta acetont ?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zoli03 #16774 üzenetére
"Hibája" van
Legnagyobb hogy a drivere nem memóriás mindig a következő módban indul
Nincs tömítés az üvegénél tehát ott a víz esetleg befolyhat, még nem próbáltam
Van még olyan furcsasága is hogy lötyög a led és driver alumínium tartója(erre gondolok ez még az előző lámpa képe ami most van más a led mindjárt csinálok friss képeket ), ha szorulásig betekerem akkor a reflektora lötyög, túl nagy a távolság , lehet tenni kellene egy alátétet, ez a hőátadás miatt problémás mert amúgy is(bár ez nem tudom hogy csak ennek vagy minden C8-nak sajátossága)
A led hűtése is gond lehet mert csak a pereme fekszik az alumíniumra , ahogy a fentebbi linkelt képen is látszik
Néhány helyen a festék hibás is de nem feltűnően
50% fényél kicsit sípol a driver, 50cm már nem hallaniAmúgy fogásra jó nem sorjás a menetek is rendben vannak rendesen bekenve zsírral
Drivere 2.6A ad a lednek, akkumulátoron mértem
Reflektora alumínium[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zoli03 #16777 üzenetére
Igen ennyiért jó
Holnap csinálok képeket , meg majd dedómolás után is , kíváncsi vagyok hogy milyen eredményt kapok
Ha meggyőző akkor jön a Small Sun ZY-T08 ledje isTényleg mi lenne ha a T08-ba betenném ezt a U2-es ledet
Éreznék fényerőbe javulást?(#16778) hpsafl
Igen ilyen megoldás a jó , lehet nekem is esztergáltatnom kellene , de nem éri meg
-
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #16779 üzenetére
Pontosítanád ezt a 4évig használható kupont hogy hol látom
-
-
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #16785 üzenetére
Ezt kapom
The Params is Error!Amúgy ezt kipróbálnám
Link Referral Code( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz ólomlábú #16795 üzenetére
Lentebb a leírásban
U2-1B:6500-7000K
T6-4C:4300-4500K
U2-1A:6500-7000K( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Balázsc8 #16807 üzenetére
Hát jobb lenne PayPal-al fizetni biztonságosabb és nem csak a kártyaadatokra nézve hanem a paypal védelme miatt is
Tudom ajánlani neked Winner_hun-t itt a hirdetése [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Elkezdtem a dedómolást, 2órája ázik
Most átt kellet tenem egy pohárba mert a zsacskót elkezde feloldani a körömlaklemosó
Ha már kivetem kicsit megpiszkáltam a lencsét és szépen jött is lefele olyan 60%-a már le is jött
Áztatom még pár órát és utána is megnézem
Kiváncsi leszek a végeredményre( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz ólomlábú #16812 üzenetére
Ha jól tudom kissebb lesz a spot, jobban egy pontra villágít
Olvas vissza képek is vannak [link]Fél órája újra ránéztem már teljesen sikerült leszedni csak egy két kissebb darabocska maradt, így áztatom még vagy két órát
-
bul07
nagyúr
Na ezt megoldottam vehetek leddet
Tönkretettem a ledet ahogy körömmel piszkáltam le a maradékot (saját szavaimal írom le) azt a három kis réz vezetéket is lepiszkáltam ami megy a sárga kis kockához
Vállon is veregetem magamat hogy ez szép voltKereshetek ledet, csak azt nem tudom hogy vegyek vagy ne
8.8$ az ára a lámpának, ledet még nem tudom menyiért tudok venni, de 5$ fellet erősen kétséges mert akkor már miért ne egy új lámpát rendeljekNa keresek leddet
Ha tudtok nagyon olcsó U2 vagy L2 ledet kérlek linkeljétek nekem, csillag átmérő 20mm[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ezt a legolcsóbb ahogy nézem
Nem tudom mi legyen lehet kivárok, van még egy lámpa azt is dedómolom hátha nem rontom elAz a gondom hogy vegyek ledet a lámpa árának a 50%-ért
Tényleg nincs valakinek elfekvőben egy 20mm T6 vagy U2 ledje(7000K közeli) amitől megszabadulna , kicsit pénzért
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #16825 üzenetére
Igen türelmetlen voltam meg nem gondoltam át az egészet
Bár lehet nem tökölök és veszek ledet , egy doboz jégkrémmel kevesebbet veszek és ott is van az áraEzt néztem ki
Bár ez is nagyon tetszetős hogy többet tud fényerőre( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na újjabb munkanapp újjabb dedómolás, és most ráadásul sikerült is, bár most meg majdnem a driverét égettem le a lámpának összerakásnál véletlenül testhez ért a pozitív vezeték , kicsi a lámpa szűk a hely
Ez egy zoomolós lámpa, azt vettem észre hogy kissebb lett a megvilágítás szöge, viszont messzebb elvilágít a szort fény
szombaton jön a ZY-T08 lámpa ledje
-
bul07
nagyúr
Tudnátok nekem linkelni vadász fegyvere lámpa tartót
Sehogy nem találok( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ugye XM-L U2 led helyére be lehet rakni XM-L2 T6-0D ledet?
XM-L U2-0D $3.99
XM-L2 T6-0D $4.12[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Sikerült a ZY-T08 ledjét dedómolni, sokkal szűkebb lett a spotja és így mintha messzebbre is vinne, nem olyan sokkal de érzésre messzebb
Visszont ami meglepő nekem hogy ugye kiszedtem a ledet és letörőltem a mögötte lévő hőátadó pasztátt és összerakásnál ARCTIC COOLING MX-4 tetem helyete és az volt meglepő hogy mennyivel jobban vezeti el a hőt mint az a fehér izé ami gyárilag tettek rá
Eddig mindíg a driverrel egyvonalba kezdett ell melegedni a lámpa külseje de most a led magasságában kezd ell először melegedni
Nem hiába Thermal Conductivity 8.5 W/(mK)
Mielőtt rájöttem hogy ez van nekem otthon az ebay-ről rendeltem pasztátt viszont az csak 1.99 W/(mK) tud, így nézve semire nem való, végül is 1AU$ bukok( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #16886 üzenetére
Esetleg még lehetne ajánlani egy zoomos lámpát, igaz ezzek olyan 10-15m-ig jók(vagy kicsitt messzebb)
Ezt a hozzászólásomat nézd meg, a SH98 lámpára gondolok [link]( #16880 ) hpsafl
Egy ekkora lámpával biciklik nem néztek még motornak
-
bul07
nagyúr
Az az érdekes hogy az én ZY-T08 lámpámnál a led alatt nem teljes egészében fekszik rá az alumíniumra hanem középen egy olyan 16-20mm átmérőben egy negyed milliméterrel mélyebben van(nem ilyen mint ezen a képen van), és nem is sima esztergált a felület hanem mintha az öntött felület lenne
Lehet hogy hibás darab de ilyen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz gyenge47 #16930 üzenetére
Attól függ hogy mire akarod használni
Van olcsó C8-as 8.88$-ért [link] (legnagyobb hibája hogy nem memóriás a drivere)
Esetleg UltraFire SH98 1*Cree XM-L T6 3-Mode 910LM, videók [link], [link]
Még ez is van [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz gyenge47 #16932 üzenetére
De ehhez 18650 akkumulátor kell
Egy ideje már akciós, ha lehet hinni a honlapjuknak akkor most Sold: 1679 járnak ez azért nem kevés
Én eddig 3-at vettem és mind XM-L U2-es leddel érkeztek , bár ez nem garancia semmire
Én az enyémnél elrontottam a dedómolást és rendeltem hozzá XM-L2 T6-0D ledet , bár lehet nem érte meg mert majd a felébe került mint maga a lámpa
100-130m simán elvisz a zoomos lámpák azért nem visznek el ennyire , úgy értem hogy a nem minőségiek
20-22nap körül van a szállítási idő
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz gyenge47 #16934 üzenetére
