-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy utolsó bosst le győzöm utána kell felhőbe menteni és akkor tudom majd többi befejezést is meg csinálni ? Titkos befejezéssel mi van azt hol kell fel venni újra végig nem kell játszani hozzá a játékot gondolom ?!
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Igen.
1. Levered azt a nyomorultat, majd mielőtt bármit csinálnál, feltolod a felhőbe a mentést.
2. Odamész a totemhez, sima ending, választasz a két opció között, mindegy melyiket.
3. Mentés visszatölt felhőből.
4. Odamész a kék jelhez, és rányomsz. Újabb ending.
5. Mentés visszatölt
6. Megcsinálod, amit #2453-ban leírtam.
7. visszamész a platformra, és utolsó ending.W | W | H | W | W | W | H
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #2458 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ennyi alapján rögtön meg fogja találni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
batai15
félisten
Undorító ez a radagon . Minden támadás kb aoe.
-
MikeWazowski
veterán
válasz batai15 #2464 üzenetére
Godfrey the first elden lord boss is valami hihetetlen idegesítő boss. A végén amit művel, csak dodgeolok hátra ő meg csak jön jön és jön. Mit kezdjek ezzel? Nézek valami helpet mielőtt valami megsérül. mimic is csak 5-ös lehet kéne fejleszteni, csak itemem nincs.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
batai15
félisten
Sőt undorító shit. Konkrétan van amikor nem is sebződik .
-
Garsza
veterán
Helló! Lake of rot -nál. Mivel tudok védekezni a mérgezés ellen?
-
siposz
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a claws ugyanúgy páros fegyvernek számítanak, mint a Sellsword twinblade a DS3-ban? Tehát 1 slotot foglal, de duplán sebez, és a rájuk dobott tűz/villám/.. is duplán számít?
-
donki
senior tag
Van olyan incantation, amivel tudod magad gyógyítani. Ha az nem elérhető, akkor be kell vállalnod, hogy meghalsz párszor, vagy legalábbis nem egy nekifutásra jutsz át a tavon. Azaz minden italt hp visszatöltésre struktúrálsz át, elfutsz az egyik platformig, aktiválod, majd gyorsutazás a kiindulópontra, stb.
-
MikeWazowski
veterán
Mimic tuningnál, hogy van a szükséges cucc hozzá? Grave Glovewort kell lvl 10-ig, és mindig egy darab?
Ja meg, Volcano Manortól keletre van egy zöld kis mező és valami várossal a térképen. Oda hogy lehet eljutni?[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikeWazowski #2480 üzenetére
Ghost Glovewort kell, lvl 10-hez pedig Great Ghost Glovewort.
-
S e t h
nagyúr
Használta vki a mimic mellett a black knight tichet?
Nagyon dicsérik több helyen a mimic kárára, persze nekem nincs hozzá glovewortom, de elgondolkodtam rajta megérné-e fejleszteni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
lastmohican2
tag
válasz MikeWazowski #2480 üzenetére
Ja meg, Volcano Manortól keletre van egy zöld kis mező és valami várossal a térképen. Oda hogy lehet eljutni?
Délről a völgyön keresztül tudod megközelíteni. Érdemes ellátogatni oda... -
MikeWazowski
veterán
válasz lastmohican2 #2486 üzenetére
Azt meg tudod mondani melyik gracetol induljak?
Tegnap végül sikerült Godfrey, de az uccsó bosshoz erősödnöm kell.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Mondjuk ugy, hogy valaki melee-vel jatszik, vagy nincs meg a spell, vagy nem hasznal cerulean flask-ot, vagy keves az fp-je, mas fontosabb spell-ek vannak memorizalva, keves a faith stb. stb. Otmillio okot fel lehetne sorolni es mindnek sokkal tobb ido a "helyrehozasa" mint legyartani MENETKOZBEN nehany bogyot. Arrol nem beszelve, hogy ha egy terulet miatt egy spell-re valtasz, az minden szempontbol felesleges, ha utana tobbet az eletben nem veszed elo.
A craft rendszer miatt a consumable-okbol olyan keszleteket fel kehet halmozni, hogy az eletben nem fogysz ki semmibol.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
donki
senior tag
válasz S e t h #2483 üzenetére
Ha alaposan bejárod a játékot, akkor többet is maximumra tudsz fejleszteni. Általában véve szerintem a mimic a legjobb. Lhutel túlságosan passzív, ezért agresszív szörnyek ellen nincs sok haszna (nem húzza le őket rólam), én már egyáltalán nem is használom. Ha tank kell, ott a mimic. Black knight tiche agresszív, és emellett sokat mozog (támadások elől), emiatt hasznos tud lenni, ahol a mimic esetleg hamar elhull.
A közönséges idézések közül elég jó a marionette soldier, ketten olyan sokat támadnak, hogy némelyik ellenfelet folyamatosan megszakítják. -
donki
senior tag
Nehéz ötmillió okot felsorolni, de még kettőt-hármat is. A 12 faith-et jószerivel talizmánnal is elő lehet teremteni, azon a területen pedig, ahol erre szükség van, nincs ennél hasznosabb varázslat. A megszerzése pedig triviális. Sokkal egyszerűbb, mint bogyónak valót farmolni.
De mindenki úgy játszik, ahogy akar... -
rakkimcer
tag
Skeletal Militiaman Ashes is nagyon jó, folyamatosan mennek és újraélednek
velük csináltam meg a Putrid Crystalian Trio -t
annyi a trükk, mikor leütötték egyiket, akkor magadra kell vonni a figyelmet, mert a varázsló mikor szórja a "csillámokat", akkor kiüti az éppen éledő csontvázat -
Bad Pritt
félisten
válasz rakkimcer #2495 üzenetére
A mob summonok addig jók, amíg nem egy olyan ellenféllel futsz össze, ami tele van aoe támadással.
Tiche meg Lhutel azért emelkedik ki, mert kegyetlen masszívak, az egyik kikerülhet csomó támadást, a másik meg gond nélkül benyeli még Radagon tripla ground slam támadását is minimális károkkal.De amúgy kamuzunk, mert az igazi op summon a kis mini köcsög kommandó.
-
lastmohican2
tag
válasz MikeWazowski #2488 üzenetére
Altus Plateau környékén lévők közül szinte bármelyik jó. Gyorsan ránéztem a neten (fejből ilyeneket nem toduk): Erdtree-Gazing Hill, Altus Highway Junction, Altus Plateau. Bármelyiktől elindulsz északra a völgy irányába, majd végig a völgyön.
-
MikeWazowski
veterán
válasz lastmohican2 #2498 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
donki
senior tag
De én nem értek egyet. Az újraéledés itt nem úgy történik, hogy ha meghalok, akkor a legutolsó éledőhelyen feléledek az akkori elmentett állapotomban, hanem az időközben elhasznált consumables az bizony el van használva. Ezért itt egy 1 perces harcban akár többszáz bogyót is el lehet használni, ha kellő alkalommal meghalok és újra kell kezdenem. Tehát ebben a játékban hatványozottan sokkal de sokkal kevesebbet ér egy ilyen consumable cucc, mint bármely más single player játékban, ezért azt farmolni szerintem időpazarlás. Én egy okot látok arra, hogy valaki ne használjon incantationt: nem tudja, hogy ennyire egyszerű.
De nem szeretnék negatív hangvételű vitát folytatni, csak kifejeztem az egyet nem értésemet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest