Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Tiédetis #11465 üzenetére

    Bele lehet állni hábandikába ezer dologért, de az autós videói épp olyan szintet ütnek meg, amit itthon messziről integet bárki, főleg technikai oldalról, legyen az Drazsi, Karotta, Vályi vagy bárki. András vágóképei, vizuális megoldásai, utómunkája nemzetközi szintet képviselnek és alapvetően nem is beszél hülyeségeket ezekben a videókban... a Draskovics meg egy mondatot nem tud egyben felmondani, kétezer darabból van összeszabdalva a beszéde.. Vályit meg a többit meg pláne hagyjuk, beülnek egy szem gopro-val vagy hasonló vizuális borzalommal vágatlanul haknizni, egy szem forgatókönyv nélkül... aztán nem csoda, ha időnként el is gurul a pöttyös Pistának (Ioniq 5 videó pl).

    Mondom ezt amúgy úgy, hogy emberileg valószínűleg hamarabb cimborálnék minddel (Karottával pláne), mint HAndrással.

Új hozzászólás Aktív témák