- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
Nekem már nagyon régóta nem volt annyi pénzem, hogy ilyeneken gondolkodjak.
Mennyivel egyszerűbb így nekem...
Talán majd idén. Nejem is visszajött tavaly év közepén dolgozni, így az előző házasságomból örökölt adósságot végre elkezdtem apasztani.
Mehetett volna gyorsabban is, de ugye ablakcsere, mosógép csere, új hűtő meg a 4 éves lányom rózsaszín szoknyácskája... Imádom!
Szóval majd apránként...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Serpiko
addikt
válasz Tomasz72 #36851 üzenetére
Idővel kimegy minden utána könnyebb lesz ezt jól látod. Nekem csak áruhitelem van 0%thm mosógép meg tv. Nem volt kedvem egybe kifizetni inkább befektettem azt a pénzt is. Általában rövid futamidőre hozom el a dolgokat 10 hónap hamar kipereg. Még ésszel vásárolunk nem a legdrágább cuccot vásároljuk. Mindent okosan vagyis inkább tudatosan választunk ki.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Tomasz72
aktív tag
-
Serpiko
addikt
válasz Tomasz72 #36853 üzenetére
Én mindent megrágok sokszor már őrületbe kergetem a feleséget vele. Ilyen vagyok 20 szór meggondolom mire költők és mennyit szinte már beteges. Már a másik véglet vagyok sajnos.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Tomasz72
aktív tag
válasz Serpiko #36854 üzenetére
Anno én is rengeteget filóztam mindenen.
Amit vettem műszaki cikket, mind a szívemhez nőt, de akkor még tényleg láttam értelmét.
Most meg minél tovább húzod, annál jobban jársz..
Karácsony előtt nézegettem a TV-ket, szerettem volna egy új LG-t.
Addig nézegettem, míg elfogyott. Azt hittem felrobbanok!
Aztán jött a vizes boltból (AQUA) a hírlevél, hogy csak nekem, csak most...
5000 forinttal drágában vettem egy jóval nagyobb Toshibát.
Jó képe van, nagy dög, nem okos, nem UHD, pont jó, képes vagyok 15 perc alatt elaludni rajta.Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Serpiko
addikt
válasz Tomasz72 #36855 üzenetére
Ma a TV vásárlás nálunk is így ment. Nézegettem sokáig meg olvastam róluk teszteket. Ha feleség nem kapja el akkor a tököm mai napig csak nézegetem a tévéket. Végül nem bántam meg nagyon jó imádom.
Ui: hogy bírod amúgy a műszakot?
[ Szerkesztve ]
-
Tomasz72
aktív tag
Jön a holtpont...
Elfogyott az anyag, megpróbálom átnézni a gépeket, melyiken van olyan hiba ami most javítható, vagy hetek óta toljuk magunk előtt.
Kéne valami koffein tartalmút inni, nem használ egyáltalán, csak a szokás miatt...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Serpiko
addikt
válasz Tomasz72 #36857 üzenetére
Nekem most van holtpont még egy kis dolgom van aztán kb 1 óra pihi utána indulás haza. Kávét mi is toljuk keményen. Amúgy nem is tudom mi értelme csak megszokás. Nem hiszem le hogy ettől nem alszok el.
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Serpiko #36854 üzenetére
Tudom nem vigasztal, de én is így vagyok ezzel.
Téli/nyári gumi vásárlás is eltartott egy darabig míg átrágtam magam minden teszten, árakon, stb. Beletelt egy hétbe is míg dönteni tudtam.
Legutóbb TV, porszívóval is ugyanez volt. Elmerülök mindig a témában, ha kiadok tizenixezer pénzt valamire akkor az legyen ár/értékben is jó. Túl nagy a választék? Tuti. Sokszor nehéz eligazodni.Ma meló, csak mert jól esik, nem mert jólesik.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
samu2062
aktív tag
Még jó, hogy itt a PH-n van szinte mindennek topikja, hozzáértőkkel.
Már szinte semmit sem veszek anélkül, hogy nem olvasnám át a topikját, (összefoglalót is), meg ne kérnék tanácsot előtte tőlük. Ezeket olvasgatva rengeteget lehet tanulni is, ha érdekel a téma valakit. Én már jól megszívtam magam TV, aktív hangfal, fejhallgató, meg még néhány ilyesmi dologgal az évek alatt. Az összes ismerős, rokon, munkatárs hozzám jön, ha valamit venni akar. Persze mindent nem tudok, így nekik is kérdezni szoktam előtte, ha én nem tudok teljes értékű tanácsot adni.Én majd este megyek. Remélem addigra nem fog jól esni.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Autó gumi nálam is kérdés vot arra jutottam az évi ezer kilométerhez elég négyévszakos gumi is. Így most árulom a nyárit a momo felnivel együtt. Aki megy ma estére annak kitartast én csak vasárnap reggel megyek. Most keltem olyan komás vagyok.
-
Tomasz72
aktív tag
Fúdeaztakurv@...!
Úgy keltem, mint aki egy tömegverekedésbe vett részt!
Érzem a derekam, csak, hogy jó legyen...
Kéne mára valami lightos műszak!Mai baglyoknak kitartást, aki otthon van, annak jó pihit!
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Tomasz72
aktív tag
Valamikor tizenéve állt be először, a doki szavaira a mai napig emlékszem. "Tamás,ez ilyen. Együtt kell vele élni.." Gyógytornával lehetne fejleszteni azt az izomcsoportot, de mikor fáj, örülök ha a fekvés és az állás között 10 perc alatt váltani tudok...
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
flymi
addikt
válasz Tomasz72 #36866 üzenetére
Nekem is volt még évekkel ezelőtt, h becsípődött de annyira, h 2 napig fel sem bírtam kelni az ágyból. Reggel keltem volna fel, majd azzal a lendülettel dőltem is az ágy mellé, mint egy krumpiszsák. Na az szar volt.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz samu2062 #36868 üzenetére
Így visszaemlékezve nekem előtte már hónapokkal jelentkezett.
Nem volt gáz, csak tompa, kenőccsel egész elviselhető fájdalommal.
Aztán bent utána kaptam egy kb 10-15 kilós magazinnak. Ott lett vége...
Kínszenvedés volt a műszak további része, 40 percbe telt az amúgy 10 perces út.
Reggel már nem bírtam felkelni. Mintha az áram rázott volna, csak éppen derék tájt...Nem tudom amúgy, hogy mihez köthető. Anyám mindig szidott a testtartásom miatt.
Nagyfater szintén görnyedve járt, soha nem fájt a dereka.
Nejemnek 27 évesen állt be először, azt mondta a szülés nem fájt ennyire...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Serpiko
addikt
Valaki tolja vele az éjszakai műszakot?
-
-
zeon.hu
nagyúr
Ez az éjszaka egy nagy szívás volt...
#?*@&!
-
Serpiko
addikt
Na megkezdtem a dupla éjszakai műszakot. Nyugodt műszakot mindenkinek.
-
flymi
addikt
válasz Serpiko #36881 üzenetére
Tudod mi a szar? 3 egymást követő éjszakás után egy negyedik.
Előző munkahelyemen akkor telt be a pohár, mikor ledolgoztam egy héten 6 napot (természetesen 12 órás műszakokkal gyártósoron, vegyesen nappal és éjjel) és szombaton felhívott a főnök a munkaidőben, h be kéne jönni vasárnap is. Oszt meg volt lepődve, h nemet mondtam neki./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Serpiko
addikt
Nálunk ez ritka szerencsére szabadság van kiadva azért duplàzok. Harom nem szokott lenni azt nem is bírnám. Jovoheten lesz dupla nappal az nem olyan vészes. A ma estére kiváncsi vagyok hogy fogom bírni.
-
samu2062
aktív tag
Na én ma vagyok ismét.
Na de szombat van, az jó.
Éjféltől-fél négyig stabilan vízszintben leszek. Nálam ez a szerencse Serpiko , hogy amikor eljönne a holtpont, azt a részt átalszom ilyenkor.flymi törvényileg meg sem tehetné, hogy 3-4 éjszakásba beoszt 12 órában, nem?
2 ilyen éjjeles után kell adnia 24 óra pihenőt, ha jól tudom. -
flymi
addikt
válasz samu2062 #36889 üzenetére
"Előző munkahelyemen" -> nem állami cég.
Nem tom, h oldották meg okosba. Túlórában nyomtam, bevállaltam.
Egyébként ott sokszor volt jellemző, h lecsúsztattuk, szabit írtak munkanapra, stb. turpisság ment, de már nem érdekel.Lesz valami bérkövetelés végre? Tudom nem illik oda xarni ahol eszünk, de faxom az ilyen munkáltatóba meg a szakszervezetkbe is, h nem képesek előállni valamivel. A dolgozó meg csak néz bután, mint a lukinyúl... Tavaly is vagy mittomén mikor fél vagy egy százalékon "vitáztak", nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
samu2062
aktív tag
Ja a gyártósorból sejtettem , hogy nem állami cég volt. Ezért is xartak bele gondolom a szabályozásba.
Nem tudni semmit sajnos. Nevetséges az egész. Február végén (!) kiáll a vezetés, hogy sajnáljuk, de nem kaptunk a tulajdonostól felhatalmazást, hogy bármilyen bérjavaslatot tegyünk.
Ezzel el van intézve. A tulajdonos, azaz az állam xarik a fejünkre ismét. Majd talán lesz valami. De mivel mindenkinek megemelték a kötelező minimumra, most azok is annyit keresnek, akik most jöttek ide, mint én, aki lassan 15 éve itt vagyok, és vezető váltókezelőként én felelek értük is. Szóval lenne itt mit kompenzálni. Nem tőlük sajnálom, azt leszögezem. -
Serpiko
addikt
válasz samu2062 #36889 üzenetére
Amúgy igen kene több pihenő nálunk max 8 óra két műszak közt azt jelenti pl végzek utána 8 óra pihi plusz az utazásra 1 óra na az igen kevés. Bár ritkán van ilyen általában a 12 óra megvan. Amúgy meg kibíróm néha van ilyen jó pénzért.
-
Serpiko
addikt
Most kezdem a műszakot valaki velem tart?
-
-
zeon.hu
nagyúr
Most indultunk Győrből.
Röpke 5 óra és otthon leszek...#?*@&!
-
flymi
addikt
Én vótam, de mán kivagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest