Hirdetés
- [Re:] Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- [Re:] Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- [Re:] Xiaomi 12 - az izmos 12
- [Re:] Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- [Re:] Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- [Re:] Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
INGJOKE
veterán
Tegnap már fel is dobtam a céges A23 5G-re, de még mindig egy fos telefon.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
zoltan77
aktív tag
Továbra is fekete bárány a samsung s20 fe snapdragon.
Még csamcsog a samsung a frissítésen.
Samsung S20FE 6/128Gb-Galaxy Warch4 44mm
-
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Már belerokkantam. Miért baj neked hogy megemlítem a nem frissítést? Ha zavar akkor ne olvasd el lépd át. Szerintem szabad vélemény nyílvánítás van.
Samsung S20FE 6/128Gb-Galaxy Warch4 44mm
-
Pár éve ilyenkor még a flagshipek sem kapták meg a legújabb androidot, mert megvárta a samsung, hogy először kijöjjön a következő telefon generáció. S7-S8-S9 idejében bizony következő év márciusa környékén jött ki a samsung az új androiddal, és akkor is csak az említett flagshipekre. Szóval pár hónap várakozást még ki lehet bírni.
-
zoltan77
aktív tag
-
FattyDove
senior tag
Tehát FOMO. Amúgy nem ígértek meg semmi hülyeséget, mivel a telefonod támogatva van. A támogatás nem azt jelenti, hogy te azonnal megkapsz mindent, csak azért, mert 20 petákkal többet fizettél az adott telefonért. Mellesleg jobban éreznéd magad, ha 1 hét múlva kapnád meg, aztán rá 1 napra meg megkapná mondjuk az A13 user?
A windows update-ek sem úgy működnek, hogy az kapja meg elsőnek, akinek nettó 1 millás laptopja van.
[ Szerkesztve ]
-
atis123
tag
Ma jött meg A52s 5G-re.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Drughi
addikt
A32 4G-re is megérkezett. (lehet már korábban, de csak most néztem meg - céges telefon-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régebbi és olcsóbb modellek sem maradnak le a One UI 5.0-ról.
- Eladó asztali PC i3-3240, 8GB RAM, MSI-B75MA-E33, 128GB SSD + 160GB HDD DVD író
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, ujjlenyomat olvasó, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P51 Igazi erőmű 1 év garancia!
- Beszámítás! Épített KomPhone i7 32GB RX 7900XT GAMER PC 2-3 év garancia 27% áfa használatra készen
- Beszámítás! Épített KomPhone R7 16GB RX 7900XT GAMER PC 2-3 év garancia 27% áfa használatra készen
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest