Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noukoum

    veterán

    válasz biga #9580 üzenetére

    Igen a Teslára, tudod a világ legnagyobb elektromos autógyártójára gondolok. :D
    Az a baj a szerintemmel hogy a japán és koreai autók szövetséges országokból jöttek, akkor amikor erős volt az európai autóipar. Most az eu autóipar gyenge, kínával meg kereskedelmi háborút folytat a nyugat.

    A telefonos gyártást is kivitték és létre is jött a huawei. Majd jött a tiltás és vége is lett. És már most komoly téma az eu-ban hogyan korlátozzák a kínai autókat, pl. szétvámolják őket.

    Én fogyasztóként inkább veszek drágábban rosszabbat, mint hogy olyat pénzeljek aki felakarja számolni a nyugati civilizációt. Nyilvan az atlag nem ilyen, nem is elvarhato.

    De majd meglátjuk, nem vagyok jós. Ellenben egyszer már megéltem hogy vége van az applenek és a samsungnak mert a kínaiak világuralomra törnek. Nem jött össze.

    Ja és tapasztalatom tudásom szerint se a mg se byd nem üti meg az európai autóipar színvonalát. Tudnak ők jó autó gyártani lásd NIO de az meg annyiba kerül mint a német prémium… Ezek az olcsóbb modellek nem véletlen kerulnek annyiba, amennyibe es ezt a vasarlok is tapasztalni fogjak. És látva hogy az olcsó kínai telefonok is képtelenek voltak felzárkózni, meglepődnék ha az autókkal feltudnának.
    Mondanám hogy ne legyen igazam, de inkább legyen. ;]

    „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák