Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biga

    senior tag

    válasz Shadowbull #10404 üzenetére

    A franciahoz tudok némileg hozzaszolni: itt élek, levillogot nemigen szoktam latni. Nem mondom, hogy nincs, de nagyon-nagyon ritka. A parizsi régio az mondjuk eltér az atlagtol, ott tényleg örültek a franciak, de az is csak a többi franciahoz képest.
    Egyébként szerintem a kulturaltabb (vagy annak tünö) vezetési stilusuk nagyrészt abbol fakad, hogy nagyon sok a trafi, és - bar maga a bünti pénzben nem olyan sok, de nagyon hamar ugrik a jogsi! Hallottam nem egy olyat, akinek sikerült 1-2 nap alatt 3 trafin athaladassal is elveszteni a jogsijat, és itt nem 50-nél 130-al menésröl beszélünk, csak mondjuk egy orszaguton 110-röl. Epp e miatt van nagy sikere a franciaknal az Aixam és tarsai altal tömegben gyartott mopedautoknak, mert azt vezethetik elvett jogsival is. Föleg nagyobb varosok közelében van is belölük rengeteg.
    Itt azért tudsz minden gond nélkül 1000km-t menni folyamatosan ugy palyan, hogy ha 130-ra belövöd a tempomatot akkor senki nem elöz meg (és pl egy tipikus nyari idöszakban ugyan azokkal az autosokkal teszd meg a tavot körülötted :) )

    ''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

Új hozzászólás Aktív témák