Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Mauzes #9990 üzenetére

    Én elég sokat utanaolvastam, van is tapasztalatom négyévszakossal. Ha normál magyarországi föleg városi használatra és nem 2 tonnás vagy afeletti EV-re veszel gumit, akkor jó opció egy minőségibb 4s gumiszett szerintem.

    Az év pár napján fog némileg rosszabb teljesítményt nyújtani mint a téli, nyáron sem lesz egetverő a különbség a nyárihoz képest, és lehetnek olyan időjárási körülmények mikor az is elöfordulhat, h az a jobb opció a szezonnak megfelelő hasonló árkategóriájú gumihoz képest.. Olvasd el pl ezt, és láthatod h kb mit tudnak az újabb 4s gumik.

    A 1.5t alatti keveset futó kocsinkon (igaz nem EV) már egy ideje 4S van, szerintem teljesen jó. Mivel évi 10-15e km alatt megy, ezért amig azon is 2 szettett valtogattam azok a gumik hamarabb kezdtek el szétrepedni mintsem hogy elérjék a csereérett profilmélységet, 4-5mm profilmélységgel kellett kukázni általában. Így hogy egy szett van fent egész évben többet ki is használunk belöle, hóban sem volt gondom.

    A 2000kg+-os Espace-t viszont szereltetem évi 2x a szezonálisat mert azzal járunk síelni, arra még nem volt bátorságom 4S gumit venni.

Új hozzászólás Aktív témák