Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saril

    senior tag

    válasz Gargouille #73150 üzenetére

    "Meg az a trükk, hogy te is rendre játszol a mértékegységekkel és véletlenül vagy szándékosan félreértve a másikat, mikor ő például lumenekről beszél, akkor te rendre hirtelen cd-re váltasz, vagy hatásfokokra hivatkozol esetleg üzemidőre ugrasz. Nincs ezzel baj, csak zavarossá teszi a megértést."

    Na erről van szó, a halandó ember LUMEN-ből ért, mivel az van mindenhol feltüntetve, erre mindig távolság, szórt fény, candella, lux, ;] számomra hihetetlen!!!
    Ezekszerint nem csak nekem cseszi a csőrömet ez, ennek örülök.
    Maradjunk abban hogy az adott fokozat ahol a gyártó megadja hogy mennyi lumen, az HAMIS, így jön ki hogy két eltérő lámpa mást mutat, hisz le is lett írva a viszonyszám hogy az egyik valamilyen állásban 6 a másik meg 10, tehát nem egyezik, az álláshoz megadott lumen a hazugság.

    Mind a kettőt fénymérővel azonos fényerősségre kell beállítani, és úgy kell összehasonlítani a fényét szemmel és fotózással, mi ebben olyan veszett néhez?
    Miért kell mellébeszélni?

    Tehát azonos fényerősséget beállítani két lámpán a műszerrel, és úgy letesztelni melyik mennyi órát bír világatani, képeken meg látszani fog melyik hogy terít, ez a megfelelő mérés, és ha úgy is kijön hogy az AA akkus lámpák jobbak, megeszem a nemlétező kalapomat.
    Lehetőleg ne ilyen 30lm-es fokozaton hanem 300-500lm minimum.

    [ Szerkesztve ]

    Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!

Új hozzászólás Aktív témák