C8-hot 18650-es aksi kell
Ha AAA elemmel akarod hajtani akkor talán ezt nézd meg, a képeket meg a videókat lejjebb az oldalon tanulmányozd át
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ZozzV6 #16941 üzenetére
Megmérnéd hogy mennyi ampert vesz fel az akkumlátórból
-
bul07
nagyúr
válasz ZozzV6 #16945 üzenetére
Ez nagyon kevés, nekem alapból 2A kapott, forasztással 3A fellé ment
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ZozzV6 #16941 üzenetére
Amúgy úgy nézem még mindig megy az akció
SMALL SUN T08 Cree XM-L T6 635 LM 20.99$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #16955 üzenetére
Neked is ajánlom néz szét a környezeteben hogy nincs e valakikek felesleges használt laptop akkumulátorra, ha van kérd el tőle és szed szét ha szerencséd van lesz jó pár 18650-es cellád
Én is ezt tettem [link]
Amúgy igen két akus , és majd kétszer messzebbre világít mint egy C8-as
Itt van egymás mellet a két lámpa [link]Amúgy lehet hogy ez húzós biciklizéshez mert elég nehéz , jó felfogató kellene hozzá ami elbír ekkora súllyal
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #16959 üzenetére
Csak az akkumulátor kell azt meg szokták cserélni, azért kérdez körbe
15-20nap általában de lehet gyorsabb is meg lassabb is
Amúgy C8-at fogsz rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz 6.regem #16971 üzenetére
Vannak itt megbízható és segítőkész emberek például Winner_hun, itt a hirdetése
Csak egyszer kell neki utalni az árát és megveszi neked, és hozza is a postás a címedre
Amúgy az ebay fórum téma összefoglalójában vannak írások a PayPal-ról
Abból a 6000Ft-ból vehetsz egy jó lámpát egy töltőt is hozzá, meg még egy kicsi és két aksi is megvan
Írd le hogy mire akarod használni és tudunk neked egy vagy több jó lámpát ajánlani
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #16975 üzenetére
Jó C8-as lámpák 16$-ért lehet venni [link](ez narancsos) vagy ezen az oldalon is van [link]
W502B olcsóbb ettől
-
bul07
nagyúr
válasz 6.regem #16978 üzenetére
6000Ft a határ e felet jön az áfa (27%)
UltraFire WF-502B
SMO Reflector
OP ReflectorC8
OP Reflector [link] , [link]
SMO Reflector[link]
banggood.com [link]Persze még akut meg töltőt is rendelni kell
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz 6.regem #16981 üzenetére
fasttech.com nem szállít aksikat azt máshonnan kell
Aksira talán ez [link]
Viszont ha van a környezetedben valakinek kidobásra szánt laptop akkumulátorra akkor azt szétszedve ha szerencséd van lesz pár jó 18650-es celládTöltőre meg talán ez [link]
Jut eszembe a fasttech.com-ra -5% kupon BLF
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz 6.regem #16984 üzenetére
BLF a kupon kód , azt beírva a végösszegből -5%
Jó jó de gyenge a drivere
AMC7135*3 (1050mA) constant current driver
Nekem ez kevésnek tűnik
Na ez már igen XM-L U2-1B 2800mA , ez 50% tud annyit mint amit te linkeltélAmiket én linkeltem
S2 2800mA 15$ + töltő 4.36$+ 2db aksi 12.99$= 32.35$
Igaz hogy több 8$-ral viszont erőssenb fényű lámpa és még egy plusz aksi ami jó tartaléknak ha olyan helyre mész ahol nem tudsz tölteni vagy hosszabb ideig kell világítani folyamatosan és nem elég egy aksi
Na jó nem 8$ mert a kuponnal nem számoltam
Mert még él a kupon(#16985) zsolt19900
T5 gyengébb mint az U2 ugyan annyi mA-re kevesebb lument tud[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #16987 üzenetére
Nálam nem jó a link
ide visz https://www.fasttech.com/account/orders[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Papírzsepkendő , papírtörlőkendő biztos nem jó , ezzel a kicsit értem hozzá és lett egy pár micro karc
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #17005 üzenetére
Olyan 8-9 hónapja nem nagyon szeretik felengedni a repülőre az akkummlátorokat, és egyes ületek ezért nem is küldik ell
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #17011 üzenetére
4100Ft-os(17.73$) lámpát megveszed 8600Ft-ért, ilyen árréssel még lehet itt is lesz valaki aki elad neked egy S2-őt vagy egy S3-at
Amúgy azt nézted hogy 1400mA a drivere
És természetesen nem bántásból írom , nekem megérne 15-20 nap 4500Ft-ot
Sőt ha így nézzük azért a 4500Ft-ért itthon vesszel pár darabb 18650-es cellát hozzá
De mindegy, ha véletlen sért az írásom tud be annak hogy 18órája ébbren vagyok és még van előttem 7óra mire ágyba kerülök( #17009 ) Kozy10
Elhiszem hogy az a 350mA különmbsség nem produkál nagy fényerőbeli küllömbségetDe én úgy vagyok velle hogy 2800mA driverelt szerelt lámpát lehet 40%-on használni és akkor még marad tartalék ha kellene egy kis plusz fényerő, visszont 1400-ba nincs tartalék
Én meg a hideg fehér fényt szeretem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #17018 üzenetére
Az ilyen akuk kb a ráírt kapacitásuk felét tudják, nekem is van ilyen
-
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #17052 üzenetére
Á ez az igazi
Be se kell kapcsolni és már világít( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Két akció a banggood.com-ról
Ultrafire T6 1000LM 5Modes Aluminum Zoomable Flashlight 1*18650 US$ 6.99 [link]
ITECORE Intellicharger I4 NEW Version Universal Smart Charger US$ 17.50 [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt19900 #17125 üzenetére
Az ilyenek kockában világítanak távolra
Nézd meg ezt a videót
Amúgy ennek az olcsóbb változata banggood.com-os[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #17135 üzenetére
Neked rendben megjöttek a dolgok a fasttech.com-ról, én 2014/5/2-án rendeltem meg ezt a leddet de még nem jött meg, kezdem sokallni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #17137 üzenetére
Akkor az én ledem hol a búbánatosban van
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hátha érdekkel valakit
CREE XPE-Q5 600 Lumen 7W Zoomable 1x14500 US$ 3.59 [link]
Engem akkor érdekelne ha 18650-es lenne( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz DeFranco #17149 üzenetére
Lentebb vannak képek a lámpáról meg videó is , a fényéről is
Ha jól tudom
14500 méretben majd = AA elemmel
10440 méretben majd = AAA elemmelBalról jobbra
25500
18650
CR123
14500
10440
CR2
AA
AAA[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz DeFranco #17151 üzenetére
Szerintem gyengébb amit én linkeltem a B68-tól
18650-est kellene venned azok már erősebek, jobbak, távolabbra világítanak, persze ha kellTalán egy ilyet , bár ennek a hűtése kérdéses mert a led csak peremén fekszik rá a fémre , ez a drágább jobb verziója
Az akku kérdését meg próbáld megoldani bontott laptop akkumulátorból kérdez körbe hátha van valakinek a környezetedben
(#17144) 6.regem
Jut eszembe
Ez szép 12nap , akkor az én ledem hol van, ma járok a 30-ik napon[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz DeFranco #17153 üzenetére
Nekem nem gond , de hid el nem akarunk rosszat
18650-es aksit is ki lehet váltani 3db AAA elemmel , és hopp már boti elemel nyomod (lehet már ez is volt említve)
Csak egy példa rá (hirtelen ezt találtam)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest